nrgשל לונטה??נכתב ע"י sari;608143:בפמילי סנטר 5+1 חינם
זה קצת חסר הגיון
nrgשל לונטה??נכתב ע"י sari;608143:בפמילי סנטר 5+1 חינם
נכתב ע"י riki-v;n1157785:מה יהא על הירושלמיות?
איפה זול בירושלים?
נכתב ע"י תו;n5047490:עיצה רק לחסכניות שמוכנות ליישם: מישהי סיפרה לי שכאשר יש לה חור או 'רכבת' בגרביון זה ממש מבאס! כל הגרביון לפח! אז, היא פשוט גוזרת את ה'רגל' עם הפגם עד לסוף הירך. כלומר, נשאר לה גרביון 'קטוע רגל' ובקרוב מצטרף אליו עוד גרביון כזה עם רגל אחת מאותה סיבה.... ורק אם שני הגרביונים באותו הצבע, היא לובשת שני גרביונים, כל אחד רק עם רגל אחת וכך חסה על ממונה............. ואני מוסיפה, שהיא גם מרוויחה חגורת בטן... כי יש לה שני בסיסי גרביונים... למי שהבינה...
נכתב ע"י תו;n5047546:אני במו עיני ראיתי את המישהי הזו עם הגרביונים הכפולות, ולא ראיתי שינוי. זה ממש הבדלים דקים אם מקפידים לקנות אותה חברה ואותו צבע ושניהם עברו כביסות. אני אישית עושה כך עם גרביים (מחברת זוגות מחדש אחרי שבן הזוג נקרע...) קונה אותו צבע מאותה חברה. (לא זוג חדש , אלא, כששניהם עברו כביסות).
נכתב ע"י programit;n1152086:לוונטה זה אותם בעלים של שרה, ויוה ולונגלי?
אם כן יש חנות בתל אביב שמוכרת במחירי סיטונאות.
אין לי כרגע את המספר שלה אבל אני יכולה להשיג אם תרצי.
הי האם יש לך מספר?לוונטה זה אותם בעלים של שרה, ויוה ולונגלי?
אם כן יש חנות בתל אביב שמוכרת במחירי סיטונאות.
אין לי כרגע את המספר שלה אבל אני יכולה להשיג אם תרצי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: