למה אתה מנסה למחוק?לא הצלחתי. כתוב גישה נדחתה
מי שיכול לפתוח אשכול איך לשנות תפריט של סי 2 לתפריט כשר אשמח מאוד וגם שיעלה לכאן קישורבכשר זה יותר מסובך (או פחות, תלוי למי...)
אך אם אפשר לפתוח את זה באשכול חדש ולא כאן זה ממש יעזור...
לא.מישהו יכול לעלות הוראות מסודרות איך עורכים תפריט בנוקיה?
אבל כמעט הכל זה קישור לשחומים ושם הוא כותב לי גישה נדחתה.לא.
האתר מלא באשכולות כאלו שלא נגמרים.
באשכול הנוכחי יש הדרכות מפורטות כולל הכל (אפילו כולל שאלות נפוצות של משתמשים חדשים שאין להם כח לקרוא מהתחלה).
באשכול הנוכחי יש הדרכות מפורטות כולל הכל (אפילו כולל שאלות נפוצות של משתמשים חדשים שאין להם כח לקרוא מהתחלה).
רק שאבין: נכנסת דרך MPBrowser למיקום של המשחקים, ומוחקת - ולאחמ''כ עדיין הם מופיעים במכשיר?@אין דופי
קודם כל - יישר כח על הפירוט הנרחב.
אבל למה שאני מוחקת את המשחקים זה לא נמחק? (מתוך התוכנה שהעלית)
כיביתי והדלקתי את הפלאפון.
האם מחיקה מספיק או צריך להוסיף קובץ?
המטרה שלי: למחוק את המשחקים.
תודה מראש על הסבלנות
לכאורה לא מחקת את המשחקים עצמם אלא JAD שלהם וכד',בדיוק כך
הבנתי אותך.לכאורה לא מחקת את המשחקים עצמם אלא JAD שלהם וכד',
אם מוחקים את המשחקים דרך MOBIMB זה לא חוזר.
מאיזה נתיב מחקת את המשחקים?
אני לא מצליח לשלוח לך הודעה אישית כתוב לי שהתגובה לא תקינהאין צורך בכרטיס חכם, צור קשר באישי למה לא נפתח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: