אם יהיה לך בהמשך רישיון נהיגה (תוך שנתיים, כי אחרי זה הנקודות נמחקות)כן, אבל אין לנקודות משמעות
מה יכולים לעשות לך?
אם יהיה לך בהמשך רישיון נהיגה (תוך שנתיים, כי אחרי זה הנקודות נמחקות)כן, אבל אין לנקודות משמעות
מה יכולים לעשות לך?
רק להזכיר שאם בסוף לא מערערים לביהמ"שלפני כמה ימים קיבלתי דוח על סך 1500 ש''ח ובנוסף 10 נק' על חצייה באדום עם אופניים חשמליות האם זה מוצדק והאם יש למשהו ניסיון בזה שניתן לערער בכל דרך שהוא בבית משפט וכדו'
כבר חזרת בךמיתוס שטותי שאני לא מכיר אחד שזה עבד לו בפועל בשנים האחרונות, כולל תקופת הקורונה העמוסה.
אפילו לא על דוחות חניה, בטח לא על עבירות תנועה מדרגה ראשונ
למה לא?לפני כמה ימים קיבלתי דוח על סך 1500 ש''ח ובנוסף 10 נק' על חצייה באדום עם אופניים חשמליות האם זה מוצדק והאם יש למשהו ניסיון בזה שניתן לערער בכל דרך שהוא בבית משפט וכדו'
נקודות תמיד אפשר להביא שירשמו או לרישיון או לכשיהיה (אלא אם כן יעבור הרבה זמן)המקום הוא אתר בניה שלא היה שם רמזור עד עכשיו, לא עשיתי משהו מסוכן ולא על זה אני בא לדון אלא האם למישהו יש ניסיון בנושא וכן האם שוטר יכול להביא נקודות לרוכב אופניים הרי לא צריך רישיון בשביל זה?
צודק. טעיתי.כזה הרבה 'חוסר דיוק' בהודעה אחת כבר הרבה זמן לא ראיתי,,,
כבר בתחילת 2021 הועברו תקנות האופניים החשמליים שהוספו וצוותו לפקודת חוק התעבורה הכללי.
תוכלו לקרוא על זה בקישורים המצורפים,,,
אופניים וקורקינטים חשמליים – מה אומר החוק? – בדרכים
ontheroads.co.il
האם צריך רישיון נהיגה לאופניים חשמליים? – בדרכים
ontheroads.co.il
אני לא יודע האם זה נכון, אך פעם מישהו טען לי שאין משמעות לנקודות לפני רשיון נהיגה, כי גם נקודות המקסימום שהם עושות זה צורך בקורס נהיגה מונעת וכדו', ולכן שיעורי הנהיגה מספיקים גם לזה.אם יהיה לך בהמשך רישיון נהיגה (תוך שנתיים, כי אחרי זה הנקודות נמחקות)
אני מכיר מישהו שהוציא רשיון נהיגה, ולאחר תקופה הוציא את הטופס עם הפירוט, והיה רשום 2 נקודות, ולאחר בירור הוא פשוט פעם קיבל דו"ח על חגורה עם 2 נקודות, ז"א שזה ממשיך להצטבר.אני לא יודע האם זה נכון, אך פעם מישהו טען לי שאין משמעות לנקודות לפני רשיון נהיגה, כי גם נקודות המקסימום שהם עושות זה צורך בקורס נהיגה מונעת וכדו', ולכן שיעורי הנהיגה מספיקים גם לזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: