מומלץ להתנהל בצורה מאד מסודרת (זה חוסך הרבה מאד זמן אחר כך), ולעבוד עם תוכנת סינכרון מהרגע הראשון.האם את הגיבוי הראשוני לעשות עתק הדבק או שע"י תוכנה?
בהצלחה.
מומלץ להתנהל בצורה מאד מסודרת (זה חוסך הרבה מאד זמן אחר כך), ולעבוד עם תוכנת סינכרון מהרגע הראשון.האם את הגיבוי הראשוני לעשות עתק הדבק או שע"י תוכנה?
מומלץ להתנהל בצורה מאד מסודרת (זה חוסך הרבה מאד זמן אחר כך), ולעבוד עם תוכנת סינכרון מהרגע הראשון.
בהצלחה.
יש אולי תוכנה בעברית
אני לא מצליח להבין איך מפעילים גיבוי בתוכנה הזאת
לשימוש להרצת גיבוי פעם בזמן מסוים (בדיסק שלא מחובר כל הזמן)- https://www.freefilesync.org/download/FreeFileSync_9.8_Windows_Setup.ex
תורידו מכאן:הקובץ לא נפתח- מופיעה הודעת שגיאה.
אפשר בבקשה להעלות בשנית?
קראת את ההודעה הראשונה?איך אני מגבה בפעם ראשונה הכל מהמחשב לארדיסק ?
גיבוי בדיסקים:
לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח 1TB (לפחות), ולגבות את החומר כמובן, מסודר לפי תיקיות וכו', בדיסק הגיבוי.
אחרי הגיבוי הראשוני-
ישנם דיסקי גיבוי פנימיים או חיצוניים שמחוברים למחשב כל הזמן, והכי טוב להגדיר להם ע"י תוכנה שפעם ביום / שבוע יעשו גיבוי של כל הדברים שהתחדשו במהלך היום/ השבוע.
אם הדיסק לא מחובר כל הזמן למחשב (בפרט במחשבים ניידים שזה בלתי אפשרי), לעשות תזכורת בפלאפון/ ביומן גוגל (עד כמה שזה נשמע מוזר, בלי זה זה לא יקרה...), לעשות גיבוי. ולחבר את הדיסק הקשיח למחשב ולהריץ את תוכנת הגיבוי. לוקח 10 דקות וחוסך המון עוגמת נפש כשזה קורה.
התוכנות המומלצות לשימוש לגיבוי בדיסק: לשימוש בדיסק שמחובר למחשב כל הזמן- מומלצת התוכנה AcronisTrueImage (עשיתי עליה מדריך בעבר הרחוק, התוכנה משמשת גם לגיבוי של מערכת ההפעלה כולה וגם לגיבוי של קבצים עם תזמון של כל יום/ כל שבוע/ כל חודש: https://www.prog.co.il/threads/מדריך-לגיבוי-מערכת-ההפעלה.135145/ )
לשימוש להרצת גיבוי פעם בזמן מסוים (בדיסק שלא מחובר כל הזמן)- https://www.freefilesync.org/download/FreeFileSync_9.8_Windows_Setup.exe חובה ללמוד את התוכנה לפני שמתחילים להשתמש בה. על אף שהיא בעברית מלאה, היא גם יכולה לעשות פעולה הפוכה!. מומלץ מאד ליצור שתי תיקיות עם כמה קבצים בתוכם, חלקם שווים בין שתי התיקיות וחלקם יש רק בתיקיה הראשונה וחלקם רק בשניה וחלקם יש בשתי התיקיות אבל באחת הקבצים מעודכנים יותר וכן על זה הדרך וללמוד את התוכנה היטב לפני השימוש.
סתם עבודה קשה...אגב,
קבצים חשובים של וורד, אקסל וכד'
אני מגבה פשוט בשליחת מייל לעצמי...
יש לי מייל מיוחד לגיבויים
שלשם נשלחים הגיבויים...
(חסרון, מקום עד 15 גיגה)
אבל בשביל קבצי וורד, אקסל, pdf וכד' מקסים
כמו"כ זמין לי במיידי
אחת לשבוע, גיבוי
וכל טוב...
מה הבעיה לשחזר ססמא?(אם שוכחים את הקוד אין חומר.)
קח את גוגל לדוגמא שהרבה לא הצליחו לשחזר את הסיסמא (אם אין עוד מכשירים מחוברים ולא שייכו עוד כתובת מייל או מספר פלאפון ולא זוכרים א סיסמא שאי פעם היתה)מה הבעיה לשחזר ססמא?
מה שנקרא, שימוש כושל.קח את גוגל לדוגמא שהרבה לא הצליחו לשחזר את הסיסמא (אם אין עוד מכשירים מחוברים ולא שייכו עוד כתובת מייל או מספר פלאפון ולא זוכרים א סיסמא שאי פעם היתה)
ניסית לעשות את זה שם? אין אופציה בMEGA לשחזר סיסמה.מה הבעיה לשחזר ססמא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: