מה קרה?הבנתי שהרב קופרמן והרב יפה התפצלו ל2 גמח"ים נפרדים
אצל מי הכסף הגדול?
מה קרה?הבנתי שהרב קופרמן והרב יפה התפצלו ל2 גמח"ים נפרדים
פחות מעניין....אצל מי הכסף הגדול?
הם לא הכפילו את הכסף, נכון?מה קרה?
פחות מעניין....
העיקר ב"ה יש עוד גמ"ח בעם ישראל...
של הרב וינבך בירושליים?3. 'צדקתו'
אם זה לא השתנה אז זה הלוואות ל3 חודשים על כל הסכום.4. נויבירט
למי שהפקיד בגמח במשך שנים -תנסה לבדוק עם 'הגמ"ח המרכזי'
לא הכפילו אבל מצד שני אני מאמין שהם לא ילוו בסכום פחות.הם לא הכפילו את הכסף, נכון?
השאלה היא מי כעת ימשיך לתת את הסכומים הגדולים כפי שהיה עד היום.
לא היתה פה כוונה לרכל סתם חלילה.
לא, של הרב פייגנבוים.של הרב וינבך בירושליים?
לעניות דעתי עד 20K עם המתנה של בערך חצי שנה ב40 תשלומים
מה הפרטים בבקשה?יש את גמ"ח עין טובה
זה אותו גמחלא, של הרב פייגנבוים.
אשמח לקבל פרטים על הגמ"ח של הרב ווינבך.
מעניין, זכור לי שהם נותנים הלוואה של 40 א"ש. אולי השתנה או שטעיתי.זה אותו גמח
במה זה תלוי הסכום? ניתן לקחת מכל אחד מהם בנפרד? אני כבר בתור שם יותר משנה...זה היינו הך זה שני שותפים. והם נותנים הלוואה אפי' של יותר מ50K אבל צריך לחכות לזה אפי' שנה.
אני באמת מכבד את דעתך! אבל אשמח אם תכבד גם את דעתי...ולגופו של עניין כל עמך ישראל עמל להשיג משכנתא מי יותר נוחה ומי פחות. ופתאום מגיעים קבוצת אנשים שמשום מה בטוחים שנגזר עליהם לשבת בשלווה ולא לשלם ריביות ומצאו לעצמם כל מיני טצדקי שאסור עפ"י הלכה על אף שיש היתר עיסקה וכו'. ומשגעים את כל העולם שייתן להם הלוואה וכל זה על חשבון מישהו שצריך לחתן את בנו העשירי וחייב הלוואה דחופה ואין לו אפשרות לקחת משכנתא כי הכל כבר הלך על חשבון הילדים הקודמים. אבל מה הוא יעשה כי מישהו לפניו שיש לו אפשרות לקחת משכנתא לפניו בתור. שים דברים אלו נגד עיניך.
יכול להיות שזה תלוי במטרת ההלוואה, או ברמת הפרוטקציה...מעניין, זכור לי שהם נותנים הלוואה של 40 א"ש. אולי השתנה או שטעיתי.
אני חושש לריבית בזה.תעבור בנק כשיש הטבות ותקבל בין 30-50 אלש ללא ריבית
הוכשטיין זה הלוואה בלי ריבית, כך שהם לא צריכים היתר עיסקא [הם גובים רק את העמלה של חברת האשראי].להוכשטיין יש היתר עיסקה?
בעלי הבין מהרב יפה שהיה תורם שנתן/ הפקיד סכום גדול מאוד להלוואה, ולכן הם החליטו להתפצל, כדי שתהיה אפשרות לשני גמ"חיםהם לא הכפילו את הכסף, נכון?
השאלה היא מי כעת ימשיך לתת את הסכומים הגדולים כפי שהיה עד היום.
לא היתה פה כוונה לרכל סתם חלילה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: