כנראה שזה לא היה קר מספיק.כשפרסתי את זה, אחרי שהתקרר לגמרי, במקום להחתך, זה פשוט התפרק. ודווקא אפיתי רק שש שעות.
אולי באמת אפשר להפחית מהזמן.
זה אמור לצאת כמו גוש פלסטלינה ולהפרס יפה, בלי קשר למשך זמן האפיה
כנראה שזה לא היה קר מספיק.כשפרסתי את זה, אחרי שהתקרר לגמרי, במקום להחתך, זה פשוט התפרק. ודווקא אפיתי רק שש שעות.
אולי באמת אפשר להפחית מהזמן.
אם משתמשים בסכין טובה ומושחזת היטב, גם אם הבשר חם, הוא לא אמור להתפרק.כשפרסתי את זה, אחרי שהתקרר לגמרי, במקום להחתך, זה פשוט התפרק. ודווקא אפיתי רק שש שעות.
אולי באמת אפשר להפחית מהזמן.
גם כשמדובר בסכין מעולה, עדיף פריסה קרה,אם משתמשים בסכין טובה ומושחזת היטב, גם אם הבשר חם, הוא לא אמור להתפרק.
כמה זמן?תחילה יש לאפות את הבשר על 200 מעלות כדי לתת לו מכת חום ראשונית.
למתכון הזה ספציפית אני ממליצה על צלעות.2 שאלות:\קודם כל איזה חלק לקנות (איזה שאלה של בורים ועמי הארצות פעם ראשונה שאולי אבשל בקר)
בעיה.ודבר שני- יש לי חשש רציני מאד שהטרמוסטט שלי הלך לעולמו... עד 100 מעלות התנור חמים בקושי ומעל 100 מעלות הוא לוהט ברמות - יש סיכוי להכין ככה ? או שלפני שנרצה לאכול בקר שבשלתי אני ולא לשנורר מהאמא נצטרך לקרוא לטכנאי?
אופס. רואה שלא כתבתי...סומכים עלייך לבשר של החג
כמה זמן?
אני מחממת בקומה שניה בלי רוטב, אבל אם טיפה רטיבות.איך מחממים בשר על הפלטה בבוקר שבת? בלי רוטב, אני חוששת שזה יתייבש.
את רוצה דווקא בתנור?נתח בשר מס' 4 שכבר התבשל שעות במים בלבד ..
איך את ממליצה לאפות ברוטב ?
פטריות צלי, מעניין אותך?יש לך אולי מתכון לרוטב טוב לבישול ?
אני תמיד מכינה מתכון של רוטב מתקתק של בצל מטוגן ,שום , בטטות ,רסק עגבניות, דבש , יין ותבלינים ...
והאמת שממש נמאס לי, למרות שהוא מעולה !!!
רוצה גיוון ...
תודה
גם הרוטב המוכן של איקאה מעולה עם בשר.אני אוהבת לטגן בצל ופטריות, להוסיף לסיר את הנוזלים מהתנור ושקית אבקת רוטב צלי,
ובזה לבשל את הפרוסות.
כמה גלוטמט, ככה טעים
ערמונים במקום הפטריות?פטריות פחות הולך אצלי ...יש עוד רעיון ?
תודה רבה
אוףףףJAVA@ איפה טעיתי? יש תקנה לבשר?
אני כ"כ מאוכזבת- 10 שעות בתנור והבשר (מס' 6) יצא בטעם ובמרקם של עוף מכובס!!
יכול להיות שזה פשוט מידי הרבה זמן?
למרות שדודק כותב שאין בעיה כזאת.
אווווווווווווווווף
שמת את זה חצי שעה על 200?חמודה את.
זה יצא תפל, כאילו כל הטעם ברח לרוטה העשיר והבשר עצמו מסכן כזה.
אולי הייתי צריכה לצרוב ולסגור אותו כמו בכל המתכונים?
השלב הזה לא הופיע אז דלגתי עליו
למרות שהחומר המקשר היה דבש חרדל וקטשופ- והתיבול- פלפל גרוס, פפריקה, פפריקה חריפה שום, בצל, עלי דפנה, גריל עוף וכו'....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: