לפי ידיעתי הכי זול בירושלים ירכונים 12.5 וגרביונים 15.9 לפעמים 14.9 תלוי.זכור לי ששאול תמרוקים בבר אילן די זול
יש להם עכשיו שישי חינם על כל הלוונטה.במודיעין עילית יש ב13.90.
בגרביים פלוס ליד B&D.
ומידי פעם יש להם מבצעים שהופכים את המחיר לשווה יותר.
יש לך אולי את הטלפון שלהם???????תושבות בני ברק והאיזור:
משפחת דינר (רב ביהכנ"ס דברי שיר) מוכרים בביתם את כל סוגי הגרביים והגרביונים של לוונטה במחיר זול משמעותית (!) לדוגמא:
ירכונים של לוונטה שעולים בחנויות 18.5 (ואולי בחנויות זולות יותר 16.5) נמכרות שם ב12.5 ש"ח
וכן הלאה ...
הם גרים כמדומני ברחוב האדמור מגור - אבל אני לא סגורה על זה
בטח יש כאן מישהו שיוכל לתקן אותי לגבי הכתובת - אם לא אברר בע"ה
אני חושבת שעבור כל בנות הסמינרים הבני ברקיים זו הכתובת האולטימטיבית (שלא לדבר על מכירות ממוקדות שהם עשו בסמינר הרב וולף)
אשמח לקבל מספר טלפון של החנות בתל אביבלוונטה זה אותם בעלים של שרה, ויוה ולונגלי?
אם כן יש חנות בתל אביב שמוכרת במחירי סיטונאות.
אין לי כרגע את המספר שלה אבל אני יכולה להשיג אם תרצי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: