לא כ"כ הבנתיבעלי הבין מהרב יפה שהיה תורם שנתן/ הפקיד סכום גדול מאוד להלוואה, ולכן הם החליטו להתפצל, כדי שתהיה אפשרות לשני גמ"חים
מה זה קשור אם יש יותר כסף?
לא כ"כ הבנתיבעלי הבין מהרב יפה שהיה תורם שנתן/ הפקיד סכום גדול מאוד להלוואה, ולכן הם החליטו להתפצל, כדי שתהיה אפשרות לשני גמ"חים
פרטים?יש את גמ"ח עין טובה
ציטטתי את זה שסבר שפיצול הגמ"חים לא הוסיף כסף, והסברתי שזה לא מדויק, וכעת בשני הגמ"חים יש סכומים נאים להלוואותלא כ"כ הבנתי
מה זה קשור אם יש יותר כסף?
יש לו את הפרטים של הגמ"ח של קופרמן?בעלי הבין מהרב יפה שהיה תורם שנתן/ הפקיד סכום גדול מאוד להלוואה, ולכן הם החליטו להתפצל, כדי שתהיה אפשרות לשני גמ"חים
רלוונטי לי מאד אשמח לדעת איך אוכל לקבל את הרשימה!יש לי רשימה של גמחי"ם של 20 אל"ש, אך זה לא יעזור לך... וגם לא ארשום את זה כאן...
@avi11 נשמח לשמוע אלו גמחי"ם העלית בחכתך, תודה רבה. עריכה:פתחתי את האפשרות לפרטי,במידה ואני צריך סכום לדוגמא של 750,000 ש"ח ואני יכול לעמוד בהחזר חודשי של 15,000 ש"ח,
האם יש כמות של גמח"ים [לסכומים המדוברים צריך כ15 גמח"ים] שנותנים הלוואות של 50 א"ש בהחזרים של מקסימום 1,000 ש"ח לחודש? [כמובן שעדיף תשלומים נוחים יותר...]
במידה וכן אשמח למידע והכוונה.
תודה מראש!
לצערי אין לי באמת מה לשתף...@avi11 נשמח לשמוע אלו גמחי"ם העלית בחכתך, תודה רבה. עריכה:פתחתי את האפשרות לפרטי,
טוב לדעתלצערי אין לי באמת מה לשתף...
אגב, האפשרות לפרטי קיימת רק למנויי פרימיום
@avi11 המייל הזה כבר לא פעיל? שלחתי לכתובת הזו ולא נעניתי,אשמח גם למידע אבל אין לי אופציה באישי.
תוכל בבקשה לפנות אלי לELBAZOGEN וכו'?
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: