מה זה מעניין אתכם?
משתמש פעיל
גם את לא בדיוק יודעת, וגם אני לא..קשה לתלות כ"כ הרבה על 'הוא בדק הוא אילץ'
מה שאנחנו בעצם אומרים פה זה רק השערות שמבוססות על דברים מהספר..
לדעתי חמישים אחוז שזירו פצע אותו.
גם את לא בדיוק יודעת, וגם אני לא..קשה לתלות כ"כ הרבה על 'הוא בדק הוא אילץ'
לא, זה כל איבר שחדל לתפקיד סקנדר אחד מתמוסס, אם הבייס עצמו מת.[כל סקנדר=איבר
אז אם מתים לך 14 סקנדרים, צריך המון רחמי שמים בשביל להמשיך לחיות.לא, זה כל איבר שחדל לתפקיד סקנדר אחד מתמוסס, אם הבייס עצמו מת.
ואם הסקנדר מתמוסס, כמו שקרה אצל דני, אז איבר אחד חדל לתפקד בגוף הבייס.
נכוןגם את לא בדיוק יודעת, וגם אני לא..
יכול להיות שיזרו פצע אותו. בהחלט.מה שאנחנו בעצם אומרים פה זה רק השערות שמבוססות על דברים מהספר..
לדעתי חמישים אחוז שזירו פצע אותו.
כןאז אם מתים לך 14 סקנדרים, צריך המון רחמי שמים בשביל להמשיך לחיות
זה מה שאפשר לפרש מהמילים האלו. חוץ מזה שזירו היה אדם אכזר ולא עינינו אותו גבולות. אולי הוא סתם נהנה להשפיל את טהולא ולהציק לו ולהכאיב.להגיד ש'הוא פצע אותו בכל חלקי גופו בשביל לבדוק שהוא לא סקנדר' - זה כבר הרבה מעבר.
זירו יותר בקטע האלגנטי.... האנשים שלו בד''כ עושים את העבודה השחורה.זה מה שאפשר לפרש מהמילים האלו. חוץ מזה שזירו היה אדם אכזר ולא עינינו אותו גבולות. אולי הוא סתם נהנה להשפיל את טהולא ולהציק לו ולהכאיב.
לא הבנת.כן
זה מה שאפשר לפרש מהמילים האלו. חוץ מזה שזירו היה אדם אכזר ולא עינינו אותו גבולות. אולי הוא סתם נהנה להשפיל את טהולא ולהציק לו ולהכאיב.
לא, כתוב בפירוש: "עם כל איבר שחדל מלתפקד, החלו הבבואות להתפוגג באוויר"לא הבנת.
הפציעות בכל חלקי גופו - קרו מחמת שהסקנדרים שלו התחילו לגסוס.
זה אומר שזה מקביללא, כתוב בפירוש: "עם כל איבר שחדל מלתפקד, החלו הבבואות להתפוגג באוויר"
(עמוד 540)
טוב בכל אופן לדעתי במקרה הזה זה שאיבר חדל לתפקד ואז הסקנדר מת,לא אומר מה גרם למה
זו בדיוק הייתה השאלה שלי; ) כנראה להניח ידו הכוונה לא פיזי, יותר מטאפורי.. כמו ש @אמת מארץ תצמח כתב.המצטטת:
זירו לא נולד דופליקט.
הוא נולד בן אנוש רגיל, וביום מין הימים נחשף לכוחות של המסדר.
...
כשהצליח להניח ידו לראשונה ..
שנים לחם כדי להניח עליו את ידו בפעם השניה.
אבל? - "זה היה הרגע בו חווה זירו את ההתגלות הדופליקטית הראשונה בחייו".
יש פה משו מוזר.
גאוני!לא, ה'תאום' - זה בעצם הבייס, והוא 'הומצא' למקרה שהם יפגשו אותו.
יש 14 כוחות על. לכן היו אמורים להופיע 15 סקנדרים, כולל סקנדר בועת האוצרים.מה זאת אומרת "רק"?
זה הרבה!!
לא, הוא גם אמר לשני שהוא הבייס. חוץ מזה אם היא היה סקנדר הוא היה מתמוססאולי באמת טהולא שלח סקנדר
לא חשבתי שזה הפוך גם, יפהלא, זה כל איבר שחדל לתפקיד סקנדר אחד מתמוסס, אם הבייס עצמו מת
הוא יכול לשקר לולא, הוא גם אמר לשני שהוא הבייס. חוץ מזה אם היא היה סקנדר הוא היה מתמוסס
אולי יש סיבה למה סקנדר בועת האוצרים לא הגיע.יש 14 כוחות על. לכן היו אמורים להופיע 15 סקנדרים, כולל סקנדר בועת האוצרים.
ליובניס אין אותה, היה אותה להלן, שהיא הייתה בכירה מאוד במסדר בעבר.אולי באמת טהולא שלח סקנדר.. והדם שלו היה אדום בגלל התרופה של דני. אם ליובניס יש אותה בטוח שלמאסטר יש גם
לפי מה שכתוב בספר, זה היה הבייס של טהולא.ואולי טהולא האמיתי התחזה לסקנדר, והיה חלק מהארבע עשרה. וכשכולם התמוססו הוא נעלם גם באחד מהכוחות על שלו
רק שזה לא מסתדר עם זה שהסקנדר של דני קבר את טהולא.. כי סקנדר מת הוא מתמוסס, והבייס לא
הסקנדרים התמוססו מהסיבה הפשוטה: ברגע שבייס נוגע בכדור הטנגו, הוא מאבד את יכולותיו הדופלקטיות=הסקנדרים שלו מתמוססים.לא חשבתי שזה הפוך גם, יפה
הייתי בטוחה שקודם הסקנדרים התמוססו ואז טהולא נפגע עם כל סקנדר שהתמוסס, ומת. כמו שקרה לדני
ובאמת לא הבנתי למה הסקנדרים התמוססו, כי הרי טהולא לא פגע בהם..
כן..מעניין מה היה התוכנית שלו
מה הקשר? טהולא היה היורש לכן הוא לא איבד את יכולותיוסקנדרים התמוססו מהסיבה הפשוטה: ברגע שבייס נוגע בכדור הטנגו, הוא מאבד את יכולותיו הדופלקטיות=הסקנדרים שלו מתמוססים
שוב- לזירו יש את התליון, טהולא לא יכול להיות סקנדרהוא יכול לשקר לו
הגאונות שבפשטות.....הסקנדרים התמוססו מהסיבה הפשוטה: ברגע שבייס נוגע בכדור הטנגו, הוא מאבד את יכולותיו הדופלקטיות=הסקנדרים שלו מתמוססים.
כן, זה גם מה שאני חושבת.הבייס של טהולא
כנראה.למה סקנדר בועת האוצרים לא הגיע
אבל אז טהולא היה צריך לחיות, כי נשאר לו עוד סקנדר (יש משהו של דני בבועת האוצרים, שהוא אומר שהדופליקטים לא ימותו לעולם, כי תמיד יש להם את סקנדר בועת האוצרים.. ואז נראה לי מקס אמר לו שהוא יוצא במקרים של סכנה וכו)אולי יש סיבה למה סקנדר בועת האוצרים לא הגיע.
אם לבכירה מאד יש, אז גם למאסטר ישבכירה מאוד במסדר בעבר.
חוץ מהיורש. וטהולא היה היורשהסקנדרים התמוססו מהסיבה הפשוטה: ברגע שבייס נוגע בכדור הטנגו, הוא מאבד את יכולותיו הדופלקטיות=הסקנדרים שלו מתמוססים.
זהו, הגיוני.שהסקנדר ה15
לא יכול להיות. טהולא היה היורש!!! יורש שנוגע בכדור לא מאבד את יכולותיו.הדופלקטיות=הסקנדרים שלו מתמוססים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: