את צודקת, אבל היא ראתה פצע גדול אז הלכה לרופא עור...רופא כירורג טוב מקופח אמור לדעת עושים השתדלות והשאר בידי שמים
את צודקת, אבל היא ראתה פצע גדול אז הלכה לרופא עור...רופא כירורג טוב מקופח אמור לדעת עושים השתדלות והשאר בידי שמים
ב"ה היא ממש בסדר@שרה 2020 מה שלומה?
בעזרת ה' שיעבור כלעומת שבא בקרוב ובניקלב"ה היא ממש בסדר
חוץ מהגולה שיש לה
אני צריכה ללכת איתה ל us
ובעזרת ה' שהכל בסדר
התוצאות של הבדיקות הראו שאין זיהום למרות שלפי הערכים היה נראה שכן -
ככה הרופאה אמרה
תודה על הדאגה - מחמם את הלב
באמת רציתי לעדכן פהמה איתה?
אני דואגת
מעניין אותי אם אתה אומר זאת על סמך משהו/מידע.......................בלי לשדר לילדה לחץ, ליתר דיוק
מלחיץ מאוד מאוד
לבדוק כבר היום אצל הרופא הראשון שפנוי
נכון, והוא לא הסכים להסביר לי כלוםוריאנט אנטומי זה מבנה מולד בעצם אבל אצלך המקרה שונה אז מוזר...
הגוש נעלם?נכון, והוא לא הסכים להסביר לי כלום
אני אלך לרופא הילדים שלנו לבדוק
זו ילדה בת 8..אולי היא השתמשה לאחרונה בדאודורנט שונה??
כי הרבה פעמים זה סות את הנקבוביות של הזיעה ואז יש כמו גוש בבית השחי...
מניסיון עבר מצער מאוד של אדישות יתרמעניין אותי אם אתה אומר זאת על סמך משהו/מידע.......................
אולי היא ניסתה בלי שאמא שלה יודעת.......זו ילדה בת 8..
אין לה מושג מה זה דאורדורנטאולי היא ניסתה בלי שאמא שלה יודעת.......
בכל מקרה משימוש חד פעמי לא אמורות להיסתם נקבוביות ברמה כזאתאולי היא ניסתה בלי שאמא שלה יודעת.......
ותצרפי גם אותי, יש לי מה לומר מניסיון אישי ממש.@שרה 2020 ,איך אפשר ליצור איתך קשר בפרטי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: