מידע שימושי דג מושט טעים יש דבר כזה?

ממינה

משתמש חדש
בגדול מושט צריך כמה שפחות זמן אפיה \ בישול, אחרת הוא מתייבש ו"מת",
זמן האפיה הוא תלוי תנור...
מתכון טעיםםם של 5 דקות הכנה:
פרורי לחם בצלחת,
שמן,
מלח,
תבלינים (פלפל שחור \ שום \ כורכום \ מה שאוהבים)
להדביק שכבה טובה על הדג, ולשלוח לתנור, השכבה של הפירורים שומרת עליו שישאר עסיסי,
יוצא טעים מאוד!!!!!
לא בהכרח
אם הוא עם רוטב אפשר גם 40 דקות
אני מכינה ממתכון של 40 דקות אפיה וזה יוצא רך ומעולה
 

בלונדי

משתמש פעיל
עכשיו סימנו לאכול.. יצא טעיםםםם!!
ערבבתי בצלחת: מיונז, מעט קטשופ, חרדל, רוטב צ'ילי, רוטב טריאקי, אבקת מרק בצק, שום גבישי, פלפל שחור גרוס, פפריקה.
מרחתי בנדיבות על כל דג-הצד של הבשר,
פזרתי מלמעלה פירורי לחם מוזהבים בנדיבות,
עוד שפריץ של ספריי שמן מלמעלה,
ולתנור ל-20-25 דק' להזהבה יפה.
טעים ברמות תנסו
 

matanel mor

משתמש צעיר
עכשיו סימנו לאכול.. יצא טעיםםםם!!
ערבבתי בצלחת: מיונז, מעט קטשופ, חרדל, רוטב צ'ילי, רוטב טריאקי, אבקת מרק בצק, שום גבישי, פלפל שחור גרוס, פפריקה.
מרחתי בנדיבות על כל דג-הצד של הבשר,
פזרתי מלמעלה פירורי לחם מוזהבים בנדיבות,
עוד שפריץ של ספריי שמן מלמעלה,
ולתנור ל-20-25 דק' להזהבה יפה.
סליחה שזה 6 שנים אחרי
אבל רק עכשיו ניסיתי
יצא מעולה מושלם טעים ממש
בול כמו סלמון
משדרג את המושט פי 1000
תודה רבה
 

אם הבנות :)

משתמש פעיל
בבסיס- טחינה ומעט שמן. (הטחינה מפחיתה את כמות השמן שיש להשתמש)
להוסיף תבלינים לפי הטעם: אפשרי חריף/ עדין, אדום/ צהוב. כיד הדמיון- - -
למעלה ניתן לפזר כוסברה/ פטרוזיליה.
אופציונלי: לשים כמה עגבניות שרי או עגבניות חתוכות בתבנית. אפשר גם שיני שום שלמות לאוהבים.
ולתנור.

הטחינה נותנת מרקם מאד טוב וסמיך.
דג שילדים אהבים.

בהצלחה!
 

2020AYELET

משתמש צעיר
מתכון קל שהילדים אוהבים :
להשרות את הדגים במים עם מיץ לימון וחומץ עד להפשרה
לייבש את הדג ולטפטף מעליו מיץ לימון
לשים בצלחתת קמח עם מלח ופלפל שחור
לצפות את הדג מכל הכיוונים בקמח המתובל
ולטגן בשמן עמוק עד להזהבה
(בשבת אני מגישה את זה עם פרוסות לימון ליופי- לא חובה)
 

צוות

משתמש רשום
לתשומת לב, את כל סוגי הדגים צריך להמליח לפני הבישול/אפיה /טיגון/אידוי, אם לא המלחת את הדג לפני הבישול, לא משנה כמה מלח תשימי ברוטב, הדג עצמו יהיה טפל, תנסי להמליח לפני הבישול, תגלי עולם אחר!!
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
לתשומת לב, את כל סוגי הדגים צריך להמליח לפני הבישול/אפיה /טיגון/אידוי, אם לא המלחת את הדג לפני הבישול, לא משנה כמה מלח תשימי ברוטב, הדג עצמו יהיה טפל, תנסי להמליח לפני הבישול, תגלי עולם אחר!!
כמה מלח? לכמה זמן?
פעם ניסיתי וזה יצא מלוח בלתי אכיל
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה