חלבי גביניות רכות (יש גם תמונה)

LALYS

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
המשתמש נחסם
כולכן טועות וללי צודקת. אל תעשי מהפכה חחח.
אני חשבתי שניייים ש50 גר זה 2 כפות.
אז טעיתי כמעט בכפולות שלוש....
מה שמעניין שהכל יוצא לי מאד תפוח ואווירירי.... (חלות. שמרים. וכד')
כשאני שמה בעצם 20 גרם שמרים לקילו קמח !!! ????
מוזר לא?
 

דפה

משתמש מקצוען
איזה קטע
ככה רשום לי שנייים בספר מתכונים!!

אני חשבתי שניייים ש50 גר זה 2 כפות.
אז טעיתי כמעט בכפולות שלוש....
מה שמעניין שהכל יוצא לי מאד תפוח ואווירירי.... (חלות. שמרים. וכד')
כשאני שמה בעצם 20 גרם שמרים לקילו קמח !!! ????
מוזר לא?
בבקשה:
 

ערסל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני חשבתי שניייים ש50 גר זה 2 כפות.
אז טעיתי כמעט בכפולות שלוש....
מה שמעניין שהכל יוצא לי מאד תפוח ואווירירי.... (חלות. שמרים. וכד')
כשאני שמה בעצם 20 גרם שמרים לקילו קמח !!! ????
מוזר לא?
נראה לי שבד"כ שמים אכן 2 כפות שמרים לקילו קמח
לפי צילום המסך הבא, נשמע שזה הגיוני המרה של 50 גר' שמרים טריים ב 2-3 כפות שמרים יבשים
המשקל שלהם כנראה שונה
1654021324181.png
 

Yael Mor

משתמש מקצוען
2 כפות שמרים לקילו זה המוון,אני שמה כף אחת ויוצא מצוין, ככה שלא טעית, כי אם עכשיו תתחילי לשים 5 כפות(10 גר' כל אחת) שמרים לקילו זה יהיה פחות נחמד...:LOL:
 

think about it

משתמש מקצוען
כששמים יותר מידי שמרים בבצק, הטעם שלהם משתלט על הכל
מנסיון מר בתחילת דרכי במטבח, כשחשבתי שעליתי על רעיון גאוני למאפים אווריריים
ובסוף....

2 כפות שמרים שטוחות לכל ק”ג קמח
התפחה בתנור כבוי עם כוסות מים רותחים מהצדדים ליצירת אפקט של חדר תפיחה
(ותודה ל @תילתן על הטיפ המדהים)
זה מתכון בדוק להצלחה
 

LALYS

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
המשתמש נחסם
אוקי. אז הצבע מתחיל לחזור אל הפנים;)
אני ממש גדלתי על זה ששמים 2 כפות לקילו קמח.
אף פעם לא טרחתי לחקור את העניין....
ולפי התגובות הבנתי שהכנסתי רק 20 גר' כ"כ הרבה שנים....
אז עכשיו אני מבינה שזה כן תקין.
 

יודיתתתתתתת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אוקי. אז הצבע מתחיל לחזור אל הפנים;)
אני ממש גדלתי על זה ששמים 2 כפות לקילו קמח.
אף פעם לא טרחתי לחקור את העניין....
ולפי התגובות הבנתי שהכנסתי רק 20 גר' כ"כ הרבה שנים....
אז עכשיו אני מבינה שזה כן תקין.
רגע,אז במתכון הזה שמת לפי 50 גרם או לפי 2 כפות?
 

LALYS

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
המשתמש נחסם
2 כפות.
כמו תמיד....

אני הולכת לערוך את המתכון.

מצרפת פסי שמרים (המתכון מכאן)
שאפיתי היום .מ-2 כפות שמרים.
נראה לי תפיחה מכובדת. לא?
12.jpg
 

LALYS

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
המשתמש נחסם
איך עורכים שוב את ההודעה הראשונה?
הוא לא נותן לי אפשרות כזאת.
 

LALYS

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
המשתמש נחסם

LALYS

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
המשתמש נחסם
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
הכנתי.
הבצק מאוד טעים וגם המילוי.
הגלגול נוראי
כל המשטח מתלכלך ונוזל. צריך למצא פתרון אחר לאופן המילוי.
 

LALYS

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
המשתמש נחסם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה