נפתחחחכן אני הבעלים זה בשביל לשלוח לעבודות כמו דף נחיתה רגילה
השם DEVORAS DESIGHN
מתחייב למדיניות
נפתחחחכן אני הבעלים זה בשביל לשלוח לעבודות כמו דף נחיתה רגילה
השם DEVORAS DESIGHN
מתחייב למדיניות
כן.על הכל מופיע קובץ שהתפרסם לציבור
זה משהו שנטפרי צריך לפתוח?
שלחתיאפשר לפתוח בבקשה?
צרחות במדינת ת״א: הביקורת מגיעה לשף מאיר אדוני
המשלוח החדש של שף מאיר אדוני - ״צרחות במדינת תל-אביב״. כתוביות עברית/אנגליתwww.youtube.com
פאייה דגים ספרדית מסורתית
פאייה דגים ספרדית אמיתית אני יודע שלא כולם מכירים את טעם הפאייה כי לא כולם מכינים וזה חבל זה כזה פשוט ומהיר להכנה ואין תחליף לביס הזה עם הטעם העמוק והשרוף ...www.youtube.com
הוידאו נחסםאפשר לפתוח בבקשה?
צרחות במדינת ת״א: הביקורת מגיעה לשף מאיר אדוני
המשלוח החדש של שף מאיר אדוני - ״צרחות במדינת תל-אביב״. כתוביות עברית/אנגליתwww.youtube.com
נפתחפאייה דגים ספרדית מסורתית
פאייה דגים ספרדית אמיתית אני יודע שלא כולם מכירים את טעם הפאייה כי לא כולם מכינים וזה חבל זה כזה פשוט ומהיר להכנה ואין תחליף לביס הזה עם הטעם העמוק והשרוף ...www.youtube.com
נשלחאפשר לפתוח? תודה רבה!
Top 5 Hamster
😅Must like and subscribe to the channel#runningaway #top5 #kids #kidsvideo #chips #chipsahoy #hamsters #hamstersshow #animals #youtubeshorts #youtube #yout...youtu.be
מקפיץWondershare UniConverter 15.0.5.588 MacOS.rar
drive.google.com
תודה רבה מאוד
שלחתיWondershare UniConverter 15.0.5.588 MacOS.rar
drive.google.com
תודה רבה מאוד
נפתחאפשר לפתוח? תודה רבה!
Top 5 Hamster
😅Must like and subscribe to the channel#runningaway #top5 #kids #kidsvideo #chips #chipsahoy #hamsters #hamstersshow #animals #youtubeshorts #youtube #yout...youtu.be
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: