עזרה דופקים ללא הפסקה...

מצב
הנושא נעול.

שווה להכנס

משתמש צעיר
אני חייבת לציין שאני נהנית מדפיקות!
כל השנה לא כ"כ יוצא לי לתת צדקה ביד, זה מצווה חשובה וזאת הדרך הכי מהודרת!
בימים אלו אני זוכה כמה פעמים בלילה לעשות מצווה חשובה בגופי וזה מרגש גם לראות שב"ה הציבור גדול והבחורים היקרים החסידים, ליטאים וספרדים אוספים כסף ללימוד התורה.

נעמישרה

משתמש פעיל
היום זה כבר היה ממש מוגזם. במשך חצי שעה שתי בחורים( צעירים) צלצלו בלי הפסקה. וזה לא שיש לי בעיה לתת. אבל זה פשוט לא התאפשר לנו באותו זמן. והם פשוט לא הפסיקו. זה כבר ממש מטריד וחסר טאקט. ולמה בכלל בחורים צעירים צריכים לאסוף כסף...
אחר כך יצאתי מהבית ושתי בחורים עמדו בחוץ התחננו שיפתחו להם. נתתי להם 20 שקל והם אמרו שזה לא מספיק להם. (אבל כמובן לקחו. אני מאמינה שהם קנו לעצמם עם זה משהו בדרך) זה כבר היה חוצפה אמיתית!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה