דרוש מידע דופליקטים יונה ספיר

מצב
הנושא נעול.

אמת מארץ תצמח

משתמש מקצוען
הוא שיתף אותם די בסוף.. לא?

זאת אומרת, המטרה של ישי (טוב או רע) הייתה כבר מתחילת שנת ההתתגלות.. לא כשהוא שיתף אותם..

רגע, כאילו ישי הוא גם דופליקט וגם רבלר?:oops: וואו
סוף של השנה?
עדיין עוד לא עברו בשאר החלקים [פיוצ'ר, פרדייס ...]
סה"כ סוף של סיים, לא?

לוצ'י

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
ומי אמר שזה בכלל קשור לזירו?
אולי במקרה שניהם יחד?
יש סיכוי..
[באמת יש התייחסות פעמיים למסתורין מה מביא את ישי לשנת התגלות, ואגב, זה גם מסביר את ההתייחסות לכך שיש לו אח תאום (אם ייפגשו במהלך השנה בבייס שלו...)]
כאילו ההבדל בין ישי לבין התאום שלו זה שישי דופליקט והוא לא.. וואו לא חשבתי על זה..
[לכו תדעו, אולי ישי זה מקסימילאן... או הלן...]
מקס הוא לא יכול להיות, כי מקס לא ידע שישי הוא דופליקט.. הוא חשב שהוא הופך את ישי לרבלר

לוצ'י

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
או שהוא דופליקט, או שהוא רבלר. בלתי אפשרי להיות שניהם..
טכנית נכון..
התכוונתי שהוא היה דופליקט מצד עצמו, ורבלר מבחינת מקס..

זה לא הגיוני אבל - קייזר (נראה לי) אמר לדני שהתווספו שלושה רבלרים חדשים.. זה אומר שמסדר הדופליקטים לא ידע שישי דופליקט?? מוזר ממש

טכנית נכון..
התכוונתי שהוא היה דופליקט מצד עצמו, ורבלר מבחינת מקס..

זה לא הגיוני אבל - קייזר (נראה לי) אמר לדני שהתווספו שלושה רבלרים חדשים.. זה אומר שמסדר הדופליקטים לא ידע שישי דופליקט?? מוזר ממש
אל תשכחי שגם יש סיכוי שהוא לא היה דופליקט, ולדעתי גם יכול להיות שזירו הכניס אותו לכל העיניין הזה ובעצם סיפר לו והפך אותו לרבלר בלי לדווח לאף אחד

לוצ'י

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
אל תשכחי שגם יש סיכוי שהוא לא היה דופליקט,
סיכוי גבוה שהוא דופליקט, למה שבנאדם שפוי יכניס אצבע לפה אחרי שהוא נפצע? ;)
ובאופן כללי עוד כמה ניקים הביאו לזה הוכחות, לא זוכרת כרגע..
ולדעתי גם יכול להיות שזירו הכניס אותו לכל העיניין הזה ובעצם סיפר לו והפך אותו לרבלר בלי לדווח לאף אחד
הגיוני, כמו שהוא עשה לאאודו

אפרופו אאודו, למה גם על אאודו מסדר הדופליקטים לא יודע ולא שולח את הדוקילרים להרוג אותו?

לוצ'י

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
למה שידע?
אף אחד לא דיווח למסדר וגם לא היה מי שידווח
תכלס, למה שזירו ידווח?

אבל זירו בעצמו היה רבלר.. למה הוא לא מדוּוָח? מי שהתוודע אליו היה חייב לדווח.. והבנתי מהספר שהוא נודע למסדר די בטעות.. לא?

לוצ'י

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
כן, ונשבע שהוא יהיה דופליקט
בול

יש לי עוד שאלה:sne: מה היה הקטע עם הפעם השניה של נגיעה בכדור? היה משהו בסוף הספר שזירו אומר משהו על הפעם השניה שהוא נוגע בכדור.. היה פעם ראשונה? אם כן, למה הוא לא נהפך אז לדופליקט? והפעם השניה לא אמורה לבטל את הכוח הדופליקטי?

על הפעם השניה שהוא נוגע בכדור.. היה פעם ראשונה
לא, כתוב שהוא חווה את ההתגלות הדופליקטיות הראשונה בחייו.
והפעם השניה לא אמורה לבטל את הכוח הדופליקטי
לפי מה שהבנתי רק תליון ההקסגוניום מבטל כל כוח דופליקטי כלשהו. לא נגיעה חוזרת בכדור. חוץ מזה שבהתחלה כתוב גם שדר קאלי נגע בכדור יותר משלוש פעמים ולא קרה לו כלום חוץ מזה שהוא חלה.

לוצ'י

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
נכון, אבל כתוב משהו על נגיעה בפעם השניה.. לא זוכרת כרגע, אני אבדוק אח"כ בלי נדר : )
לפי מה שהבנתי רק תליון ההקסגוניום מבטל כל כוח דופליקטי כלשהו. לא נגיעה חוזרת בכדור. חוץ מזה שבהתחלה כתוב גם שדר קאלי נגע בכדור יותר משלוש פעמים ולא קרה לו כלום חוץ מזה שהוא חלה.
היה כתוב שאם בייס נוגע בכדור הטונגו אז הוא מאבד את הכוח הדולפיקטי שלו, בוודאות
ולא יודעת מה לגבי דוקטור קאלי, אולי כי הוא דופליקט לא מירושה בדי אן איי אלא מהכדור עצמו

Chaya Lea

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
יש לי עוד שאלה:sne: מה היה הקטע עם הפעם השניה של נגיעה בכדור? היה משהו בסוף הספר שזירו אומר משהו על הפעם השניה שהוא נוגע בכדור.. היה פעם ראשונה? אם כן, למה הוא לא נהפך אז לדופליקט? והפעם השניה לא אמורה לבטל את הכוח הדופליקטי?
הייתי מתרצת בזה את השאלה למה אמרו שהוא דופליקט ואח"כ שהוא לא.
שהוא היה, בנגיעה הראשונה (שלא יודעת למה היא נעשתה) התבטל לו הכוח ועכשיו חזר.
אבל כתוב בפירוש שהוא רבלר שנשבע להיות דופליקט...
וגם זה.
שאלה שבהחלט חשבתי עליה ועוד לא מצאתי לה איזשהו מענה (כנראה לספר הבא...)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...