גם בגולןרק ברמי לוי ופלאפון ככל הידוע לי
אך בגירסה RM-721 שזו הגירסה הנפוצה , בפלאפון ורמי לוי (אותה תשתית ) תהיה קליטה נמוכה
בנוסף צריך פריצה לסים
אם אני קונה C2 בעליאקספרס, יש אפשרות להכשיר אותו לגמרי בלי ההגבלה של "לא להוציא את הסים"?
בגולן זה בלי ההגבלה להוציא את הסים???גם בגולן
מה העלות? ומי עושה את זה?ניתן גם באורנג רק צריך סים חדש
החלפת סים 50 שחמה העלות? ומי עושה את זה?
אין לך סניף בירושלים?החלפת סים 50 שח
הכשרה כמדומני 80
עשינו לפני קרוב לשנה ברחוב רבי עקיבא ליד חנות גוונים וליבוביץ (לא זוכרת את השם של החנות)
מרוצים מאד ב"ה
יוצא בסה"כ סיפור יקר, 130 ש"ח, וספק גדול אם הם עדיין עושים, כי הרבה שיכלו לעשות בעבר היום כבר לא יכולים...החלפת סים 50 שח
הכשרה כמדומני 80
עשינו לפני קרוב לשנה ברחוב רבי עקיבא ליד חנות גוונים וליבוביץ (לא זוכרת את השם של החנות)
מרוצים מאד ב"ה
יש לך אולי אפשרות להעלות לכאן את הקבצים כי הוא לא נותן לי גישה לשם
איפה הקישור?????למיטב בדיקתי - לא, זו מערכת קבצים שונה לחלוטין.
אני מצרף קישור, מומלץ למי שרוצה להתעסק בנושא אפילו לעצמו לקרוא אותו כמה פעמים מתחילה ועד סוף.
מעבר לידע הבסיסי שהם מספקים, ניתן ללמוד איך לפעול לבד בנושא הזה.
אני מצרף קישוראיפה הקישור?????
תודה רבה! יש שם אפשרות להוריד את התוכנה שתפתח את מערכת ההפעלה של נוקיה 208? וקובץ XML?למיטב בדיקתי - לא, זו מערכת קבצים שונה לחלוטין.
אני מצרף קישור, מומלץ למי שרוצה להתעסק בנושא אפילו לעצמו לקרוא אותו כמה פעמים מתחילה ועד סוף.
מעבר לידע הבסיסי שהם מספקים, ניתן ללמוד איך לפעול לבד בנושא הזה.
התוכנה של C2 בעברית?
כי פתחתי אותה והיא נפתחה באנגלית.
וא"כ יש אפשרות לשנות את זה? או לקבל הדרכה איך להשתמש איתה בכל זאת.
אצלך להכנב לקישור?תודה רבה! יש שם אפשרות להוריד את התוכנה שתפתח את מערכת ההפעלה של נוקיה 208? וקובץ XML?
אני לא מצליח למחוק את הקובץ XML הישן של המכשיר. כשאני בא למחוק הוא כותב לא יכול לטעון נתונים, משהו כזה. מישהו יכול לעזור בעניין?? דחוף!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: