נראה לך יהיה אפשר לעשות "החיאה" אם אני יוסיףפודניג?כן היה קצף עדין,
הספתי תוך כדי הקצפה את החלב מרוכז(קנוי)
ונהיה מימי
או שאין תקנה?
נראה לך יהיה אפשר לעשות "החיאה" אם אני יוסיףפודניג?כן היה קצף עדין,
הספתי תוך כדי הקצפה את החלב מרוכז(קנוי)
ונהיה מימי
לא חויתי את זה אף פעםכן היה קצף עדין,
הספתי תוך כדי הקצפה את החלב מרוכז(קנוי)
ונהיה מימי
רעיון!נראה לך יהיה אפשר לעשות "החיאה" אם אני יוסיףפודניג?
או שאין תקנה?
אמרתי,לא חויתי את זה אף פעם
אם זה ממש מיימי אולי כן שווה לנסות להקציף שוב לפני הקפאה
תגידי: לכבוד יום טוב...
אם אתם אוכלים בן אנד ג׳ריס,אמרתי,
+כמה פרקי תהילים..
+הוספתי פודינג...
ו....
לא הצליח...
גם זו לטובה ...
לא תקבלי ממני תמיכה לריצ׳ כי בעיני יש לזה טעם מתכתיבמתכון הבסיסי לצנצנת חלב מרוכז זה שתי שמנת מתוקה
יש מצב אחד אני מגיירת לריצ?
נגמרררר השמנת מתוקה בחנויות!
אהבתי!לא תקבלי ממני תמיכה לריצ׳ כי בעיני יש לזה טעם מתכתי
אבל אנשים פה באשכול המירו לפרווה והיו מרוצים.
חייבת עזרה, יש כאן מישהי?מי לא אוהב גלידת שמנת מגלידריה, או גלידה משובחת של בן אנד ג׳ריס?
כשנחשפתי לפני תקופה (ארוכה מאוד) לטרנד שכבש את האינטרנט - גלידה משני מוצרים,
ידעתי שאת זה אני אוהב.
תקופה ארוכה המתכון ישב לי בראש, החלב המרוכז שנקנה לכך המתין במזווה,
והשמנות המתוקות התחלפו במקרר.
עד שהגעתי לזה.
עוד מספר שבועות חיכתה התמונה במצלמה והקלוריות נתקעו בגוף בגלל חוסר פעילות ספורטיבית
אבל לפני שבועות חשבתי שאני חייבת לשתף אתכם במתכון המושלם הזה.
יוצאת גלידה במרקם משגע כאילו היא עברה במכונת גלידה,
ובטעם שמהרגע שתטעמו לא תקנו יותר בגלידריה.
זיסלק, קצפת, ראו הוזהרתם
וכמובן - הפלוס הגדול,
ניתן להוסיך לגלידה ככל העולה על רוחכם ולגוון בטעמים.
כן ניתן להכין גלידת שמנת וניל, גלידת שמנת אוראו, גלידת שמנת ריבת חלב, גלידת שמנת שוקולד פליק,
גלידת שמנת לוטוס, גלידת שמנת פקאן או כל שלט אחר שאתם אוהבים מהגלידריה.
לשם התחלה בחרתי להוסיף לגלידה וניל טחון, זכר לגלידות של בן וג׳ריס המנוקדות בשחור.
(תקרבו את התמונה ותראו את הנקודות)
אז הנה הכמויות.
גלידת שמנת בשני מרכיבים:
צנצנת חלב מרוכז
2 מיכלים שמנת מתוקה.
סה טו.
מקציפים את השמנת במשך מספר דקות לקצפת רכה.
מוסיפים את החלב המרוכז וממשיכים להקציף עד ליצוב.
מוסיפים את התוספות:
תוספות אבקתיות (קפה, וניל וכו') ניתן להוסיף יחד עם החלב המרוכז.
תוספות נוזליות (ריבת חלב, שוקולד אגוזים, ממרח לוטוס, רוטב דובדבנים וכו') ניתן להוסיף עם החלב או לשייש לתוך המסה למראה מעניין כמו בגלידריות
תוספות מוצקות (אוראו, עוגיות לוטוס) שוברים גס ומקפלים לתערובת.
מוסיפה בהסתייגות שניתן בזהירות להוסיף אותם בסוף ההקצפה ולתת עוד סיבוב של המקסר, אבל רק אם מאומנים לעצור את זה בזמן, שלא ימעך יחד.
מעבירים לקופסת אכסון, עדיף כזו ארוכה, כדי שיקל עליכם ׳לגרור׳ כדורים חתיכיים.
מקפיאים מינימום 5-6 שעות, אם הגלידה קפואה מדי ממתינים מספר דקות לפני יצירת הכדורים.
יוצאת גלידה במרקם של... בעצם, כבר כתבתי הכל קודם
מצו״ב תמונה של גלידת וניל מוגשת עם קראמבל תפוחים לוהט.
הערות:
* טיפ לכדורים יפים: להרטיב כף גלידה במים לנעוץ בקצה הקופסא ולגרור את הכף לכל האורך. ניתן לראות בתמונה.
* מהכמות המדוברת יצאו כ15 כדורים נאים.
* למרות שמה יותר קפוא מגלידה, לא ממליצה להשהות אותה במקפיא יותר משבוע וחצי-שבועיים, אחרת המרקם אובד. משאריות ניתן להכין מילקשייק מדהים. זיסלק, כבר הזכרנו?
איך עושים מחית תות?ומחית תות.
מלאת ישר בתוך גליליות מוכנות ?@java הכנתי עם ריבת חלב בתוך גליליות.
הכמות הספיקה לי לחבילה של 60 גליליות ונשא קצת.
יצא טעים בטירוף.
תודה!!!
מאז אני מקבלת כל כמה דקות שאלה עם עברו כבר ה5 שעות ואפשר לאכול
נ. ב. איך המרקם אמור לצאת?
יצא לי יציב אבל לא כמו מוס-
יציב רך כזה.
אני מאמינה שכן.יעזור אם אקציף קצפת חדשה לבד ואוסיף את הנוזל שיצא לי (חלב מרוכז+ שמנת שלא הוקצפה?)
היה על זה דיבור בחכמת ואולי גם פה.מישהי מכירה מוצר שנקרא קרם חלבי מרוכז?
הוא דומה לחלב מרוכז? יכול לעזור לי להכין את הגלידה?
שלחתי לקנות וזה מה שהביאו לי.
שאלו באשכול אחר. זה אותו מוצר.מישהי מכירה מוצר שנקרא קרם חלבי מרוכז?
הוא דומה לחלב מרוכז? יכול לעזור לי להכין את הגלידה?
שלחתי לקנות וזה מה שהביאו לי.
לא חושבת.יש מה לעשות בשביל לשפר ולהגיע הכי קרוב לטעם של הגלידות האלה?
כןמלאת ישר בתוך גליליות מוכנות ?
שמת לזה מקל שיהיה כמו ארטיק והקפאת ? או השארת את הגליליות ככה?
?התגעגעתי אליך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: