מה זה פלפל צ'ומה?
מותר לעשות את זה בשבת?אלא מניחה את הדג בכניסת שבת על הפלטה ואחרי חצי שעה בערך מעלה על כלי.
זה היה תשובה בשבילי?קודם כל חייבים להשרות את הדג 20 דק' במיץ לימון כדי להוציא ממנו את טעם הלווי.
מתכון פצצה קל וטעיייםםם
מערבבים בצלחת
צילי מתוק
אבקת שום
קצת חרדל
הרבה תבלין דג
שוטפים את הדג מהלימון מורחים בנדיבות מהרוטב
אופים על 200 כ 15 דק' פתוח
מעדןן!!!
אצלינו אוהבים פחות את הירקות עם המושט.לעניות דעתי...
להוסיף חתיכות של בצל עגבניה וגמבא + קצת מים, שיהיה עם רוטב עסיסי.
מותר לעשות את זה בשבת?
אני לא פוסק ולא יודע.
רק שואל.
כדאי לבדוק.אני שמה את זה כ10 דקות לפני כניסת השבת.
אני שמה את זה כ10 דקות לפני כניסת השבת.
כדאי לבדוק.
אפייה בתכנית רגילה ללא מים 20 דקות בדיוק להכניס לתנור חם.דג מושט, טעים כמעט בכל האופנים (ובלבד שלא יהיה טפל או תיבול מוגזם). אהוב על כולם.
שאלת השאלות, לגבי אפיית מושט, האם לשים מים או להיפך לייבש לחלוטין - ורק שמן (כך יוצא יותר קריספי)
והאם לאפות בגריל 15 דקות או ב 200-220 כ 25 דקות
לאזה היה תשובה בשבילי?
אוהבים אצלי מושט (גם סלמון...) אשמח לקבל מתכון טעים טעים!
כזה שמכינים ולא נשאר פירור...
תודה
את זה היית צריכה לומר בתחילת המילים, ואז לא היו לי יותר שאלותאני שאלתי רב והוא אמר שאין שום בעיה.
מה הכוונה רצועות בטטה? מקלות? קילופים?מתכון > דג סלמון ברוטב בטטות (סגנון מתקתק)
מרכיבים:
2 פרוסות סלמון
2 בצל (רצועות דקיקות)
בטטה גדולה (פרוסה לרצועות קטנות)
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף סילאן
כפית שטוחה מלח
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה:
פורסים את הבצל לרצועות דקיקות, מטגנים עם שמן ולאחר 5 דק' טיגון מוסיפים את הסילאן וממשיכים לטגן עד לחצי הזהבה.
מוסיפים רצועות בטטה וממשיכים לטגן עד לריכוך מלא של הבטטה והבצל.
מוסיפים את כל שאר התבלינים ומערבבים.
מניחים את שני פרוסות הסלמון על תבנית, שופכים את רוטב הבטטות מעל פרוסות הדגים ומכניסים לתנור ל-20 דק', לא יותר, כדי למנוע ייבוש.
בהצלחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: