בשרי בשלניות מנוסות? עזרתכן...

הכל לטובה!!

משתמש פעיל
צריכה להכין כמות גדולה לשבע ברכות של שיפודים מ2 סוגים -
1. חזה הודו מתובל
2. ירקות (בטטה / בצל / קישוא / גזר...)

אודה לכל מי שיכולה להחכים אותי בטיפים ועצות:
כמה זמן ואיך לאפות את החזה שלא יתייבש? תיבול מוצלח? טיפים נוספים לאסתטיקה והתארגנות...
כמה זמן ואיך לאפות את הירקות שיהיו בטוח רכים וטובים? אילו ירקות מתאימים? טיפים נוספים לאסתטיקה והתארגנות...
 

אמא לשני מתוקים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צריכה להכין כמות גדולה לשבע ברכות של שיפודים מ2 סוגים -
1. חזה הודו מתובל
2. ירקות (בטטה / בצל / קישוא / גזר...)

אודה לכל מי שיכולה להחכים אותי בטיפים ועצות:
כמה זמן ואיך לאפות את החזה שלא יתייבש? תיבול מוצלח? טיפים נוספים לאסתטיקה והתארגנות...
כמה זמן ואיך לאפות את הירקות שיהיו בטוח רכים וטובים? אילו ירקות מתאימים? טיפים נוספים לאסתטיקה והתארגנות...
אני עושה שיפודים מחזה עוף לא יותר מעשר דקות עם עונד על פלטה לחימום.
מתבלת ערב קודם בשמן זית, שום, פפריקה, מל"פ, פטרוזיליה קצוצה. יוצא מדהים. גיסתי הכינה גם מהודו.
יפה להכין על שיפודים קצרים עם ידית. הגדולים יוצרים כבדים מידיי עם העוף ומתעקמים
 

בלונדי

משתמש פעיל
השאלה איזה תיבול את אוהבת
תיבול חריף יותר
שמן פפריקה מתוקה ניתן גם חריפה או מעושנת, גריל עוף, קצת כמון, תבלין על האש, תבלין לסטיק, מלח, וניתן גם קצת פלפל חריף, ופלפל שחור.
תיבול מתוק יותר
מיונז, רוטב טראיקי, רוטב סויה, מלח פלפל שחור, וקצת חרדל
 

תנו חיוך (-:

משתמש פעיל
בס''ד

שלום @הכל לטובה!!

ראשית, מזל טוב וכל הכבוד על הרצון על לקיחת חלק בהכנה של ארוחת שבע ברכות - שתזכו תמיד לשמוח ולשמח !!

מס' נקודות :

@ כדאי להשרות במרינדה את חלקי הבשר/ירקות למשך מספר שעות במקרר , כדי שהטעמים יספגו, והמרכיבים יתרככו.
(חשוב לשלב מרכיב נוזלי במרינדה - שמן/רוטב/ מיץ לימון- שומר על לחות ומוסיף עסיסיות לתוצר הסופי)

@ מומלץ לשמור על גדלים דומים של בשר /ירקות כדי לשמור על מראה אסטטי ורמת עשי'ה אחידה

@ ירקות מומלצים לשילוב בשיפוד: פלחי בצל קטן/בינוני סגול חתוך לרבעים/סירות, פטריות, שרי בצבעים/ חצאי עגבניות תמר,קוביות תפו''א/ בטטה, ריבועי פלפלים בשלושה צבעים(משדרג את הטעם והמראה)

@ רעיונות לתוספת צדדית :אורז בסמטי חגיגי עם בצל מטוגן, צימוקים/ חמוציות ומקלות שקדים קלוים או פירה קטיפתי (ניתן לזלף מעל טחינה משודרגת או רוטב מיוחד ולבזוק מעט שומשום קלוי שמשדרג את הטעם והמראה)

בהצלחה !!
 

אלחנן.ג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
מצרפת לך תמונה של תוספת שהכנתי- שיפודי ירקות,
בתמונה זה נראה פחות יפה, במציאות יותר.
והיום הייתי מחליפה לשיפוד יותר קטן..
השכבות הן: תפו"א, בטטה, קישוא, בצל סגול עגבנית שרי ופלפל ב2 צבעים,
מרחתי הכל בתערובת של שמן זית, מלח אורגנו פ.שחור ומעט מים(מרחתי הכל במברשת ביצה)
אפיה של כשעה וחצי עד שהכל רך ממש.
הצלחה רבה!
 

קבצים מצורפים

  • unnamed (7).jpg
    unnamed (7).jpg
    KB 36 · צפיות: 80

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלז

א עַל נַהֲרוֹת בָּבֶל שָׁם יָשַׁבְנוּ גַּם בָּכִינוּ בְּזָכְרֵנוּ אֶת צִיּוֹן:ב עַל עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ תָּלִינוּ כִּנֹּרוֹתֵינוּ:ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ דִּבְרֵי שִׁיר וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה שִׁירוּ לָנוּ מִשִּׁיר צִיּוֹן:ד אֵיךְ נָשִׁיר אֶת שִׁיר יְהוָה עַל אַדְמַת נֵכָר:ה אִם אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם תִּשְׁכַּח יְמִינִי:ו תִּדְבַּק לְשׁוֹנִי לְחִכִּי אִם לֹא אֶזְכְּרֵכִי אִם לֹא אַעֲלֶה אֶת יְרוּשָׁלִַם עַל רֹאשׁ שִׂמְחָתִי:ז זְכֹר יְהוָה לִבְנֵי אֱדוֹם אֵת יוֹם יְרוּשָׁלִָם הָאֹמְרִים עָרוּ עָרוּ עַד הַיְסוֹד בָּהּ:ח בַּת בָּבֶל הַשְּׁדוּדָה אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם לָךְ אֶת גְּמוּלֵךְ שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ:ט אַשְׁרֵי שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת עֹלָלַיִךְ אֶל הַסָּלַע:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה