מה זה מעניין אתכם?
משתמש פעיל
אם טהולא מת גם הסקנדר בועת האוצרים שלו מתטהולא היה צריך לחיות, כי נשאר לו עוד סקנדר
אם טהולא מת גם הסקנדר בועת האוצרים שלו מתטהולא היה צריך לחיות, כי נשאר לו עוד סקנדר
בדיוק.לא יכול להיות. טהולא היה היורש!!! יורש שנוגע בכדור לא מאבד את יכולותיו.
כי הוא היורש ומותר לוווו
משום מה מרגיש לי שנגלה אותו בכרכים הבאים חי ובועטאם טהולא מת גם הסקנדר בועת האוצרים שלו מת
זה בדיוק מה שאני ניסיתי להסביר שעה..בדיוק.
אז כנראה הם התמוססו עם גסיסתו של טהולא. נניח טהולא הפסיק לראות, סקנדר אחד מת וכו
וואלה. חחמשום מה מרגיש לי שנגלה אותו בכרכים הבאים חי ובועט
?וסתם שאלה לא קשור, @לוצ'י כמה זמן לוקח להצטרף לקהילת כתיבה מקצועית?
הצטרפתי די ממזמן, אבל לא זכור לי שזה לקח הרבה זמן..וסתם שאלה לא קשור, @לוצ'י כמה זמן לוקח להצטרף לקהילת כתיבה מקצועית?
בדיוק, לכן מרגיש לי ככהאפילו @יונה ספיר אמרה שיש לטהולא תוכנית..
זכור לי איפשהו שאחרי 3 חדשים מההצטרפות לפרוגהצטרפתי די ממזמן, אבל לא זכור לי שזה לקח הרבה זמן..
כמה ימים, אני חושבת
אהה כן כןזכור לי איפשהו שאחרי 3 חדשים מההצטרפות לפרוג
אה אוקי תודה.כמה ימים, אני חושבת
מה הקשר? טהולא היה היורש לכן הוא לא איבד את יכולותיו
חוץ מהיורש. וטהולא היה היורש
למה צריך 3 פעמים?לא יכול להיות. טהולא היה היורש!!! יורש שנוגע בכדור לא מאבד את יכולותיו.
כי הוא היורש ומותר לוווו
מי אמר?אבל אז טהולא היה צריך לחיות, כי נשאר לו עוד סקנדר (יש משהו של דני בבועת האוצרים, שהוא אומר שהדופליקטים לא ימותו לעולם, כי תמיד יש להם את סקנדר בועת האוצרים.. ואז נראה לי מקס אמר לו שהוא יוצא במקרים של סכנה וכו)
נכון, זה היה תיקון לרושם כאי' זה דבר פשוט.אם לבכירה מאד יש, אז גם למאסטר יש
לא אמרה שיש לו תוכנית.וואלה. חח
אפילו @יונה ספיר אמרה שיש לטהולא תוכנית..
כלומר: הוא כבר לא בחיים...אם טהולא היה בחיים, היה נפגע מאוד.
וואה, בעז''ה שתתקבליפשוט עכשיו שלחתי בקשה להצטרפות אז--
תודה באמת. אני אמרתי ממזמן שהוא הבייס.כלומר: הוא כבר לא בחיים...
תכלסשיש עוד סקנדר לא יגרום לו לחיות
יכול להיות..בכ"א יורש מותר (יכול) להעביר מסקנדר לסקנדר בניגוד לדופליקט רגיל, אבל מי אמר שהחזקה בבייס לא גורמת לו לאיבוד?
מבחינת הספר הוא לא בחיים.. מבחינתנו כרגעאגב, אם כבר אז @יונה ספיר כתבה:
כלומר: הוא כבר לא בחיים...
אחרי שזירו נגע בכדור כוח ההשפעה של התליון אבד, ואז הסקנדרים הגיעו.יכול להיות..
וזה דווקא מחזק את ההשערה שלי שטהולא לא שלח את הבייס. אולי הוא העביר את הכדור פשוט מהסקנדר שהיה בהר הגעש לסקנדר שעמד מחוץ למכרה.. שהתחזה לטהולא הבייס עם התרופה וכו
וזה יכול להיות למרות התליון.. עובדה שטהולא הצליח לזמן את כל הסקנדרים שלו..
ואז גם הסקנדר החסר זה הבייס בעצמו.
מה שלא מסתדר עם זה זה שהוא לא התמוסס, אבל אולי זה גם אחד מהכוחות על, לא יודעת
לא יתכן. אם זה היה ככה אז הוא היה מתמוסס ולא מת וקברו אותו.מהסקנדר שהיה בהר הגעש לסקנדר שעמד מחוץ למכרה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: