הגביניות האלה שונות מגביניות שמרים רגילות בגלל הבצק שלהם
שיוצא רך מאד!! וממש נימוח בפה.
ההתעסקות קצת קשה כי הבצק דביק וצריך לקמח אותו כשעובדים איתו
אבל התוצאה שווה....
ועוד משהו. הן לא הכי אסתטיות ביחס לגביניות שמרים רגילות.
פחות מתאים למשלוח יוקרתי...
אבל הטעם מיוחד.....
--המתכון--
הבצק:
4.5 כוסות קמח
1 כוס שמן
1 אשל/אשד
2 ביצים
50 גר' שמרים
1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר
המילוי:
750 גר' גבינה לבנה
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 חב' פודינג וניל
סירופ:
1 כוס חלב
1 כוס סוכר
הוראות הכנה:
לשים את חומרי הבצק במיקסר
הבצק יוצא דביק! לא להיבהל!
יש אפשרות להוסיף קמח לבצק אבל זה הורס את המרקם.
להתפיח שעה.
לחלק ל4 חלקים
לרדד כל אחד למלבן . למרוח את המילוי. וליצור רולדה.
לחתוך לשושנים ולהניח בתבנית בצורה מרווחת שלא יגע אחד בשני.
לאפות כרבע שעה ב180 מעלות
הגביניות צריכות להיות מאד בהירות!
אפיה ממושכת יותר תקשה את הבצק.
אחרי שמוציאים מהתנור מחכים להתקררות קלה.
לא יותר מכמה דקות כי אח"כ זה לא סופג. וטובלים בסירופ.
בתאבון!!
שיוצא רך מאד!! וממש נימוח בפה.
ההתעסקות קצת קשה כי הבצק דביק וצריך לקמח אותו כשעובדים איתו
אבל התוצאה שווה....
ועוד משהו. הן לא הכי אסתטיות ביחס לגביניות שמרים רגילות.
פחות מתאים למשלוח יוקרתי...
אבל הטעם מיוחד.....
--המתכון--
הבצק:
4.5 כוסות קמח
1 כוס שמן
1 אשל/אשד
2 ביצים
50 גר' שמרים
1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר
המילוי:
750 גר' גבינה לבנה
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 חב' פודינג וניל
סירופ:
1 כוס חלב
1 כוס סוכר
הוראות הכנה:
לשים את חומרי הבצק במיקסר
הבצק יוצא דביק! לא להיבהל!
יש אפשרות להוסיף קמח לבצק אבל זה הורס את המרקם.
להתפיח שעה.
לחלק ל4 חלקים
לרדד כל אחד למלבן . למרוח את המילוי. וליצור רולדה.
לחתוך לשושנים ולהניח בתבנית בצורה מרווחת שלא יגע אחד בשני.
לאפות כרבע שעה ב180 מעלות
הגביניות צריכות להיות מאד בהירות!
אפיה ממושכת יותר תקשה את הבצק.
אחרי שמוציאים מהתנור מחכים להתקררות קלה.
לא יותר מכמה דקות כי אח"כ זה לא סופג. וטובלים בסירופ.
בתאבון!!