לגיס שלי היה דוח (נראה לי חציה על קו לבן רצוף) ובקש משפט לפני כשנתיים ועד היום לא פנו אליומיתוס שטותי שאני לא מכיר אחד שזה עבד לו בפועל בשנים האחרונות, כולל תקופת הקורונה העמוסה.
אפילו לא על דוחות חניה, בטח לא על עבירות תנועה מדרגה ראשונה
פעם הבאה לבדוק אם יש מצלמותגנבתי. המשטרה תפסה אותי. יש פתרון?
מענייןלגיס שלי היה דוח (נראה לי חציה על קו לבן רצוף) ובקש משפט לפני כשנתיים ועד היום לא פנו אליו
אך חייבת לומר שאני מאד מאד בעד אכיפה אדוקה על רוכבי אופניים כי זה לא הגיוני מה שקורה
אין מה להחמיר בזהמעניין
בכל מקרה הסיכוי רחוק ומופקע בשביל לקחת הימור להישפט, שבעבירות כאלה אם אין טענות ממשיות השופט רק מחמיר את העונש
איך שלא יהיה, אתה צריך להראות להם שאתה מקפיד על בטיחות ומביע חרטה וכו' ושמח על האכיפההמקום הוא אתר בניה שלא היה שם רמזור עד עכשיו, לא עשיתי משהו מסוכן ולא על זה אני בא לדון
וכן האם שוטר יכול להביא נקודות לרוכב אופניים הרי לא צריך רישיון בשביל זה?
גם הולך רגל שחוצה צומת באור אדום מקבל 250 ש"ח פלוס 4 נקודות במקרה שמחזיק ברשיון נהיגה.על אופניים חלים חוקי תעבורה כמו על רכב ולכן אם אדם עבר עבירה של מעבר באור אדום דינו כנהיגה ברכב
וגם אם לא מחזיק רשיוןאיך שלא יהיה, אתה צריך להראות להם שאתה מקפיד על בטיחות ומביע חרטה וכו' ושמח על האכיפה
ולהסביר שזה רמזור חדש וכו' ושיהיה בהצלחה.
גם הולך רגל שחוצה צומת באור אדום מקבל 250 ש"ח פלוס 4 נקודות במקרה שמחזיק ברשיון נהיגה.
לא נכון, בית משפט רשאי גם לשלול רשיון לתקופהאין מה להחמיר בזה
העונש הכי גדול זה 1500 ש"ח ו10 נק'
בלי עבירות קודם?לא נכון, בית משפט רשאי גם לשלול רשיון לתקופה
אני מצטרף להנ"ליש לך נס שלא הוציאו לך את האוויר וחתכו לך שסתומים בצמיגים!! והשביתו לך את האופניים! כי גם זה בסמכות השוטר על פי החוק!
הגם שלדעתי גם זה היה מגיע לך,,, בתור נהג רכב שרואה את זה מהצד זה פשוט הפקרות מחפירה וסכנת נפשות איומה! שלמרות שאנו מצווים על ונשמרתם מאוד וגו' הרבה במגזר לדאבוני נוטים לזלזל בזה,,,
על זה אומרים: יצאת בזול......לפני כמה ימים קיבלתי דוח על סך 1500 ש''ח ובנוסף 10 נק' על חצייה באדום עם אופניים חשמליות האם זה מוצדק והאם יש למשהו ניסיון בזה שניתן לערער בכל דרך שהוא בבית משפט וכדו'
ואתה עוד אומר שזה לא מוצדק?בהחלט זה טוב, אבל נראה לי שהבחור שלנו חטף הרבה מעבר למה שמגיע לו.
נושא האופניים החשמליים באמת חייב טיפול.
קרה לי פעם שביצעתי פרסה ברחוב חשוך, כמובן שהסתכלתי במראה וגם אותתי. פתאום שמעתי 'בווום' וראיתי מישהו עף, ב''ה לא קרה לו כלום, אבל היה ממש הזוי שהוא לא היה עם מחזירי אור או פנס והי גרוע שהוא לא נזהר (הוא נכנס בכנף של הרכב - לא יודע איך הוא הגיע לשם)
סתם מילה בנושא, יש הרבה מקומות שחבל שאין רמזור... אם הצליחו לשים שם רמזור כנראה שהייתה סיבה.המקום הוא אתר בניה שלא היה שם רמזור עד עכשיו, לא עשיתי משהו מסוכן ולא על זה אני בא לדון אלא האם למישהו יש ניסיון בנושא וכן האם שוטר יכול להביא נקודות לרוכב אופניים הרי לא צריך רישיון בשביל זה?
קיבלת פעם דו''ח?ואתה עוד אומר שזה לא מוצדק?
בדיוק אתמול קרה לי מקרה כזה, עצרתי בשביל לתת להולכי רגל לעבור ובא לעקוף אותי רוכב אופניים, אם הצופר שלי לא היה מבהיל אותו זה היה נגמר לא טוב.לפני יומיים נהג עקף רכב במעבר חציה ופגע באחותי (שהלכה שם עם 3 ילדיה!) תודה לה' שהיא יצאה רק בנזק אורטופדי. תדמיין לבד את ההיסטריה של הנהג עד שהתברר הנזק.
לא נכון, הרבה עושים חשבון סטטיסטי של עלות לעומת תועלת.קיבלת פעם דו''ח?
כמי שקיבל מס' פעמים אני חושב שדי בקנס של 250 בשביל להרתיע.
אם בכל זאת 250 לא מרתיע את הנהג/רוכב, אז גם 1500 לא ירתיע.
כלא גלבוע חמישה כוכבים !גנבתי. המשטרה תפסה אותי. יש פתרון?
מאוד מאוד לא מסכימה איתך!קיבלת פעם דו''ח?
כמי שקיבל מס' פעמים אני חושב שדי בקנס של 250 בשביל להרתיע.
אם בכל זאת 250 לא מרתיע את הנהג/רוכב, אז גם 1500 לא ירתיע.
קיבלתי פעם 250 (אחרי הנחה) אחרי שעקפתי שוטרת סמויה מימין, לא נראה לי שחזרתי על העבירה ה'זניחה' הזו שוב - לפחות 6 שנים..לא נכון, הרבה עושים חשבון סטטיסטי של עלות לעומת תועלת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: