חלבי גלידת שמנת משני מרכיבים - טרנד קפוא!

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כן היה קצף עדין,
הספתי תוך כדי הקצפה את החלב מרוכז(קנוי)
ונהיה מימי :(
לא חויתי את זה אף פעם :(
אם זה ממש מיימי אולי כן שווה לנסות להקציף שוב לפני הקפאה
תגידי: לכבוד יום טוב...
 

תפוחה

משתמש מקצוען
במתכון הבסיסי לצנצנת חלב מרוכז זה שתי שמנת מתוקה
יש מצב אחד אני מגיירת לריצ?
נגמרררר השמנת מתוקה בחנויות!
 

ברבור1

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
לא חויתי את זה אף פעם :(
אם זה ממש מיימי אולי כן שווה לנסות להקציף שוב לפני הקפאה
תגידי: לכבוד יום טוב...
אמרתי,
+כמה פרקי תהילים..
+הוספתי פודינג...
ו....
לא הצליח...
גם זו לטובה ...:)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אמרתי,
+כמה פרקי תהילים..
+הוספתי פודינג...
ו....
לא הצליח...
גם זו לטובה ...:)
אם אתם אוכלים בן אנד ג׳ריס,
יש באושר עד מבצע - 11.9
אולי זה יפצה...
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
במתכון הבסיסי לצנצנת חלב מרוכז זה שתי שמנת מתוקה
יש מצב אחד אני מגיירת לריצ?
נגמרררר השמנת מתוקה בחנויות!
לא תקבלי ממני תמיכה לריצ׳ כי בעיני יש לזה טעם מתכתי :)
אבל אנשים פה באשכול המירו לפרווה והיו מרוצים.
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
@java הכנתי אתמול חלב מרוכז מושלם של מלכי אדלר.
הוא טעיםםםם בפני עצמו.

והיום את הגלידה -
פרווה - ריץ' עם שוקולד מומס + מעט קפה + קקקאו + פקאנים גרוסים (חייבת בשבלי הזמן שכול בשריים)
חלבי - שמנת + חלב מרוכז + פרורי בראוניז
 

אמא לילדים מתוקים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
mrhfv
מי לא אוהב גלידת שמנת מגלידריה, או גלידה משובחת של בן אנד ג׳ריס?
כשנחשפתי לפני תקופה (ארוכה מאוד) לטרנד שכבש את האינטרנט - גלידה משני מוצרים,
ידעתי שאת זה אני אוהב.
תקופה ארוכה המתכון ישב לי בראש, החלב המרוכז שנקנה לכך המתין במזווה,
והשמנות המתוקות התחלפו במקרר.
עד שהגעתי לזה.
עוד מספר שבועות חיכתה התמונה במצלמה והקלוריות נתקעו בגוף בגלל חוסר פעילות ספורטיבית:rolleyes:
אבל לפני שבועות חשבתי שאני חייבת לשתף אתכם במתכון המושלם הזה.
יוצאת גלידה במרקם משגע כאילו היא עברה במכונת גלידה,
ובטעם שמהרגע שתטעמו לא תקנו יותר בגלידריה.
זיסלק, קצפת, ראו הוזהרתם:confused:
וכמובן - הפלוס הגדול,
ניתן להוסיך לגלידה ככל העולה על רוחכם ולגוון בטעמים.
כן ניתן להכין גלידת שמנת וניל, גלידת שמנת אוראו, גלידת שמנת ריבת חלב, גלידת שמנת שוקולד פליק,
גלידת שמנת לוטוס, גלידת שמנת פקאן או כל שלט אחר שאתם אוהבים מהגלידריה.
לשם התחלה בחרתי להוסיף לגלידה וניל טחון, זכר לגלידות של בן וג׳ריס המנוקדות בשחור.
(תקרבו את התמונה ותראו את הנקודות:p)
אז הנה הכמויות.
גלידת שמנת בשני מרכיבים:
צנצנת חלב מרוכז
2 מיכלים שמנת מתוקה.
סה טו.
מקציפים את השמנת במשך מספר דקות לקצפת רכה.
מוסיפים את החלב המרוכז וממשיכים להקציף עד ליצוב.
מוסיפים את התוספות:
תוספות אבקתיות (קפה, וניל וכו') ניתן להוסיף יחד עם החלב המרוכז.
תוספות נוזליות (ריבת חלב, שוקולד אגוזים, ממרח לוטוס, רוטב דובדבנים וכו') ניתן להוסיף עם החלב או לשייש לתוך המסה למראה מעניין כמו בגלידריות
תוספות מוצקות (אוראו, עוגיות לוטוס) שוברים גס ומקפלים לתערובת.
מוסיפה בהסתייגות שניתן בזהירות להוסיף אותם בסוף ההקצפה ולתת עוד סיבוב של המקסר, אבל רק אם מאומנים לעצור את זה בזמן, שלא ימעך יחד.
מעבירים לקופסת אכסון, עדיף כזו ארוכה, כדי שיקל עליכם ׳לגרור׳ כדורים חתיכיים.
מקפיאים מינימום 5-6 שעות, אם הגלידה קפואה מדי ממתינים מספר דקות לפני יצירת הכדורים.
יוצאת גלידה במרקם של... בעצם, כבר כתבתי הכל קודם;)
מצו״ב תמונה של גלידת וניל מוגשת עם קראמבל תפוחים לוהט.

הערות:
* טיפ לכדורים יפים: להרטיב כף גלידה במים לנעוץ בקצה הקופסא ולגרור את הכף לכל האורך. ניתן לראות בתמונה.
* מהכמות המדוברת יצאו כ15 כדורים נאים.
* למרות שמה יותר קפוא מגלידה, לא ממליצה להשהות אותה במקפיא יותר משבוע וחצי-שבועיים, אחרת המרקם אובד. משאריות ניתן להכין מילקשייק מדהים. זיסלק, כבר הזכרנו?
חייבת עזרה, יש כאן מישהי?
הכנתי בבית חלב מרוכז (ויצא מדהים!)
אבל בטעות בטפשותי הקצפתי את הקצפת ביחד עם החלב מרוכז ואז כמובן הקצפת נהייתה נוזלית.

יש מה לעשות?
יעזור אם אקציף קצפת חדשה לבד ואוסיף את הנוזל שיצא לי (חלב מרוכז+ שמנת שלא הוקצפה?)
 

עשרים ושתיים

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
@java הכנתי עם ריבת חלב בתוך גליליות.
הכמות הספיקה לי לחבילה של 60 גליליות ונשא קצת.
יצא טעים בטירוף.
תודה!!!
מאז אני מקבלת כל כמה דקות שאלה עם עברו כבר ה5 שעות ואפשר לאכול :)

נ. ב. איך המרקם אמור לצאת?
יצא לי יציב אבל לא כמו מוס-
יציב רך כזה.
מלאת ישר בתוך גליליות מוכנות ?
שמת לזה מקל שיהיה כמו ארטיק והקפאת ? או השארת את הגליליות ככה?
 

מתייעצת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מישהי מכירה מוצר שנקרא קרם חלבי מרוכז?
הוא דומה לחלב מרוכז? יכול לעזור לי להכין את הגלידה?
שלחתי לקנות וזה מה שהביאו לי.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מישהי מכירה מוצר שנקרא קרם חלבי מרוכז?
הוא דומה לחלב מרוכז? יכול לעזור לי להכין את הגלידה?
שלחתי לקנות וזה מה שהביאו לי.
היה על זה דיבור בחכמת ואולי גם פה.
ככל הנראה זה השם החדש של המוצר.
 

חגיתי

משתמש מקצוען
@java ושאר המנוסות

לא קראתי את כל האשכול, אלא רק את ההתחלה
בשעה טובה הכנתי לראשונה את המגנומים המדוברים עם הגלידת שמנת, יצא מרקם מצוין וטעים
בינתיים הוספתי תוספות רק שוקולד חלבי בתוך הגלידה מעורבב וכמובן ציפוי שוקולד וכו'
אבל אני מאד רגישה לטעם החלבי ולא אוהבת מדי טעם של שמנת חלבית
ומרגישה חזק מדי את הטעם הזה,
גלידות חלביות בד"כ אוהבת יותר של נסטלה ולא של שטראוס אם זה משנה
גם מגנום פחות אוהבת מהארטיקים של נסטלה(בד"כ המועדפים עלי זה קרנץ של נסטלה)
יש מה לעשות בשביל לשפר ולהגיע הכי קרוב לטעם של הגלידות האלה?
יש לי עוד חלב מרוכז בשביל להכין
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
יש מה לעשות בשביל לשפר ולהגיע הכי קרוב לטעם של הגלידות האלה?
לא חושבת.
הטעם של הגלידה הזו אמור רשמית לחקות את גלידות השמנת.
אולי תלכי על מתכון קלאסי יותר של גלידה עם ריץ וביצים, ותחליפי את הריץ בשמנת.
 

צביה CPA

משתמש סופר מקצוען
מלאת ישר בתוך גליליות מוכנות ?
שמת לזה מקל שיהיה כמו ארטיק והקפאת ? או השארת את הגליליות ככה?
כן
עם שקית זילוף בתוך הקופסא של הגליליות, לא הוספתי מקלות כמובן, כי האחסון בקופסא מאד נח.

אגב, התגעגעתי אליך

@java תודה! גם היום הכנתי כמובן את הגלידה שלך
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה