מידע שימושי גרביים לוונטה איפה משיגים בזול?

ליקי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
כל הלונטה 5+1 בפמלי סנטר.
למה נראה לך שהחנות שאת כותבת עליה יכולה למכור 6 ב100 ופמלי לא?

gilag1

משתמש צעיר
כי יש מחיר סוכן שאסור לאף אחד לרדת ממנו ואני קצת מתמצאת בזה ולא יתכן שפמלי תפסיד..
את בטוחה שמדובר בגרביון?

מיכל101

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
קניתי לאחרונה אצל מישהי באזור עזרת תורה
2 ברכונים ב-13.
פרטים באישי.

תו

משתמש פעיל
עיצה רק לחסכניות שמוכנות ליישם: מישהי סיפרה לי שכאשר יש לה חור או 'רכבת' בגרביון זה ממש מבאס! כל הגרביון לפח! אז, היא פשוט גוזרת את ה'רגל' עם הפגם עד לסוף הירך. כלומר, נשאר לה גרביון 'קטוע רגל' ובקרוב מצטרף אליו עוד גרביון כזה עם רגל אחת מאותה סיבה.... ורק אם שני הגרביונים באותו הצבע, היא לובשת שני גרביונים, כל אחד רק עם רגל אחת וכך חסה על ממונה............. ואני מוסיפה, שהיא גם מרוויחה חגורת בטן... כי יש לה שני בסיסי גרביונים... למי שהבינה...

מגיבים לעניין

משתמש מקצוען
נכתב ע"י תו;n5047490:
עיצה רק לחסכניות שמוכנות ליישם: מישהי סיפרה לי שכאשר יש לה חור או 'רכבת' בגרביון זה ממש מבאס! כל הגרביון לפח! אז, היא פשוט גוזרת את ה'רגל' עם הפגם עד לסוף הירך. כלומר, נשאר לה גרביון 'קטוע רגל' ובקרוב מצטרף אליו עוד גרביון כזה עם רגל אחת מאותה סיבה.... ורק אם שני הגרביונים באותו הצבע, היא לובשת שני גרביונים, כל אחד רק עם רגל אחת וכך חסה על ממונה............. ואני מוסיפה, שהיא גם מרוויחה חגורת בטן... כי יש לה שני בסיסי גרביונים... למי שהבינה...

הובנת מצוין.
אבל כ"כ קשה לשמור על הגרביונים באותו צבע?
בדר"כ אם הגרביים מצאתי את עצמי עם 6 יחי' גרביים שאת אף אחד אני לא מצליחה להתאים עד שהתחלתי לשים בכביסה עם גומיה ח"פ וכך תמיד יש לי גרביים זהות.

תו

משתמש פעיל
אני במו עיני ראיתי את המישהי הזו עם הגרביונים הכפולות, ולא ראיתי שינוי. זה ממש הבדלים דקים אם מקפידים לקנות אותה חברה ואותו צבע ושניהם עברו כביסות. אני אישית עושה כך עם גרביים (מחברת זוגות מחדש אחרי שבן הזוג נקרע...) קונה אותו צבע מאותה חברה. (לא זוג חדש , אלא, כששניהם עברו כביסות).

שולמית אור

משתמש מקצוען
נכתב ע"י תו;n5047546:
אני במו עיני ראיתי את המישהי הזו עם הגרביונים הכפולות, ולא ראיתי שינוי. זה ממש הבדלים דקים אם מקפידים לקנות אותה חברה ואותו צבע ושניהם עברו כביסות. אני אישית עושה כך עם גרביים (מחברת זוגות מחדש אחרי שבן הזוג נקרע...) קונה אותו צבע מאותה חברה. (לא זוג חדש , אלא, כששניהם עברו כביסות).

בהקשר הזה,
אני עושה את זה גם בגרבי בנים.
לאחר שבעלי הגיע לחתונה עם נדוניה מכובדת של גרביים שכל זוג בדגם שונה, כמעט נשבעתי שאצלי זה לא יקרה.

אני קונה רק דוגמה אחת לכל ילד, במשך כל השנים. ומרוויחה מספר דברים:

א. לכל ילד הדגם המוכר שלו והוא מזהה אותו. (ולמי שדואגת מה קורה כשהגרביים קטנים וצריכים לעבור לילד הבא, אז אין מקום לדאגה, הם לא זוכים לכך, ומסיימים את חייהם עוד קודם לכן :()
ב. קיפול הכביסה קל בהרבה.
ג. אם גרב אחד נקרע מיד יוכל להשלים אותו גרב בודד אחר.

אה, וגרב הוא זכר:D.

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אם מארגנים קבוצה. או שיש מישהו שדואג לצפוניות... תעדכנו אותי.
תודה.

30313

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני בעלות חנות בי-ם ובערד ובלוונטה המחירים שלי הכי זולים (אני לא מרויחה בהם) ויש לי אפשרות למשלוחים לאן שרוצים
אני מעדיפה לא לרשום מחירים בפורום כזה גדול כדי שלא יגרו בעיות
מי שרוצה לדעת מחירים אשמח ליצור איתה קשר
או נייד 0533177781
או מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש לי עוד חברות...
טיפ חשוב לכל גורבות גרבי לוונטה 60 דנייר - להקפיא לפחות ללילה את הגרב וזה גורם שלא יצא צ'פים
וכביסה של כל גרבי צבע רגל קצת מאוד חומר ומרכך הם אלה שמפרקים את הצבע של הגרביים

nicky

משתמש מקצוען
נכתב ע"י programit;n1152086:
לוונטה זה אותם בעלים של שרה, ויוה ולונגלי?
אם כן יש חנות בתל אביב שמוכרת במחירי סיטונאות.
אין לי כרגע את המספר שלה אבל אני יכולה להשיג אם תרצי.

אם מישהו יודע את הכתובת של החנות בת"א- אשמח לדעת..

ריבת חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
פמילי סנטר בירושלים, רח' אביתר הכהן (רחוב מבר אילן, יש את לאומית בפינה של הרחוב)
14.8 ש"ח לגרביון לוונטה 40 דנייר,

ויש שם עוד מבצעים של גרביונים (לא קניתי, סיפרו בעבודה), חברה לא מוכרת 5-10 ש"ח (תלוי במבצעים) לגרביון. אומרים שזה מעולהההה!
מבחר ענק, שירות- תלוי בקריזות של המוכרות

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני קונה קבוע במכירה במודיעין עילית 15 ש''ח לגרביון לונטה 40 דניר.

מ....

משתמש פעיל
אני רוצה לפתוח מכירה ביתית לגרביים של לוונטה.
למי יש טלפון שלהם כדי שאוכל להזמין משם?

שיראז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
יש בביתן המלך וגם באתר של גרביים עד הבית

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה