רחפני מוות
משתמש חדש
אבל מה עם השאלה הזאת? תודה בכל אופןאבל אחרי שחיברתי את הטלפון (נוקיה C-2)על מה אני לוחץ בשביל להכשיר?(בתוך התוכנה)
אבל מה עם השאלה הזאת? תודה בכל אופןאבל אחרי שחיברתי את הטלפון (נוקיה C-2)על מה אני לוחץ בשביל להכשיר?(בתוך התוכנה)
השם ישמוראפשר תשובה ממי שיודע??
ידידי, לא התכנה הזו רק מקשרת בין המחשב לפלאפון. אין לה קשר ישיר למה שאתה רוצה לעשות.איך מכשירים עם התוכנה הזאת?
בשביל זה משלמים 30 שקלים למי שיודע, או שתמצא סביבך מתנדב, תאמין לי זה יותר מהר.שמע,אני עשיתי מה שאמרת לי (לחזור על כל ההודעות שכתבו)וחוץ מכאב ראש,לא השגתי הרבה,אתם מדברים שם על לערוך קבצים ולהוריד לטלפון וכו...אני לא יודע מה לעשות ולא מכיר תוכנות ולא יודע איך להוריד אותן,אשמח אם תעזור לי בקצרה,אם זה לא יטריח אותך יותר מידי
בתודה מראש......
בבקשה
השימוש על אחריות המשתמש בלבד - שימוש לא נכון יכול להשבית את המכשיר!
בשמחה:
התכנה הנ''ל משמשת לגישה לכונן C של הפלאפון, מה שלא תראה בחיבור רגיל למחשב (או לתוכנות ייעודיות כגון נוקיה סויפט ודומיהן).
קודם הכניסה לתכנה, תפעיל את יישום התתקנה Setup.
לאחמ''כ תכנס לתכנה עצמה בקובץ MPBrowser.
בחלון שעולה אתה מקיש בצד ימין למטה start mobiMB.
עכשיו צריך לחבר את המכשיר. אם אתה מחבר דרך כבל USB רגיל, מיד אחרי ההודעה של ווינ' שסיים להתקין את המכשיר, אתה תראה אותו בחלון השמאלי בתוכנה על שלל ספריות המערכת שלו.
כדי ''לשחק'' עם מראה התפריטים (זה לא משנה את יכולת ההפעלה שלהם, אלא את התצוגה שלהם - כלומר האם יראו אותם בתפריט או לא. ניתן לעקיפה דרך אנש''ק לדוגמה, עם קצת מחשבה), עליך להיכנס לנתיב (שם המכשיר) (כונן C) (ואז לספרייה Hiddenfolder) (ואז לספרייה Menus).
בתוך הנ''ל יש קובץ XML בשם menusttings. אפשר לייצא אותו למחשב, (לגבות!!!), לשנות, ולהחזיר לבפנים ערוך.
מכבים ומדליקים את המכשיר והשינויים מוכנסים.
אם אתה צריך עוד מידע, אשמח לעזור
לא הבנתי איזה בלוק
אבל קח קובץ תפריט כשר (מקווה שלא התבלבלתי -אם כן יהיה בו עוד משהו לא דפדפן)
תשנה לו את הסיומת ל XML
עדיין יהיה ניתן להיכנס מהאנשי קשר וכו'
תתכתב איתי בפרטי, שלחתי לך הודעהמה זה התוכנה עצמה בקובץ?
תנסה עם זה https://www.prog.co.il/threads/יישום-blueftp-לנוקיה-בעברית.435959/unreadיש למישהו מושג, איך עושים בלוטוס של c2 גלוי לכל???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: