נכון מאוד אדם על רקע אפור בש אדוםנכון,
יש כיתוב בגוון אדום על רקע אפור משהו
טעיתי זה אחווה או אחדות(לא אחלה)
נכון מאוד אדם על רקע אפור בש אדוםנכון,
יש כיתוב בגוון אדום על רקע אפור משהו
ניסית את של ירושלים?אנחנו קונים כל מיני מותגים. אני הכי אוהבת את של הר ברכה.
כן. היא טעימה מאד וכנ"ל טחינה זהב אבל הר ברכה הכי מכולן.ניסית את של ירושלים?
לא מכירה אותה בכלל. מעניין לנסות..כן. היא טעימה מאד וכנ"ל טחינה זהב אבל הר ברכה הכי מכולן.
כמובן שזה טעם אישי בלבד.
לדעתי בית יוסף.לא מכירה אותה בכלל. מעניין לנסות..
איזו כשרות היא - יודעת?
למה אני אוהבת מאד את בארכה ?לדעתי בית יוסף.
למה לא?למה אני אוהבת מאד את בארכה ?
אנשים חושבים שהטחינה שאני מכינה ממנה - מקייטרינג ,למה לא?
הכנתי היום. לעולם לא מאוחרלא מחדשת לכם יותר מדי ומתכוני עראייס מצוינים כבר היו פה לפני מפי כמה וכמה זריזים ומקדימים.
בכל זאת, הבטחות צריכים לקיים ולכן אני מצרפת את המתכון שלי וגם מספר תמונות להמחשה.
ומצרפת גם המלצה חמה רותחת כי אכן, כמו שכולם אמרו זה טעים. מאד.
גם אחרי יום במקרר.
מידות: כוס שתיה קרה חד"פ בגודל סטנדרטי (180 מ"ל).
מצרכים
450-500 גר' בשר בקר טחון ומופשר.
1 בצל גדול
צרור כוסברה גדול ושטוף
1/4 כוס שמן
כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל לבן/שחור
כפית גדושה פפריקה
כפית שטוחה כמון
כפית שטוחה אגוז מוסקט טחון- לא חובה.
חצי כוס צנוברים - לא חובה אבל משדרג.
להרכבה:
1/2 כוס שמן זית
4-5 פיתות חצויות
כלים:
פומפיה
קערת ערבוב
צלחת קטנה
צלחת שטוחה
מחבת כבדה פסים/ עגולה בשרית בציפוי נון סטיק
תרווד בשרי
אופן ההכנה:
מכינים את תערובת הבשר
1. מגררים בפומפיה את הבצל וסוחטים מנוזלים
2. קוצצים דק את הכוסברה.
3. מניחים בקערה רחבה את הבשר, השמן, הבצל הכוסברה, הצנוברים והתבלינים ולשים היטב למשך כחצי דקה.
מרכיבים את הפיתות
1. חוצים כל פיתה לשני חצאים
2. מברישים כל חצי בשמן זית משני צדדיו החיצוניים
3. ממלאים את הפיתה בחופן מתערובת הבשר כך שעובי המילוי יהיה במעט יותר מעובי הפיתה. אין למלא יותר מזה וזאת כדי שהבשר יתבשל די צרכו.
מבשלים:
1. מחממים את המחבת על אש גבוהה עד שהיא חמה מאד (אין צורך בשמן)
2. מניחים את הפיתות על צידן במחבת
3. מבשלים עד שהפיתות תהיינה צרובות היטב והופכים בזהירות עם התרווד לצד השני.
4. לאחר שגם הצד השני התבשל מעמידים בזהירות עם התרווד את הפיתות על צידן הפתוח כדי שגם הבשר בפתח הפיתה יתבשל.
אל דאגה! הן לא תיפולנה
5. לאחר שהבשר התבשל גם בפתח הפיתה מעבירים לתבנית להצטננות קלה. ממשיכים כך עם שאר הפיתות
הצעת הגשה: כדי לקבל ארוחה מאוזנת שמכילה את כל אבות המזון וגם טעימה , מגישים בלווית סלט ירקות וטחינה.
לפני שתשאלו:
1. כן. הבשר מתבשל לחלוטין אם מקפידים על ההוראות.
לא. אין צורך בבישול מקדים.
2. אפשר להחליף את כל התבלינים (פרט למלח) בכפית בהרט ולקבל כיוון שונה וטעים לא פחות.
3. אפשר בהחלט להכין בטוסטר בשרי אבל הוא צריך להיות מהסוג החזק.
4. לא ניסיתי עם הודו/עוף . כן ניסיתי עם מלית חומוס לסמבוסק ומלית טונה פיקנטית.צפה בקובץ המצורף 776680
צפה בקובץ המצורף 776682
צפה בקובץ המצורף 776690
צפה בקובץ המצורף 776691
לא חושבת.@שירה בירה
האם אפשר להחליף את המחבת בתנור?
1. כבר כתבתי למה זה לא יכול להיות נא בשום צורה.אני פשוט רוצה להכין למחר לערב חנוכה
ואני הולכת על כמות
נראה לי לעמוד אחד אחד במחבת זה קצת יותר מדי
וגם משום מה החברה חוששים מבשר נא
אז אני אעוף על זה וחלאס1. כבר כתבתי למה זה לא יכול להיות נא בשום צורה.
2. אפשר להכין בשתי מחבתות במקביל.
זה טעים גם צילי מתוק או חריףאז אני אעוף על זה וחלאס
צריכה לזכור לקנות קונטיינר של טחינה
ואני רצה על זה
תודה!!!
רוצי.אז אני אעוף על זה וחלאס
יש לנו חרדות מזה...רוצי.
זה ממש שווה את זה
וזכרי שכל עוד מקפידים על עובי הבשר כמוסבר במתכון ועל משך בישול כמוסבר, הבשר לא יהיה נא.
אם את בכל זאת חוששת, תעבירי אחרי הטיגון לחמש דקות בתנור חם. אבל לדעתי זה מיותר.
(ואין יותר היסטרית ממני בעניין).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: