חלבי גלידת שמנת משני מרכיבים - טרנד קפוא!

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

חיה קפ.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
מה זה אומר חלב מרוכז.
יש אותו בחנויות?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
@java
הכנתי את הגלידה עם הצעתה של @shira bira להכניס גם דובדבנים מסוכרים
5 דק' עבודה ובמקפיא

תתכוננו לתמונות, אחרי שייקפא כמובן...

כנראה שהזיכרון מהפעם הקודמת לא סתם לא השאיר לי טעם טוב.
יש לגלידה לטעמי, טעם חזק של שמנת ושל חלב...
לא הטעמים המועדפים עליי, בטח לא בגלידה, לכן אני ממעטת להכין עוגות או מוקרמים, שנושאים בתוכם ניחוחות חזקים של שמנת. לא סובלת טעם של שמנת או חמאה, ויש להן ריח, של פרות...
חוצמיזה, הגלידה לא קיבלה טעם של דובדבנים כלל:( רק לדובדבנים היה טעם, ושמתי הרבה :)

אז אם למישהו יש מתכון דווקא לגלידה עדינה, חלבית, בלי כמויות שמנת-מתאים לי, משהו בסגנון של קרמיסימו
מה לעשות, מתחברת דווקא יותר לפושטיות.
כשהייתי בארה"ב, היה מבצע על הגלידות, נראה לי דולר לפאונד. סבתא שלי, כפולניה מובהקת קנתה סטוקים, (וזו גם היתה התזונה שלה לתקופה הקרובה, אל תצחקו, אישה בת 70 שאוכלת בוקר, צהריים, ערב גלידה כי זה במבצע, תראו לי עוד סבתא כזו)
ואכלנו מהן, אז הן היו לזכרוני על בסיס שמנת, זה נחמד בכפית שתיים הראשונות, אח"כ לא עובר בגרון...
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יש לגלידה לטעמי, טעם חזק של שמנת ושל חלב...
לא הטעמים המועדפים עליי, בטח לא בגלידה, לכן אני ממעטת להכין עוגות או מוקרמים, לא סובלת טעם של שמנת או חמאה, ויש להן ריח, של פרות...
זו גלידת שמנת בהגדרה.
אמור להיות לה טעם של שמנת.

קרמסימו מתיימרת להיות גלידת שמנת. בפועל היא מרגרינה+אבקת חלב.

כנראה שאת מאלו שלא אוהבות טעם חלבי חזק. תכיני גלידת יוגורט או סורבה :)
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
זו גלידת שמנת בהגדרה.
אמור להיות לה טעם של שמנת.

קרמסימו מתיימרת להיות גלידת שמנת. בפועל היא מרגרינה+אבקת חלב.

כנראה שאת מאלו שלא אוהבות טעם חלבי חזק. תכיני גלידת יוגורט או סורבה :)
זריזה!
גם סורבה לא אוהבת

יש לך מתכון לגלידת יוגורט?
לא נראה לי שהקרמיסימו הוא עם המרגרינה (כלומר בשומן צמחי+חלב רזה :p)לגלידות האלו קוראים טריו, (עם ריח חזק של חלב...) יש את הגלידות שהן חלביות עם שמנת, אבל-לא בכמויות ההיסטריות הנ"ל. והן טעימות ולא עם טעם כבד של שמנת
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כנראה שהזיכרון מהפעם הקודמת לא סתם לא השאיר לי טעם טוב.
יש לגלידה לטעמי, טעם חזק של שמנת ושל חלב...
לא הטעמים המועדפים עליי, בטח לא בגלידה, לכן אני ממעטת להכין עוגות או מוקרמים, שנושאים בתוכם ניחוחות חזקים של שמנת. לא סובלת טעם של שמנת או חמאה, ויש להן ריח, של פרות...
חוצמיזה, הגלידה לא קיבלה טעם של דובדבנים כלל:( רק לדובדבנים היה טעם, ושמתי הרבה :)

אז אם למישהו יש מתכון דווקא לגלידה עדינה, חלבית, בלי כמויות שמנת-מתאים לי, משהו בסגנון של קרמיסימו
מה לעשות, מתחברת דווקא יותר לפושטיות.
כשהייתי בארה"ב, היה מבצע על הגלידות, נראה לי דולר לפאונד. סבתא שלי, כפולניה מובהקת קנתה סטוקים, (וזו גם היתה התזונה שלה לתקופה הקרובה, אל תצחקו, אישה בת 70 שאוכלת בוקר, צהריים, ערב גלידה כי זה במבצע, תראו לי עוד סבתא כזו)
ואכלנו מהן, אז הן היו לזכרוני על בסיס שמנת, זה נחמד בכפית שתיים הראשונות, אח"כ לא עובר בגרון...
אם אני זוכרת נכון מערב שבועות,
את לא מתחברת לכל הנושא הזה של החלבי הכבד.
אז כן, הגלידה הזו בהחלט משתייכת לתחום הזה...
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא נראה לי שהקרמיסימו הוא עם המרגרינה (כלומר בשומן צמחי+חלב רזה :p)לגלידות האלו קוראים טריו, (עם ריח חזק של חלב...) יש את הגלידות שהן חלביות עם שמנת, אבל-לא בכמויות ההיסטריות הנ"ל. והן טעימות ולא עם טעם כבד של שמנת
בכל הגלידות המתועשות יש:
1. שומן צמחי (שם מכובס למרגרינה)
2. אבקת חלב- שנותנת טעם חלבי ומשפרת עמידות.
אם היתה בהן שמנת אמיתית באחוזים גבוהים הן היו מתקלקלות הרבה יותר מהר וגם היו הרבה יותר יקרות.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אם אני זוכרת נכון מערב שבועות,
את לא מתחברת לכל הנושא הזה של החלבי הכבד.
אז כן, הגלידה הזו בהחלט משתייכת לתחום הזה...

צודקת, וכרגע יודעת גם מנסיון :(

מה שמענין שגבנ"צ וגבינות שמנות (חוץ משמנת) עוברות לי מעולה בגרון, מוצרלה, ברי, קממבר, פרמז'ן וכו'
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יש לך מתכון לגלידת יוגורט?
יש לך שתי אפשרויות:
1. להקפיא פרי ולערבל אותו עם יוגורט, אפשר להוסיף גם קרם קוקוס. מתקבלת גלידה או סוג של פרוזן.
2. להכין גלידה עם שמנת חלב מרוכז, יוגורט ופרי.
החמיצות של היוגורט מאזנת את הכבדות השמנתית.
הנה מתכון מאד מוצלח.
https://www.chef-lavan.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A8%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D/%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%94/%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%AA-%D7%99%D7%95%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%98-%D7%90%D7%A0%D7%A0%D7%A1/
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יש לך שתי אפשרויות:
1. להקפיא פרי ולערבל אותו עם יוגורט, אפשר להוסיף גם קרם קוקוס. מתקבלת גלידה או סוג של פרוזן.
2. להכין גלידה עם שמנת חלב מרוכז, יוגורט ופרי.
החמיצות של היוגורט מאזנת את הכבדות השמנתית.
הנה מתכון מאד מוצלח.
https://www.chef-lavan.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A8%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D/%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%94/%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%AA-%D7%99%D7%95%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%98-%D7%90%D7%A0%D7%A0%D7%A1/

ניסית אותה?
היא נראית כמו סורבה חלבי,לא?

בעבר, כשעשיתי דיאטה והיה לי התפריט יוגורט פרי 0% הייתי מקפיאה כמות של יוגורט 0% בטעמי אננס\תות\אפרסק וכו'
אחרי שקפא, הייתי מרסקת במעבד מזון יוגורט כזה עם 2\1 כוס חלב 1% והיה מעולה, ממש מעדן.
השאלה אם זה אותו דבר, אז למה להסתבך??? :)
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
ניסית אותה?
היא נראית כמו סורבה חלבי,לא?

בעבר, כשעשיתי דיאטה והיה לי התפריט יוגורט פרי 0% הייתי מקפיאה כמות של יוגורט 0% בטעמי אננס\תות\אפרסק וכו'
אחרי שקפא, הייתי מרסקת במעבד מזון יוגורט כזה עם 2\1 כוס חלב 1% והיה מעולה, ממש מעדן.
השאלה אם זה אותו דבר, אז למה להסתבך??? :)
א. המלצתי למישהי לנסות. עם תותים. אמרה שיצא מדהים.
ב. זה לא יהיה אותו דבר כי אחוזי השומן שונים אבל תעשי מה שטוב לך.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
א. המלצתי למישהי לנסות. עם תותים. אמרה שיצא מדהים.
ב. זה לא יהיה אותו דבר כי אחוזי השומן שונים אבל תעשי מה שטוב לך.

אוקיי נתפוס אומץ וננסה....
אגב, אני מכינה כשנחה עלי רוח דיאטטית בריאותית להפליא-בננות קפואות+תותים קפואים, ויוצא פשוט משגע, גם השדוף, שאוכל דברים מתוקים מאוד נהנה ממנה מאוד.
 

חיילי פייג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
לא הצלחתי לעבור על כל האשכול.
מאמינה שכתבו על הגרסה הפרווה עם מרגרינה
אני החלפתי את המרגרינה בשמן קוקוס. ויצא מעולה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה