בגדול כןמישהו יודע האם לפתוח עוסק פטור יעזור להתגבר על גזירת המעונות?
רק קח בחשבון שלפתיחת עסק ישנם עוד משמעויות (חובת הגשת דיווח שנתי לרשויות המס, הצהרת הון, תשלום להנה"ח
מאידך ניתן לקבל מענק עבודה
בגדול כןמישהו יודע האם לפתוח עוסק פטור יעזור להתגבר על גזירת המעונות?
אני ועוד המון אמהות החלטנו כמוךבלת"ק
@מירה דביר
עוד לא מרגישה את הפגיעה בכסף.
כי עוד לא יצא לפועל.
אבל עכשיו הקטן שלי מתחיל שנת לימודים,
ואני בהתלבטויות קשות האם לשלוח אותו למעון, או לגן פרטי ב1000 שקל, ללא אוכל.
הגן מנוהל במקלט ללא חלונות וללא חצר.
כואב לי הלב לשלוח ילד למקום כזה כשיש אפשרות למעון. (וגם לא קל להזין אותו בריא כשזה כ"כ הרבה שעות מחוץ לבית)
מצד שני מה אעשה עוד חודשיים, אז רק אחלום על אופציה כזו (סה"כ הגן מרווח)
נכון להיום החלטתי מעון, אבל אני עוד לא שלמה עם עצמי.
מקוה שה' ירחם עלי ועל כל עמו בית ישראל...
לפי איך שהבולדוזר מתנהג, לא נראה שלמישהו במדינה הזו יזיז עוד חודשיים שהוא מבצע גזירה שפוגעת רק באברכים.
אחרי שהוא יישם גזירות שפוגעות בהרבה יותר שכבות בציבור.
גם אני החלטתי כך אבל אם הגזירה יעבור ולא נקבל דרגות נאלץ לשלם 2500 ש"ח לחודש....אני ועוד המון אמהות החלטנו כמוך
פשוט מתפללים לטוב
אני שלמה עם ההחלטה שלי
גם אני החלטתי כך אבל אם הגזירה יעבור ולא נקבל דרגות נאלץ לשלם 2500 ש"ח לחודש....
אז תחברו את קורא הכרטיסים למחשב שממנו אתם גולשים פהלא לכולם יש מחשב ביתי!!!
ואנחנו קרוב ל7,000גם אני החלטתי כך אבל אם הגזירה יעבור ולא נקבל דרגות נאלץ לשלם 2500 ש"ח לחודש....
זה לא נכון, העשירים משתתפים בצורת תשלום המס, למעשה הרווחנו פה שתי מטרות :ואילו העשירים? הם לא השתתפו ולו בגרם בנטל המלחמתי.
המציאות הוכיחה כבר מזמן ששתי הצורות האלו הן גרועות מאד, גם קפיטליזם מוגזם וגם סוציאליזם.אז מה אני אומר? אני אומר תהיו גברים. אם אתם קפיטליסטים, תגידו מי שרוצה שיקנה איזה רכב שהוא רוצה ויתדלק כמה שרוצה ויסע לאן שהוא רוצה.
אם אתם קומוניסטים, תודיעו שרק הוועד המרכזי של המפלגה מוסמך לאשר למי זה חיוני להחזיק רכב פרטי, ולמי לא.
????זה לא נכון, העשירים משתתפים בצורת תשלום המס, למעשה הרווחנו פה שתי מטרות :
מי שלא רצה לשלם - עבר לתחבורה ציבורית (הקלה על העומס בכבישים)
מי שרצה לשלם - שילם למדינה מס (רווח לקופה הציבורית)
זה גזירה אולי לציבור הכללי ששותים קולה על בסיס יום יומי.כן
שבת בלי קולה ושתיה מתוקה לא תקרה
אז לא תהיה ברירה אלא לקנות, ועליה של 2 שקל לבקבוק זה לערך 60 שקל בחודש... לפחות
בלי לחשב את מחירי הבר מצוה, אירוסין, חתונה, סיום מסכת וכו'.
זה אמנם נראה משהו קטן ובלתי משמעותי, אך בסופו של דבר זה מחיר
וכל הוצאה חדשה היא גזירה.
2-3 בקבוקים זה הפרש של עוד שקית וחצי חלב. לא חבל??זה גזירה אולי לציבור הכללי ששותים קולה על בסיס יום יומי.
למשפחה חרדית שצורכת 2-3 בקבוקים בשבוע זה פחות כואב.
ואם כן מה רע לשתות, מים עם נגיעות, מים צלולים, סודה, להוסיף תמצית פטל, בירה, ועוד ועוד.
בשביל זה יש את השורה האחרונה.2-3 בקבוקים זה הפרש של עוד שקית וחצי חלב. לא חבל??
התשובה היא שיש אנשים שלא אוהבים את המשקאות האנמיים האלה...בשביל זה יש את השורה האחרונה.
בימי נעורי - הכנו תרכיז פטל לבד,בנושא השתיה המתוקה גם אם אתם מתנזרים!
זה משפיע למשל מחירי קייטרינג, מנות באולמות, שכר לימוד בישיבות אם יצטרכו לשלם על פטל 50 שקל! ל4 ליטר!
אגב איגלו נחשב כמשקה או כארטיק מופשר.....?
אני חושב שיצאו טריקים להתגבר על זה כמו תמציות להכנת פטל [הרי החברות צריכות להמשיך להרויח] או שתיה ללא סוכר בכלל בסלוגן "אתה מחליט כמה סוכר להוסיף.... " [אולי תרכיז סוכר שימכר בנפרד.....]
מקוה שליברמן לא כאן....
תמציות פירות | פלורארום תמציות מזון טעם וריח | Florarom Flavors
פלורארום ייצור ושיווק תמציות מזון טעם וריח לתעשיית המזון: ממתקים, אפייה, גלידה ועוד, לתעשיית המשקאות: תוססים, קלים, משקאות חריפים,תמציות בהתאמה אישית | 053-9386067www.florarom.co.il
הקולה השחורה - זו תרמית פרסומית בלבד. הלוואי שניגמל מההרגל המגונה הזה שמזיק נורא לבריאות (כמה הגר"א בן דוד זצ"ל היה תוקף את שתיית הקולה והסיגריות שהיה כורכם יחד).התשובה היא שיש אנשים שלא אוהבים את המשקאות האנמיים האלה...
ופעם בשבוע רוצים להרגיש את המתוק השחור והקופץ.
היו ימים...בימי נעורי - הכנו תרכיז פטל לבד,
סוכר ותמצית טעם.
זה יכול להשתנות שוב. ובדור המפונק של היום יכולים לקום עסקים שימכרו פיראטית משקה כזה,היו ימים...
היום הכל השתנה.
פעם גם היו שולחים מכתב עם בול.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: