חלבי גלידת שמנת משני מרכיבים - טרנד קפוא!

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

שירן

משתמש מקצוען
@java הכנתי את המגנום עם פירות יער, יצא משגע!
וטעים ממש!!
תודה רבה!
 

*נחמד*

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
לא קראתי הכל
לכמה מנות בערך הכמות מספיקה?
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
מי יכולה לעזור לי עכשיו?
הכנתי המון ארטיקים מהגלידה הנ"ל,
אני באה בהתלהבות לצפות אותם שוקולד וכל הגלידה נמסה ביחד עם השוקולד,
בעצם די ברור כי השוקולד חם,
מה עושים? ראיתי שכן היו כאן כאלה שעשו את זה, אז איך?
ממש אשמח לעזרה מהירה,
די מבואסת :(
@נר ריחני רואה עכשיו שאת עשית שנה שעברה, אולי תעזרי לי?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
בעצם די ברור כי השוקולד חם,
מה עושים? ראיתי שכן היו כאן כאלה שעשו את זה, אז איך?
תקררי את השוקולד עם ערבוב תמידי כדי לשמור על הנוזליות, ורק כשפושר תטבלי.
(כמובן, כל ארטיק יוצא מהמקפיא, נטבל, וחוזר מיד למקפיא. רק אז מוציאים את הבא בתור.)
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
תקררי את השוקולד עם ערבוב תמידי כדי לשמור על הנוזליות, ורק כשפושר תטבלי.
(כמובן, כל ארטיק יוצא מהמקפיא, נטבל, וחוזר מיד למקפיא. רק אז מוציאים את הבא בתור.)
ננסה, מקווה שילך טוב כשהשוקולד לא חם,
מצפה הרבה פעמים דברים, אבל באמת גלידה זה פעם ראשונה,
ואם כבר אני כותבת לך,
אז עכשיו חפרתי קצת באשכול ואני רואה ששנה שעברה משהי כתבה שעשתה את הגלידה עם תותים והמרקם יצא לא משהו,
חבל שרק עכשיו ראיתי, עשיתי גם עם תותים והמרקם ממש קפוא, סוג של קרח,
והתותים היו טריים, כנראה לא הולך ביחד, (עם ריבת חלב יצא מושלם)
סתם שתדעו לא לנסות.
 

h&s

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
@java תודה על המתכון, נרשמה הצלחה...
הכנתי כמות משולשת וגוונתי בריבת חלב, שברי אוראו, ומחית תות.
הכל יצא מושלם!
 

בננית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
כמה זמן צריך להקפיא כשאני עושה את זה בתבניות של מיני קראנץ?
ועוד שאלה, מתי מכניסים שם את המקל? כשהכנסתי אחרי ששפכתי את המלית, המקל קופץ :(
 

בננית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
לילה ויותר.
תודה!
אז אם יש לי רק 2 תבניות ונשארה לי עוד מלית, אני יכולה להשאיר את המלית במקרר לבינתיים או להקפיא ואח"כ להפשיר?
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
תודה!
אז אם יש לי רק 2 תבניות ונשארה לי עוד מלית, אני יכולה להשאיר את המלית במקרר לבינתיים או להקפיא ואח"כ להפשיר?

אפשר להשאיר במקרר
 

דינוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הכנתי מקודם את הגלידה, לא יודעת למה אבל הבלילה לא יצאה יציבה, יותר נוזלית כזה.
הטעם מעולה ובנתיים היא נשלחה למקפיא, מעניין אותי האם אמור לצאת ממש יציב? המרקם יהיה שונה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה