דבר ישן ולא פעיל!במקום להסתבך תבדוק קודם כל כאן- http://www.nokiamastercode.com/
דבר ישן ולא פעיל!במקום להסתבך תבדוק קודם כל כאן- http://www.nokiamastercode.com/
היום עבד לידבר ישן ולא פעיל!
זה מה שעולה לי ואם אני לא טועה בעבר ניסיתי ולא עבד לי הקוד שקיבלתי.היום עבד לי
תודה אין עליך!!!קח קישור תקין http://www.nokiamastercode.com/
אבל לא נראה לי שזה יעבוד...
בעניין BEST העלתי לכאן בעבר את התוכנה הפתוחה שאינה דורשת כרטיס.
הנה קישור
אקווה שעזרו לך בפרטי..
אם לא פרט אם הקוד נעל את הפון או שאתה יכול להשתמש בפלאפון כרגיל אלא שאת הקוד אינך יודע.
הפרום הזה נמחק מזמן נשמח מאוד אם מישהו יעלה לכאן את הקובצי HTML של הפרום או שיעלה לכאן את התוכן
זה ס"ה שינוי בקובץ אחד..יש לי גרסה שה-0 לא מביא לדפדפן
זה אותו דבר כמו RM-721.ש למישהו את קובצי ppm והקושחה וניהול התפריטים לגירסה rm-722?
זה אותו דבר כמו RM-721.
ובכל החנויות בב"ב לא מכיר אף שיש לו את זה חוץ מאחדזה ס"ה שינוי בקובץ אחד..
זה אותו דבר כמו RM-721.
מדוע ב721 הקליטה לא טובה?לי אישית יש את שני ה-RM, ואין הבדל ביניהם. בקופסת צריבה אחד הוא רשם בפלאפון 721 לא משנה עם איזה מה-RM צרבתי, ובקופסה השניה (אותו קופסה אלא משודרג) הוא רשם לי 722 עם שניהם.
ודרך אגב זה לא משנה בפועל במכשיר אם רשום 722 או 721 זה רק לקוסמטיקה ונעים לעין..
הדף הזה חסום ואני מאד מעוניין בחומר הזה, מישהו יכול לעזור? תודה רבהלמיטב בדיקתי - לא, זו מערכת קבצים שונה לחלוטין.
אני מצרף קישור, מומלץ למי שרוצה להתעסק בנושא אפילו לעצמו לקרוא אותו כמה פעמים מתחילה ועד סוף.
מעבר לידע הבסיסי שהם מספקים, ניתן ללמוד איך לפעול לבד בנושא הזה.
XML? תוכל להעלות?יש לי גרסה שה-0 לא מביא לדפדפן
מאי קופסת צריבה?לא, זה תלוי בקופסת צריבה.
התקנתי את התוכנה והפעלתי אותה, אבל היא לא מראה לי את המכשיר...בשמחה:
התכנה הנ''ל משמשת לגישה לכונן C של הפלאפון, מה שלא תראה בחיבור רגיל למחשב (או לתוכנות ייעודיות כגון נוקיה סויפט ודומיהן).
קודם הכניסה לתכנה, תפעיל את יישום התתקנה Setup.
לאחמ''כ תכנס לתכנה עצמה בקובץ MPBrowser.
בחלון שעולה אתה מקיש בצד ימין למטה start mobiMB.
עכשיו צריך לחבר את המכשיר. אם אתה מחבר דרך כבל USB רגיל, מיד אחרי ההודעה של ווינ' שסיים להתקין את המכשיר, אתה תראה אותו בחלון השמאלי בתוכנה על שלל ספריות המערכת שלו.
כדי ''לשחק'' עם מראה התפריטים (זה לא משנה את יכולת ההפעלה שלהם, אלא את התצוגה שלהם - כלומר האם יראו אותם בתפריט או לא. ניתן לעקיפה דרך אנש''ק לדוגמה, עם קצת מחשבה), עליך להיכנס לנתיב (שם המכשיר) (כונן C) (ואז לספרייה Hiddenfolder) (ואז לספרייה Menus).
בתוך הנ''ל יש קובץ XML בשם menusttings. אפשר לייצא אותו למחשב, (לגבות!!!), לשנות, ולהחזיר לבפנים ערוך.
מכבים ומדליקים את המכשיר והשינויים מוכנסים.
אם אתה צריך עוד מידע, אשמח לעזור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: