דגים דג סלמון שהתלבש יפה.

חנש

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
הכנה קלה מאוד של הדג,
יש כאן מרכיב שמוסיף גם טעם וגם יופי
למראה וההגשה של הדג.
ויש כאן טכניקה קלה מאוד שמוסיפה טעם.
לכבוד פורים קטן קבלו את הדג הטעים הזה,
אז קודם כל הוא הצטלם ולאחריו פירוט אופן ההכנה.
IMG_7789 copy.jpg

אופן ההכנה:
לשים בתבנית רצועות סלמון מופשרות,
לשפוך מעל כל חתיכה כף מיץ לימון.
לתבל במלח ופלפל שחור, אפשר גם עם שום פרוס טרי או גבישי שום.
ומה שאתם רואים מלמעלה זה פלפל מיובש של b&d, שנותן גם טעם וגם מראה יפה לדג.
מוצר חדש שמצאתי בחנות המפעל, ולא, אין לי מניות.
להשפריץ בשפריץ של שמן זית. (או לזלף בעדינות)
לאפות 20 דקות בתנור מחומם מראש על 200 מעלות
בשלוש דקות האחרונות להעלות אותו גבוה בתנור שיקבל השחמה נאה. (פה החתיכות עבות)
כאן הגשתי אותו כארוחה עם אורז, זילפתי מעל רוטב סצ'ואן של קנור, וזו הטכניקה הפשוטה,
במקום להשרות את הדג הרבה שעות ברטבים,
במקום לאפות את הדג עם המון רוטב, זלפו לאחר ההכנה מעט רוטב על הדג,
והטעם שמתקבל עסיסי ומשובח, משתלב מצוין עם הטעם הבסיסי של הדג.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלז

א עַל נַהֲרוֹת בָּבֶל שָׁם יָשַׁבְנוּ גַּם בָּכִינוּ בְּזָכְרֵנוּ אֶת צִיּוֹן:ב עַל עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ תָּלִינוּ כִּנֹּרוֹתֵינוּ:ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ דִּבְרֵי שִׁיר וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה שִׁירוּ לָנוּ מִשִּׁיר צִיּוֹן:ד אֵיךְ נָשִׁיר אֶת שִׁיר יְהוָה עַל אַדְמַת נֵכָר:ה אִם אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם תִּשְׁכַּח יְמִינִי:ו תִּדְבַּק לְשׁוֹנִי לְחִכִּי אִם לֹא אֶזְכְּרֵכִי אִם לֹא אַעֲלֶה אֶת יְרוּשָׁלִַם עַל רֹאשׁ שִׂמְחָתִי:ז זְכֹר יְהוָה לִבְנֵי אֱדוֹם אֵת יוֹם יְרוּשָׁלִָם הָאֹמְרִים עָרוּ עָרוּ עַד הַיְסוֹד בָּהּ:ח בַּת בָּבֶל הַשְּׁדוּדָה אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם לָךְ אֶת גְּמוּלֵךְ שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ:ט אַשְׁרֵי שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת עֹלָלַיִךְ אֶל הַסָּלַע:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה