ומקלות גזר
ובתבלינים: כמון
ובתבלינים: כמון
אני השבוע הכנתי את המתכון שמצאתי באתר הזה , וכמו שאת רוצה לא נשאר פרור (לא היה לי צ'ילי גרוס אז שמתי רוטב צ'ילי חריף מאד קצת -פחדתי לעשות מידי חריף אנחנו אשכנזים)אוהבים אצלי מושט (גם סלמון...) אשמח לקבל מתכון טעים טעים!
כזה שמכינים ולא נשאר פירור...
תודה
רציתי אני לא יודעת איך, אשמח לקבל הסבר איזה חומוס משימורים מואקום...? ובאיזה צורה הכי טוב להוסיף.כדאי להוסיף גם חומוס למתכון האחרון
טעים ומשדרג
על טעם וריח אין להתווכחאהבתי
כל אחד בטוח שהמתכון שלו ורק שלו זה ה-מתכון השבתי והכ הכי טעים
העיקר שיהיה
א גוטן שאבעס-----
אם זה לא לשבת, משהו בשתי דקות וטעים-טעים:
הסוד הוא בתבלין שקונים בחנויות תבלינים ושמו: טוסקנה
הוא נותן טעם מיוחד, חריף במידה אך רענן.
(מתאים, אגב, גם לתיבול גבינה )
מעבר לזה, זה פשוט לגמרי: שמן זית משובח, טיפה מיץ לימון סחוט טרי, תבלינים: טוסקנה, מעט מלח גס, פלפל ופפריקה. ומעל הכל לפזר שכבה יפה של פרורי לחם מהסוג הקרנאנצ'י.
לאפות לא יותר מ12 דקות.
לעניות דעתי...אני ממליחה את המושט כשהוא חצי קפוא למשך כחצי שעה או יותר.
אח"כ שוטפת היטב.
מכינה תערובת של שמן ,מלח,פפריקה ושום גבישי .
מורחת היטב מכל הצדדים.
אפשר לאפות עם העור כלפי מעלה או למטה.
אם הבשר כלפי מעלה אפשר לשים שכבה יפה של פרורית זהב.
מעדן.
אני משתמשת עם הטוסקנה לעוף בתנוראם זה לא לשבת, משהו בשתי דקות וטעים-טעים:
הסוד הוא בתבלין שקונים בחנויות תבלינים ושמו: טוסקנה
הוא נותן טעם מיוחד, חריף במידה אך רענן.
(מתאים, אגב, גם לתיבול גבינה )
מעבר לזה, זה פשוט לגמרי: שמן זית משובח, טיפה מיץ לימון סחוט טרי, תבלינים: טוסקנה, מעט מלח גס, פלפל ופפריקה. ומעל הכל לפזר שכבה יפה של פרורי לחם מהסוג הקרנאנצ'י.
לאפות לא יותר מ12 דקות.
3. מושט חריף חריף - לוקחים כמות גדולה של עגבניות, מבשלים אותם עד שהם מנפיקים כמות גדולה של מיצי עגבניה, ואז שום - פלפל שחור גרוס, פלפל צ'ומה, מעט מעט לימון כבוש, מלח, ונותנים לדג להתבשל בתוכו לא הרבה זמן...
והריח של שבת עולה לכל השכנים....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: