באמצע להכין מה שאני עושה פשוט אחרי הגלגול הכנסתי למקפיאהכנתי.
הבצק מאוד טעים וגם המילוי.
הגלגול נוראי
כל המשטח מתלכלך ונוזל. צריך למצא פתרון אחר לאופן המילוי.
לבנתיים קופא לו שם כי לא נראלי אפשר לחתוך בלי נעדכן איך התוצאות
באמצע להכין מה שאני עושה פשוט אחרי הגלגול הכנסתי למקפיאהכנתי.
הבצק מאוד טעים וגם המילוי.
הגלגול נוראי
כל המשטח מתלכלך ונוזל. צריך למצא פתרון אחר לאופן המילוי.
בנגלה האחרונה פשוט הכנתי רולדות אישיות ברוחב 2 סמ וגלגלתי אותם.באמצע להכין מה שאני עושה פשוט אחרי הגלגול הכנסתי למקפיא
לבנתיים קופא לו שם כי לא נראלי אפשר לחתוך בלי נעדכן איך התוצאות
דווקא רעיוןבאמצע להכין מה שאני עושה פשוט אחרי הגלגול הכנסתי למקפיא
@יהודיתתתתתתתתתתת ראיתי שפרסמת יח"ד להשכרה לשבועות ואין לי פרימיום כדי לפנות אלייך באישי,רגע,אז במתכון הזה שמת לפי 50 גרם או לפי 2 כפות?
רעיון מעולה. שמחה שיצא טוב.הכנתי אתמול את הרולדות ושמתי במקפיא
המתכון המקורי בכמות כפולה(טיפ - כדאי לכתוב במתכון כמה גביניות יוצא, אם הייתי יודעת שיוצא כל כך הרבה, הייתי עושה חצי כמות).
אני מאמינה שכן. (אם עדיין רלוונטי)האם ניתן להתפיח את הבצק לילה במקרר?
כבר לא רלוונטי@יהודיתתתתתתתתתתת ראיתי שפרסמת יח"ד להשכרה לשבועות ואין לי פרימיום כדי לפנות אלייך באישי,
תוכלי לכתוב לי טלפון/מייל ליצור איתך קשר, זה יכול ממש להתאים לי -
a0548593048 שטרודל ג'ימייל קום
מזל, אחרת הייתי הולכת לישון בשתיים בלילה!!המתכון המקורי בכמות כפולה
זה כבר חצי כמות....
צריך להם חימום קל?מזל, אחרת הייתי הולכת לישון בשתיים בלילה!!
אגב, יום אחרי, אני מוציאה 2 גביניות מהמקרר, שמה בתנור לחימום קל. יצא טעים בטירוף! לא יאומן! ובדיעבד טוב שיצאה כמות גדולה, לא בטוח כמה ישאר לשבועות
ואחרי כל זאת, נראה לי שאשוב ואכין גביניות בהמשך. רק צריך לפני החיתוך לשים קצת זמן במקפיא.
אני לא יודעת.צריך להם חימום קל?
כי דוקא גביניות הולכות קרות
זה לא הסוג?
מעולה כשזה קראני לא יודעת.
אבל כשהוצאתי אותן מהמקרר, נזכרתי בטעמן המופלא מיד אחרי האפיה וממש התחשק לי לטעום זאת שוב, אז חיממתי. אני מתארת לעצמי שגם קר זה טעים.
יש גם הבדל גדול בשמן....לי יש מתכון דומה מאד והבצק לא יוצא נוזלי. מעט דביק אולי וברידוד בין 2 נירות- הוא ממש ילד טוב
4.5 כוסות קמח- אני שמה כוסמין לבן
0.5 כוס סוכר
לבן גדול או שמנת
טיפה מלח
כרבע כוס שמן
ביצה
זהו.... בלי מים כלל
השאר זהה
אני לשה ביד, יותר נח לי בכמות קטנה כזו
כוס חד פעמי או מדידה?הגביניות האלה שונות מגביניות שמרים רגילות בגלל הבצק שלהם
שיוצא רך מאד!! וממש נימוח בפה.
ההתעסקות קצת קשה כי הבצק דביק וצריך לקמח אותו כשעובדים איתו
אבל התוצאה שווה....
ועוד משהו. הן לא הכי אסתטיות ביחס לגביניות שמרים רגילות.
פחות מתאים למשלוח יוקרתי...
אבל הטעם מיוחד.....
--המתכון--
הבצק:
4.5 כוסות קמח
1 כוס שמן
1 אשל/אשד
2 ביצים
50 גר' שמרים
1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר
המילוי:
750 גר' גבינה לבנה
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 חב' פודינג וניל
סירופ:
1 כוס חלב
1 כוס סוכר
הוראות הכנה:
לשים את חומרי הבצק במיקסר
הבצק יוצא דביק! לא להיבהל!
יש אפשרות להוסיף קמח לבצק אבל זה הורס את המרקם.
להתפיח שעה.
לחלק ל4 חלקים
לרדד כל אחד למלבן . למרוח את המילוי. וליצור רולדה.
לחתוך לשושנים ולהניח בתבנית בצורה מרווחת שלא יגע אחד בשני.
לאפות כרבע שעה ב180 מעלות
הגביניות צריכות להיות מאד בהירות!
אפיה ממושכת יותר תקשה את הבצק.
אחרי שמוציאים מהתנור מחכים להתקררות קלה.
לא יותר מכמה דקות כי אח"כ זה לא סופג. וטובלים בסירופ.
בתאבון!!
צפה בקובץ המצורף 1129516צפה בקובץ המצורף 1129517
זה מגיע קר.צריך להם חימום קל?
כי דוקא גביניות הולכות קרות
זה לא הסוג?
אחרי שעשיתי את הכמות המקורית.מזל, אחרת הייתי הולכת לישון בשתיים בלילה!!
חד פעמיכוס חד פעמי או מדידה?
הי, שמרים יבשים ממירים בחלוקה ל3
ז"א שאם במתכון יש צורך ב25 גר' שמרים טריים תצטרכי 8.3 גר' שמרים יבשים
אפשר חמאה במקום שמן?לי יש מתכון דומה מאד והבצק לא יוצא נוזלי. מעט דביק אולי וברידוד בין 2 נירות- הוא ממש ילד טוב
4.5 כוסות קמח- אני שמה כוסמין לבן
0.5 כוס סוכר
לבן גדול או שמנת
טיפה מלח
כרבע כוס שמן
ביצה
זהו.... בלי מים כלל
השאר זהה
אני לשה ביד, יותר נח לי בכמות קטנה כזו
לדעתי כןאפשר חמאה במקום שמן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: