כן. התקנתי והכל ירד לי למחשב. תודה רבה.ברור שאפשר להוריד.
מה השגיאה?
אולי תתקין את התוכנה והכל יסתנכרן לך למחשב.
כנראה שבעת שזה ירד זה לקח את כל הרשת ולכן היה שגיאה בהורדה.
אגב, כעת כל מה שאני ישנה במחשב לאחר שזה ירד, זה גם ישתנה שם?
כן. התקנתי והכל ירד לי למחשב. תודה רבה.ברור שאפשר להוריד.
מה השגיאה?
אולי תתקין את התוכנה והכל יסתנכרן לך למחשב.
על מה שהסנכרון מוגדר אם זה תיקייה בודדת או על כל המחשב.אגב, כעת כל מה שאני ישנה במחשב לאחר שזה ירד, זה גם ישתנה שם?
לא אהבתי את זה שהוא משנה את שמות הקבציםהאם היגבוי שווינדוס עצמו נותן, האם הוא טוב?
כבר הרבה זמן שחשבתי שצריך לעשות מדריך מפורט רק על תוכנת הגיבוי freefilesync, בינתיים ברוך השם אין זמן@פרסומון , הסברים נפלאים יש לך וסבלנות...
אני מחפש פונקציה מסויימת שבינתיים לא מצאתי אותה בתוכנות, יש אותה בגיבוי המובנה של ווינדוס 10 (שבדרך כלל לא יודע להיות פעיל),
והפונקציה היא שהגיבוי אכן מעתיק את הקבצים אבל לא משאיר אותם שם לעולם ועד, שהרי אם כן אצטרך כל תקופה לקנות דיסק קשיח יותר גדול, אלא אחרי תקופה מסויימת שאני מגדיר לו הוא מוחק את הקבצים ומעדכן את הקבצים החדשים של הגיבוי החדש, מה שקורה שאין לי אינפלציה של קבצים אלא יותר מעודכנים,
מה אתה אומר?
ממש לא, הוא יכול גם להשאיר גירסאות בשני הכיוונים.@פרסומון, אבל להשאיר את האופציה 'דו כיווני'? זה נראה שזה סותר לאופציה שישאיר גרסאות.
זה 1000GB ולא 1000TB. יש טיפה הבדל.יש עוד ענן media fire אפשר לקבל רק 1000 TB.
3.25 $
צילום מסך: (למי שלא מאמין)
צפה בקובץ המצורף 704410
קישור
לא ראיתי- סליחה...זה 1000GB ולא 1000TB. יש טיפה הבדל.
לא הבנתי את השאלה.@פרסומון
בתוכנה FreeFileSync יש אפשרות שהתכנה תזהה באיזה קבצים יש פעולה חדשה במחשב, ואיזה קבצים עם פעולה חדשה בכונן, ותעדכן את החדשים בשני המקומות?
הוא גם מזהה קבצים חדשים בתיקיה שהגדרתי לסנכרן? ומה הוא עושה אם מחקתי באחד המקומות?
ועוד שאלה: אם עשיתי פעולות חדשות גם בקובץ שבמחשב וגם בקובץ שבכונן, את מה הוא יסנכרן? הוא יציג לי על זה הודעה כדי שלא למחוק פעולות באחד מהם?
תודה רבה על כל העזרה. התחלתי לגבות בזכותך, והציל לי לא מזמן חומר מאוד חשוב.
השאלה היא, אם יש לי תיקיה במחשב שמסונכרנת גם לדיסק און קי וכל חומר שנמצא בתיקיה מגובה ומסונכרן לדיסק און קי, וערכתי מסמך שנמצא בדיסק און, האם התוכנה יודעת שהגירסה שבדיסק און קי היא המתוקנת, ותתקן את המסמך במחשב, או שלא? (או הכי גרוע, תמחק את התיקונים שבדיסק און קי לפי מה שבמחשב).לא הבנתי את השאלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: