בשרי בשר בתנור. אתם תאהבו את השיטה

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

ציפס קידס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
מה זה רוסטר? יש לי סיר שמבפנים נראה כמו הסיר שהעלית, נמוך ורחב, אבל עגול.
אולי הוא מתאים לתנור גם? איך אני אדע?
הסיר הזה הוא סוטאז'
אם הידיות שלו הם מאותו גוף כמו הסיר עצמו ולא עם פלסטיק, בדר"כ זה טוב גם לתנור
ליתר בטחון אפשר להסתכל בתחתית הסיר ברוב הסירים כתוב למה הם מתאימים.
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הסיר הזה הוא סוטאז'
אם הידיות שלו הם מאותו גוף כמו הסיר עצמו ולא עם פלסטיק, בדר"כ זה טוב גם לתנור
ליתר בטחון אפשר להסתכל בתחתית הסיר ברוב הסירים כתוב למה הם מתאימים.
בדקתי בתחתית, אין סימון לגבי תנור, רק סוגי כיריים שונים.
אבל באמת הידיות הן חלק מהסיר, מאותו חומר. אז החלטתי לקחת סיכון.
מה יכול לקרות? זה הרי לא יימס בחום התנור.
נראה לך שגם במכסה אפשר להשתמש? מכסה זכוכית.
 

ציפס קידס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
בדקתי בתחתית, אין סימון לגבי תנור, רק סוגי כיריים שונים.
אבל באמת הידיות הן חלק מהסיר, מאותו חומר. אז החלטתי לקחת סיכון.
מה יכול לקרות? זה הרי לא יימס בחום התנור.
נראה לך שגם במכסה אפשר להשתמש? מכסה זכוכית.
לדעתי כן
אבל יהיה מעניין לדעת מה @shira bira או @hbecker ושאר המבינות אומרות
אגב איזה חברה הוא?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

קרן אור

משתמש פעיל
לא יודעת אם מישהי פה בשעות האלה... אל מנסה.
הגיוני להניח את הבשר במשרה במקרר מערב שבת עד מוצ"ש?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
לא יודעת אם מישהי פה בשעות האלה... אל מנסה.
הגיוני להניח את הבשר במשרה במקרר מערב שבת עד מוצ"ש?
בפנים המקרר - כן, בהחלט.
ואם יש לך דרגות של קירור שימי אותו על יותר קר מהרגיל.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מעדכנת שאבא שלי, שבאופן כללי מבשל בשר בלי תוספת מים,
הכין בשיטה הזו בלי נוזלים.
השרה 10 שעות במרינדה,
הידק לבשר את כיסוי נייר הכסף ואפה לפי השיטה.
הם אומרים שיצא מטורף.
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אולי מאוחר מדי
בדיוק קניתי סירים של פוד אפיל וכתוב בהוראות שאפשר להשתמש בתנור בכל טמפרטורה, אך במכסה רק עד 150 מעלות
(סדרת השיש השחור)
בסוף אפיתי בסיר הזה ,הוא באמת מסדרת השיש השחור.
לא השתמשתי במכסה, כיסיתי בנייר כסף כפול. זה גם יותר אוטם מאשר מכסה.
יצא ממש טעים. תודה @java !
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
בדיוק קניתי סירים של פוד אפיל וכתוב בהוראות שאפשר להשתמש בתנור בכל טמפרטורה, אך במכסה רק עד 150 מעלות
א״כ, הייתי אופה את הבשר גלוי כחצי שעה על החום הגבוה,
מורידה את החום ל120, מחכה שהתנור יתקרר מעט ומכסה במכסה.
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
סבתא של בעלי קנתה, אבל אני חושבת שאפשר לקנות את זה בחנויות כלי בית.
בכל מקרה, הטוב ביותר הוא להכין בסיר שאפשר להכניס לתנור,
ואפשר גם להכין בתבנית חד פעמית, ואז לאטום בנייר אפיה ומעליו שתי שכבות של נייר כסף.
לפי דעתי עדיף בתבנית קשיחה עמוקה (החד פעמי מתוצרת חול) על פני סיר כי הסיר הוא לא סגור הרמטי ותבנית אפשר לעטוף הרמטי עם נייר כסף להדק בצדדים
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
לפי דעתי עדיף בתבנית קשיחה עמוקה (החד פעמי מתוצרת חול) על פני סיר כי הסיר הוא לא סגור הרמטי ותבנית אפשר לעטוף הרמטי עם נייר כסף להדק בצדדים
אם הסיר הוא בסגירה הדוקה, ויש הרבה סירים כאלו,
הוא לחלוטין עדיף.
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מעדכנת שאבא שלי, שבאופן כללי מבשל בשר בלי תוספת מים,
הכין בשיטה הזו בלי נוזלים.
השרה 10 שעות במרינדה,
הידק לבשר את כיסוי נייר הכסף ואפה לפי השיטה.
הם אומרים שיצא מטורף.
אגב אני מכינה את זה כמעט תמיד בלי נוזלים לפי המתכון של יוסי בן דיין לאסאדו (קצת משנה מהמתכון) כי הבשר עצמו מפריש נוזלים רק חובה לאפות בחום נמוך הוא נראלי כותב 160 ל3 שעות ולעשות בתבנית חד פעמי עמוקה קשיחה ומסביר שם איך לעטוף עם נייר כסף הרמטי
 

cv

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
@java
הכנתי לפי המתכון, יצא ממש טוב וקצר מחמאות:p תודה רבה!
ושאלה, במהלך האפיה, הבשר די התפרק, יש דרך למנוע את זה?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
ושאלה, במהלך האפיה, הבשר די התפרק, יש דרך למנוע את זה?
לפני הפריסה או אחריה?
אם לפניה - אפשר לנסות לאפות פחות זמן.
אם אחרי הפריסה - יש לקרר היטב לפני שפורסים.
 
  • תודה
Reactions: cv

cv

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לפני הפריסה או אחריה?
אם לפניה - אפשר לנסות לאפות פחות זמן.
אם אחרי הפריסה - יש לקרר היטב לפני שפורסים.
כשפרסתי את זה, אחרי שהתקרר לגמרי, במקום להחתך, זה פשוט התפרק. ודווקא אפיתי רק שש שעות.
אולי באמת אפשר להפחית מהזמן.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה