ונפסיד להאיר פנים לבחורים והיהודים הצדיקים שעומדים בחוץצריך להמציא מכשיר כסף שתלוי בחוץ, ובכל דפיקה ללחוץ במטבח על שלט שישחרר כמה שקלים...
לא תמיד הם מחכים להארת פנים, הם רוצים לעבוד בקצב מהיר, לקבל כסף ולהמשיך.ונפסיד להאיר פנים לבחורים והיהודים הצדיקים שעומדים בחוץ
מקבללא תמיד הם מחכים להארת פנים, הם רוצים לעבוד בקצב מהיר, לקבל כסף ולהמשיך.
מה שכן, לשים שלחן ליד הדלת עם בקבוק שתי'ה וכוסות ואפשר גם רוגלך, ולכתוב "למתרימים היקרים, תתכבדו" - זאת "הארת פנים"....
אני גם אמא לכמה פצפונים.אתה טועה. זה לא שאנחנו לא נותנים. אנחנו נותנים ועוד איך! אבל למי שאנחנו רוצים מראש לתת.
הקבצנות הזאת של 2 שקלים מקומה ראשונה ו-3 שקלים מקומה רביעית סה"כ 5 ש"ח מבנין מס' 8, תוך כדי גרימת עוול(!), כן, ממש עוול, מבחינתי היא לא במקומה.
בוא נחליף רגע כסאות.
נסו לשבת רגע בכסא שלי כאמא לכמה פצפונים (רגע, מתי ישבתי לאחרונה?), שמנהלת ממלכה! כן, לא פחות מזה.
לנהל בית זה קשה ומתיש, ודורש המון כוחות נפש וגוף, וזאת עוד בלי שדיברתי על עבודה מחוץ לבית, ואכמ"ל כי קצרה היריעה...
אז לא מספיק מה שדורשת ממני הממלכה הפרטית שלי, צריך גם להטריד אותי כל כמה דקות בדפיקות בדלת? היסח הדעת הזה גורם לי לאבד את סבלנותי מול הילדים שלי.
רק ממני דורשים לתת כוס מים?
יש אחרי-צהריים כ"כ עמוסים שאני לא מספיקה להגיש לעצמי כוס מים
ולא יזיק לבחורים שמאחורי הדלת ללמוד טיפונת טקט - לא לנדנד בדפיקות חוזרות ונישנות, לא לצלצל בשעות הזויות, ולכבד את העובדה שלא פותחים לכם.
כנראה שהתגובות כאן נחלקות בין אמהות, שכל כמה דק' צריכות להרדים את הילדים מחדש כי בחורים צלצלו בפראות בפעמון של הדלת, ולפניהן לילה ללא שינה ע"מ לגמור את מה שבערב רגיל כבר היו מסיימות. לבין גברים שמעולם לא הרדימו ילדים, בטח לא כאלו שכל כמה דק' מתעוררים.
כן, זה סיוט שהילדים כבר הספיקו להתעורר 7 פעמים הערב מאז שהלכו לישון, ומחר יש להם יום עמוס ואז נצטרך להתמודד עם ילדים עייפים, ואמא עייפה שהלכה לישון בשעה שהיא יותר בוקר....
צדקה זו מצווה, אבל כשהיא באה ע"ח שינה....
אני גם אמא לכמה פצפונים.
אבל, בואי לא נסחף.
לא נראה לי שהגענו לכזו קריסה טוטאלית, עד כדי חוסר יכולת ממשית לפתוח את הדלת כמה פעמים ביום.
בעיניים שלי יש כאן הזדמנות נהדרת לחנך את הילדים לאהבת תורה ולאהבת חסד.
לא נסחפתי בכלל. 7 !!! פעמים הילדים שלי התעוררו הערב מצלצולים בפעמון של הדלת של בחורים. א"א לדפוק בצורה סבירה?אבל, בואי לא נסחף.
ממש לא, בשעות אחה"צ תרמנו בשמחה, אבל משום מה צלצלו כאן בפעמון כל הזמן.הבחורים אף פעם לא מצלצלים בפרעות ולא מצלצלים בכלל בקושי שומעים את הדפיקות שלהם לא נראה לי שלשוכנה שלי שולחים בחורים עדינים יותר
הכל תירוצים שנובעים או משנאת בחורי ישיבות סמויה או מקמצנות גלויה
אבל, הם יקחו כמה פעמים...צריך להמציא מכשיר כסף שתלוי בחוץ, ובכל דפיקה ללחוץ במטבח על שלט שישחרר כמה שקלים...
(ההצעה פתוחה לא שמורה ברשם הפטנטים...)
אפשר לכתוב על הפעמון:"נא לא לצלצל החל מהשעה 7"לא נסחפתי בכלל. 7 !!! פעמים הילדים שלי התעוררו הערב מצלצולים בפעמון של הדלת של בחורים. א"א לדפוק בצורה סבירה?
נכון, ומעבר לזה רצוי להזכיר שיש בימים אלה הזדמנות חשובה לחנך שיש סדר עדיפויות, לא לברוח באמצע ארוחת ערב בגלל דפיקה, לא לפתוח לבד את הדלת, ולא לתקשר עם מי שלא מכירים. (גם לא להציץ עם הפיג'מה...)בעיניים שלי יש כאן הזדמנות נהדרת לחנך את הילדים לאהבת תורה ולאהבת חסד.
אני מדברת בעיקר על אמהות לילדים קטנים.אני לא מרשה כי אני כן גר באזור מאוד מרכזי ואע"פ כן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: