ולעולם אין אדם מעני מהצדקה(אני עלולה ח"ו להתרושש...)
כואב וגיזעני!!!אפשר לכתוב נא לדפוק על הדלת ממול
בצחוק ממש! אני פותחת ונותנת תלוי בשם הישיבה.
פותחת ונותנת לכל ישיבה כסף. כמה כסף זה תלוי בשם הישיבה.כואב וגיזעני!!!
לא מספיק כל מה שקורה מסביב שצריך עוד ...
נותנים שקל שתיים לכל ישיבה(לא משנה מי היא) והקב''ה גם יתן לנו (ולא יסתכל יותר מידיי מי אנחנו...)
אנחנו נותנים לכל ישיבה במידה שווה רק בפורים לישיבה שיש שם בן/אח נותנים קצת יותר רק מעניין של הכרת הטוב ותו לא.פותחת ונותנת לכל ישיבה כסף. כמה כסף זה תלוי בשם הישיבה.
לא גזעני בכלל לגיטימי לגמרי שיש יותר ויש פחות!
אשריכם ושירבו כמוכם בעם ישראל.אנחנו נותנים לכל ישיבה במידה שווה רק בפורים לישיבה שיש שם בן/אח נותנים קצת יותר רק מעניין של הכרת הטוב ותו לא.
זה לא היה מובן כך מההודעה הראשונה.. כדאי שתתקני שם..פותחת ונותנת לכל ישיבה כסף. כמה כסף זה תלוי בשם הישיבה.
לא גזעני בכלל לגיטימי לגמרי שיש יותר ויש פחות!
מזמינה את כולכם.אשריכם ושירבו כמוכם בעם ישראל.
לפחות תתביישו לכתוב את זה...גם אצלינו זה ככה...
פשוט לא פותחים את הדלת!!!
הרי אחרי 3 דקות הם בטוח ילכו, נכון?
אז פשוט לא פותחים!!!
(יש לי שכנים שכותבים על הדלת לא לדפוק בין שעות מסוימות-את יכולה לנסות)
לפחות תתביישו לכתוב את זה...
מה יש להתבייש?
גם אני לא פותחת.
בעלי רוב שעות היום לא בבית, אני לבד עם הילדים
בבוקר, אני מתיישבת לעבוד קצת על המחשב, להשלים שעות של הבוקר.
כל כמה דקות אני צריכה לקום לראות מי בדלת.
אולי זו השכנה שרוצה ביצה או חלב?
אז אני גודעת את העיצוב בעודו באיבו, מנסה להיזכר אם יש לי חלב מיותר ומתי קנינו ביצים לאחרונה, רצה כל עוד נפשי בי אל הדלת ומגלה בקוקר חליפות שחורות ומגבעות. לא פותחת. לא מתאים לי כשאני לבד בבית.
לפנות ערב, אני מסבנת למוישי את הראש במקלחת, באמצע הסיבוב השלישי דפיקות.... דפיקות... דפיקות...
שוטפת ידים, מנגבת, מסדרת את המטפחת, רצה לדלת בשביל לגלות 2 ילדים בני 14 שדופקים ללא הפסקה עד שפותחים להם. מציצה בקוקר. לא פותחת!
הסצנה הבאה:
החביתה במחבת, 5 ילדים רעבים סביב השולחן, שלוימי מרביץ למוישי שמושך לריקי בקוקו, תמי מורחת את הגבינה ברדיוס של מטר וחצי סביבה, התינוק צורח בעגלה ו.... דפיקות... דפיקות... לא פותחים? צלצול צורמני וחזק...
אחד הילדים רץ לכיוון הדלת כשלפתע נשמע קול צווחה חדה - לא לפתוח!!!!!!!!
מרוב בהלה, ההם שם מאחורי הדלת ברחו...
וכך זה נמשך כל אחה"צ עד שהילדים סוף סוף במיטות.
ריקי כבר עצמה עין אחת, שלוימי סיים את הקר"ש, כבר כיסיתי אותם וליטפתי, ושרתי שירים, וסיפרתי סיפורים, והבאתי מים והרשיתי לקום לשירותים, ושוב הם צמאים. ודי!!!!!!!! הם כבר עוד רגע נרדמים ו... דפיקות.... דפיקות...
ברגע של היסח הדעת לא הצצתי בקוקר ופתחתי.
לא עברו כמה שניות ו-5 ילדים עמדו מאחורי ולטשו עינים סקרניות בשני הספק ילדים-ספק נערים שהפכו בין לילה לקבצנים.
ועכשיו, לך תבנה מדינה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: