בשרי בשר בתנור. אתם תאהבו את השיטה

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כשפרסתי את זה, אחרי שהתקרר לגמרי, במקום להחתך, זה פשוט התפרק. ודווקא אפיתי רק שש שעות.
אולי באמת אפשר להפחית מהזמן.
כנראה שזה לא היה קר מספיק.
זה אמור לצאת כמו גוש פלסטלינה ולהפרס יפה, בלי קשר למשך זמן האפיה
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כשפרסתי את זה, אחרי שהתקרר לגמרי, במקום להחתך, זה פשוט התפרק. ודווקא אפיתי רק שש שעות.
אולי באמת אפשר להפחית מהזמן.
אם משתמשים בסכין טובה ומושחזת היטב, גם אם הבשר חם, הוא לא אמור להתפרק.
 

ריקי שחור

משתמש מקצוען
איך מחממים בשר על הפלטה בבוקר שבת? בלי רוטב, אני חוששת שזה יתייבש.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

שידרוגים

משתמש מקצוען
@java עשית לי סופר חשק להכין בקר ליו"ט
2 שאלות:\קודם כל איזה חלק לקנות (איזה שאלה של בורים ועמי הארצות :eek::eek::eek: פעם ראשונה שאולי אבשל בקר)
ודבר שני- יש לי חשש רציני מאד שהטרמוסטט שלי הלך לעולמו... עד 100 מעלות התנור חמים בקושי ומעל 100 מעלות הוא לוהט ברמות - יש סיכוי להכין ככה ? או שלפני שנרצה לאכול בקר שבשלתי אני ולא לשנורר מהאמא נצטרך לקרוא לטכנאי?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
2 שאלות:\קודם כל איזה חלק לקנות (איזה שאלה של בורים ועמי הארצות :eek::eek::eek: פעם ראשונה שאולי אבשל בקר)
למתכון הזה ספציפית אני ממליצה על צלעות.
ודבר שני- יש לי חשש רציני מאד שהטרמוסטט שלי הלך לעולמו... עד 100 מעלות התנור חמים בקושי ומעל 100 מעלות הוא לוהט ברמות - יש סיכוי להכין ככה ? או שלפני שנרצה לאכול בקר שבשלתי אני ולא לשנורר מהאמא נצטרך לקרוא לטכנאי?
בעיה.
אני הייתי חוששת לעשות ככה.
ממליצה לך לבשל, לפחות עד שיגיע טכנאי.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

qa123

משתמש מקצוען
נתח בשר מס' 4 שכבר התבשל שעות במים בלבד ..
איך את ממליצה לאפות ברוטב ?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
נתח בשר מס' 4 שכבר התבשל שעות במים בלבד ..
איך את ממליצה לאפות ברוטב ?
את רוצה דווקא בתנור?
אם זה כבר מבושל ממליצה לך לבשל ברוטב אחרי הפריסה.
 

qa123

משתמש מקצוען
יש לך אולי מתכון לרוטב טוב לבישול ?
אני תמיד מכינה מתכון של רוטב מתקתק של בצל מטוגן ,שום , בטטות ,רסק עגבניות, דבש , יין ותבלינים ...
והאמת שממש נמאס לי, למרות שהוא מעולה !!!
רוצה גיוון ...
תודה :)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
יש לך אולי מתכון לרוטב טוב לבישול ?
אני תמיד מכינה מתכון של רוטב מתקתק של בצל מטוגן ,שום , בטטות ,רסק עגבניות, דבש , יין ותבלינים ...
והאמת שממש נמאס לי, למרות שהוא מעולה !!!
רוצה גיוון ...
תודה :)
פטריות צלי, מעניין אותך?
אני אוהבת לטגן בצל ופטריות, להוסיף לסיר את הנוזלים מהתנור ושקית אבקת רוטב צלי,
ובזה לבשל את הפרוסות.
כמה גלוטמט, ככה טעים :)
גם הרוטב המוכן של איקאה מעולה עם בשר.
 

qa123

משתמש מקצוען
פטריות פחות הולך אצלי ...יש עוד רעיון ?
תודה רבה :)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
פטריות פחות הולך אצלי ...יש עוד רעיון ?
תודה רבה :)
ערמונים במקום הפטריות?
אולי בכיוון הפיקנטי של תבליני גריל ונניח גמבה.
 

עמליה 098

משתמש מקצוען
JAVA@ איפה טעיתי? יש תקנה לבשר?
אני כ"כ מאוכזבת- 10 שעות בתנור והבשר (מס' 6) יצא בטעם ובמרקם של עוף מכובס!!
יכול להיות שזה פשוט מידי הרבה זמן?
למרות שדודק כותב שאין בעיה כזאת.
אווווווווווווווווף
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
JAVA@ איפה טעיתי? יש תקנה לבשר?
אני כ"כ מאוכזבת- 10 שעות בתנור והבשר (מס' 6) יצא בטעם ובמרקם של עוף מכובס!!
יכול להיות שזה פשוט מידי הרבה זמן?
למרות שדודק כותב שאין בעיה כזאת.
אווווווווווווווווף
אוףףף
ממש מתסכל.
לא ברור לי למה זה קרה, 10 שעות לא אמורות לגרום לזה.
איך המרקם? לא הבנתי.
ובקשר לטעם, איך תיבלת את הבשר?
אם זה לא טעים ולא אכיל בצורה הזו, הייתי ממליצה לך לפרק את זה לשערות ולהכין אחד מהמתכונים שמכילים שערות בשר.
(כמו בצקים ממולאים)
 

עמליה 098

משתמש מקצוען
חמודה את.
זה יצא תפל, כאילו כל הטעם ברח לרוטה העשיר והבשר עצמו מסכן כזה.
אולי הייתי צריכה לצרוב ולסגור אותו כמו בכל המתכונים?
השלב הזה לא הופיע אז דלגתי עליו :(
למרות שהחומר המקשר היה דבש חרדל וקטשופ- והתיבול- פלפל גרוס, פפריקה, פפריקה חריפה שום, בצל, עלי דפנה, גריל עוף וכו'....
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
חמודה את.
זה יצא תפל, כאילו כל הטעם ברח לרוטה העשיר והבשר עצמו מסכן כזה.
אולי הייתי צריכה לצרוב ולסגור אותו כמו בכל המתכונים?
השלב הזה לא הופיע אז דלגתי עליו :(
למרות שהחומר המקשר היה דבש חרדל וקטשופ- והתיבול- פלפל גרוס, פפריקה, פפריקה חריפה שום, בצל, עלי דפנה, גריל עוף וכו'....
שמת את זה חצי שעה על 200?
אחת הסיבות לזה היא הסגירה.
(למרות שזה עם הנוזל)
 

<Mordesign

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
חיכיתי הרבה זמן להזדמנות, ובסוף אתמול עשיתי סוף סוף את המתכון המגרה
יצא מדהים , הבן שלי טעם (אני צריכה ת'נס קפה שלי) ואמר שיצא רך כמו פרגית !!
מחכה כבר לחג...:)
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה