גם אנחנו מכינים את זה המון, אז שוב תודה ל @shira bira
אני עושה עם עוף טחון ופטרוזליהוואהו! אשכול לשימור ( גם עם העוף וגם עם הטונה. נראה יאממי!!!)
מישהי ניסתה עם הודו / טחון במקום בשר? בכל זאת... אבריכים...
ואם פטרוזיליה ולא עם כוסברה?
לא מתאים בתנור. מייבש את הפיתה וצריכים חום ישירסליחה על ההקפצה...
אפשר להכין בתנור ללא טיגון? יוצא טעים מספיק?
כןאפשר לוותר על הכוסברה, לא אוהבים את זה פה...
זה לא שרוף אלא צרובוגם עוד שאלה.. הפיתה טעימה שהיא יוצאת עם פסים שחורים? זה לא מרגיש טעם שרוף?
תודה על המענה המהיר!כן
זה לא שרוף אלא צרוב
אפשר להכין ולהקפיא חלק?
לצרוב על מחבת ללא שמן?
כמה זמן כל צד?
אין צורך בשמן כי הפיתה עצמה משומנת.מבשלים עד שהפיתות תהיינה צרובות היטב והופכים בזהירות עם התרווד לצד השני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: