זה מגיע לדף התחברות וא"א לשלוח לבדיקה...סליחה זה הקישור
תוכן הפניה -אני בונה אתר למגשי פירות אם אפשר לפתוח לי בדחיפות תודה.
נשלח הכלאם אפשר לפתוח לבדיקה את הסרטונים הבאים:
הקברניט: המחלקה הראשונה עומדת להיכחד; איך הפכה מפנטזיה למשקולת מיותרת?
חברות התעופה חשבו שהמחלקה הראשונה תיתן להן גם יוקרה וגם כסף, רעדו מפחד כשהופיע מטוס שכולו מחלקה ראשונה - ועתה למדו שאין במושבים אלה שום ערך - לא להן ולא לנוס...www.youtube.comהקברניט: אגדת הלפיד המעופף שהציל את בריטניה
כשהמכ"מ היה עוד בחיתוליו וחיל האוויר הנאצי הפציץ את ערי בריטניה בלילות, נדרשו טייסי הממלכה לצוד מטוסים בחושך. לעזרתם הגיעה המצאה מוזרה: מטוס שאף אחד לא תכנן ...www.youtube.comהקברניט: הטייסות המופלאות של חיל האוויר האדום
טייסי בריה"מ שהפחידו את צבאו של היטלר יותר מכל היו בכלל טייסות; "הקברניט" מספר על האישה המיוחדת ששכנעה את סטאלין לתת להן צ'אנס, ועל הצעירות האמיצות שהוכיחו ש...www.youtube.comהקברניט: נס יום הכיפורים: הטייס שחיסל באוויר טיל שיוט מצרי בדרכו לת"א
יירוט טילים היה קיים עוד הרבה לפני כיפת ברזל; איך התפתחו זה לצד זה טיל השיוט והמפציץ שנושא אותו, כיצד הופלו טילים מבלי לגרום להם להתפוצץ ולפגוע בסביבתם ומדוע...www.youtube.comהקברניט: מטוס הנשר: ריגול בינלאומי, אהבה אבודה ושיא החוצפה הישראלית
שהחליטה ממשלת צרפת לחנך את ישראל בשנות השישים עם אמברגו נשק, היא לא דמיינה שהמדינה הצעירה תגנוב ממנה את מטוס הקרב הכי מתקדם שלה. וישראל לא דמיינה שיהפוך להצל...www.youtube.comהקברניט: אתגר הקונקורד: איך הצליח מטוס נוסעים להביס את ה-F15?
בשנות השמונים התאמנו צבאות נאט"ו על יירוט מפציצים סובייטיים מהירים - ע"י ניסיונות להדביק באוויר את הקונקורד, מטוס הנוסעים העל קולי. כולם נכשלו פעם אחר פעם, ג...www.youtube.com
נשלח הכלמי שיכול לשלוח,
מדיטציה לאהבה עצמית: להתמקד פנימה ולאהוב את עצמי
קבלת קורס מדיטציה מותאם לבעלי עסקים, יזמים ושאר האנשים העסוקים, לחלוטין בחינםhttps://lp.vp4.me/p935www.youtube.com
להמשיך להתאמץ או לשחרר? מדיטציה עם תהליך עוצמתי להשלמה עם הדרך
להזמנת הספר ״מנהיגות בטישרט״ - https://galtzhayek.com/bookלהאזנה לפודקאסט ״תכלס: התפתחות אישית בלי קלישאות״ - https://galtzhayek.com/podcastwww.youtube.com
תודה רבה
נשלח הכליוטיוב הסירו את כפתור הדיסלייק? בואו נחזיר אותו... (כמות הדיסלייקים)
בתחילת נובמבר החליטה יוטיוב להסיר את ספירת הדיסלייקים מהסרטונים שמתארחים ביוטיוב. יוטיוב עושה את זה ממניעים טובים, כדי למנוע "מתקפות דיסלייקים" מאורגנות נגד ...www.youtube.comסקירת מיקרופון דש | Maono AU-100R
אני מת על המיקרופון השולחני שלי, גם הוא של Maono, אבל מצאתי את עצמי מחפש מיקרופון דש (שנתפס על דש הבגד) כדי שאוכל להתנייד ולא להיות תלוי במחשב.אז הזמנתי את ה...www.youtube.comקידום ערוץ יוטיוב באמצעות MorningFame (הזמנה לחודש ראשון חינם) - איך לקדם סרטונים ביוטיוב
קידום ערוץ יוטיוב - מדריך MorningFame בעברית. זה בעצם המדריך הראשון (כרגע גם היחיד) בעברית ל-MorningFame.אהלן יוטיוברים. תגידו, איך אתם מקדמים את ערוץ היוטיו...www.youtube.comווינדוס 10 | הסתרת אייקונים על שולחן העבודה (זה באמת היה שם כל הזמן?!)
כבר הרבה זמן שאני מחפש דרך להסתיר את כל האייקונים על שולחן העבודה. זה בעיקר מציק לי בצילום סרטון כשאני מציג את הדסקטופ שלי. לא ממש רוצה שכל העולם יראה איזה מ...www.youtube.com
@חובבן חביב אם תוכל לשלוח אני ישמח מאד, אגב מאיפה יש לך כ"כ הרבה נקודות?
בתודה מראש.
אכן מתעדכן- אבל חבל על הנקודות עכשיו...ומה בקשר לתוקף?
חשבתי שמתעדכן אוטומטית כל חודש אזרחי
התכונתי לשאול למה יש לך למחרתים אם החודש מתחיל מחר.אכן מתעדכן- אבל חבל על הנקודות עכשיו...
לא יודע, ככה מופיע ליהתכונתי לשאול למה יש לך למחרתים אם החודש מתחיל מחר.
נשלחתודהאיך מזיזים את קופיילוט משמאל לימין או ההפך?
בחלק מהסרטונים שלי הקופיילוט נמצא בצד שמאל ובחלקם בצד ימין. שאלו אותי איך אני עושה את זה. טוב, אז זה לא שיש איזו הגדרה שעושה את זה. אז בואו נראה...----🔻 איפ...www.youtube.com
נשלחאתם שאלתם | איך מורידים את הגרסה הראשונה של ווינדוס 10?
אם חיפשתם איך להוריד ווינדוס 10 בגרסאות שונות, או אפילו ווינדוס 7, ווינדוס 8 וגם ווינדוס 11, אז בהמשך לשאלה של אחד הצופים איך ניתן להשיג את הגרסה הראשונה של ...www.youtube.comתודה.שיפור FPS במשחקים באמצעות שינוי הגדרה אחת (אמרו בטיק טוק #1)
היום אני מתחיל סדרת סרטונים חדשה בשם - אמרו בטיק טוק, והפעם שיפור FPS (פריימים לשניה) או איך להעלות FPS במשחקים, באמצעות שינוי הגדרה אחת.בסדרה הזו אני אבדוק ...www.youtube.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: