סליחה על השאלה, אבל את חושבת שלמישהו פה יש ידע רפואי מספק כדי לענות לך?ראיתי עכשיו לילדה שלי בת 8 גוש בגודל שזיף בבית שחי
כואב לה מאד
מלחיץ אותי ברמות על
מה יכול יכול להיות?
לרוץ לרופא הרגע? זה ללכת עם כל הילדים למרפאה ולחכות לתור פנוי
מה אומרים?
ברור שהללכת לרופא לא תלוי בהמלצות פהסליחה על השאלה, אבל את חושבת שלמישהו פה יש ידע רפואי מספק כדי לענות לך?
אם לילדה שלך יש גוש בכזה גודל, וגם אם ראית אותו היום את לא יודעת מתי הוא התחיל לצמוח, תהא סיבתו אשר תהא- מי שצריך לראות את זה ולחוות דעה הוא רופא מוסמך, ועדיף מומחה, ובמהירות האפשרית.
גם אם זה אומר ללכת עם הילדים למרפאה ולחכות לתור פנוי.
אם כי, סוד קטן, כשמגיעים עם ילדה בכזה מצב בדר"כ לא מחכים שעתיים-שלוש (זמן לא מוגזם במיון).
אחרי שיהיו בשורות טובות, כמובן לא לשכוח להרגיע את הציבור....ברור שהללכת לרופא לא תלוי בהמלצות פה
זה רק כדי לדעת כיוון ולשמוע מאנשים שעברו מקרה דומה ולהירגע קצת
עכשיו היא הלכה להיבדק אצל הרופא
שמחה לשמוע.ברור שהללכת לרופא לא תלוי בהמלצות פה
זה רק כדי לדעת כיוון ולשמוע מאנשים שעברו מקרה דומה ולהירגע קצת
עכשיו היא הלכה להיבדק אצל הרופא
לא משתמשתהיא במקרה משתמשת בדאודורנט כלשהו?
לפעמים אולי זה אלרגיה למרכיבים ויכול לפתח נפיחות
לא אמרתי לא לבדוק, רק שפשוט *אני* לא הייתי הולכת למוקד חירום, מהנסיון שלי זה יכול להמתין גם לבוקר.בעקבות ניסיון העבר עדיף לא לדחות
עדיף לבדוק יותר מדי מאשר פחות מדי
דווקא בזיהום רציני,גם גידול סרטני ח"ו יכול להמתין למחר בבוקר ואין להלחיץ לא את הילדה ולא את אמא שלה.
בדר"כ בבית השחי זה בלוטות לימפה שזה יכול להיות מזיהום שהיה ביד כמו חתך וכד' ויכול להיות מזיהום בבית שחי , שימוש בדורדוראנט שסותם את נקבוביות הזיעה ועוד
כדאי ללכת לרופא רגיל *בלי לחץ**
מהניסיון שלך במקרה/ים שלךלא אמרתי לא לבדוק, רק שפשוט *אני* לא הייתי הולכת למוקד חירום, מהנסיון שלי זה יכול להמתין גם לבוקר.
נכון מאדדווקא בזיהום רציני,
בד״כ יום לפה או לפה מסוכן בהרבה מבסרטן.
סליחה שעניתי בפורום ציבורי מה אני הייתי עושה.מהניסיון שלך במקרה/ים שלך
ידעת שהמתנה של יום יכולה להיות בלתי הפיכה במקרים מסוימים של זיהום למשל?
א"א להמליץ לאחרים על סמך המזל הטוב שלנו
גידול לא מופיע ביום אחד בכזה גודל בכל מקרהנכון מאד
רק בדר"כ בזיהום יש חום גבוה
אבל אתם צודקים לגמרי
אני רציתי רק להרגיע מהלחץ של גידול
(אגב, מי שיודע בבלוטות לימפה זה כלל לא נקרא גידול )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: