איזה טוב השם
משתמש פעיל
המציאות היא שאין היום דירות לציבור החרדי
צריך פתרון מעשי, במחיר נורמלי,
מה אתה מציע?
מה אתה מציע?
לראש העיר רונן פלוט היה יועץ חסידי שניסה לשווק את זה בתור הקריה החסידית, וכשזה לא הצליח שיווקו לליטאים וזה גם לא הצליח.לא נכון,
השיווק ברוב הזמן היה בעיקר לציבור הליטאי
למה לא, המציאות היא שיש ביקוש גדולשאחרי שבע שנים התחילה עליית מחירים זה לא ביקוש
אני תומך במי שמסביר לממשלה שהפתרון של כסיף לא יצליח.המציאות היא שאין היום דירות לציבור החרדי
מה אתה מציע?
לפני 10 שנים כולם חלמו שיהיה עוד עיר חרדית יותר קרובה בסגנון של חריש וכדומה,שאחרי שבע שנים התחילה עליית מחירים זה לא ביקוש
אם בכל מקום שנתיים אחרי הבנייה כבר יש ביקוש והמחירים עולים, פה הגיעו לזה אחרי שבע שנים, וזה רק מעיד על ביקושים לא משהו.למה לא, המציאות היא שיש ביקוש גדול
הם קנו שם הרבה אחרי שהיועץ סיים את תפקידו בחוסר הצלחה מחוסר עניין לציבורבתכלס רק בעלז קנו שם
אבל הגיעו לזה וכעת יש ביקוש , תבדוקאם בכל מקום שנתיים אחרי הבנייה כבר יש ביקוש והמחירים עולים, פה הגיעו לזה אחרי שבע שנים
ככה גם אז הייתה התחושה ובכל אופן זה לא הצליח, כי עם כל מה שמדברים על הפריפריה הציבור לא נוהר לשם.הנקודה היא שהיום בניגוד לעבר יש פקק אדיר של ביקוש ואין שום פתרונות במרכז , ולכן כל פתרון בפריפריה יצליח
כשאחרי 7 שנים יש שוכרים לכל הדירות זה לא ביקוש.אבל הגיעו לזה וכעת יש ביקוש , תבדוק
בכל מקום החרדים קונים למרות ראש העיר ולא בגלל ראש העיר...והיה עוד סיבה שהיה שם ראש עיר דפוק שלא שידע לעשות שם שום דבר
לא יודע על תחושות, המציאות היא שבעבר היו אפשרויות במרכז שאין היוםככה גם אז הייתה התחושה
ואני עוד זוכר שאמרו על מחירים של 700000 במרכז, בבית שמש/מודיעין עילית שהם לא אפשריים.לא יודע על תחושות, המציאות היא שבעבר היו אפשרויות במרכז מה שאין היום
כמה זוגות צעירים אתה מכיר שקנו השנה במרכז?ואני עוד זוכר שאמרו על מחירים של 700000 במרכז, בבית שמש/מודיעין עילית שהם לא אפשריים.
מתוך 5 בני דודים שהתחתנו בשנתיים האחרונות, ארבע קנו במרכז, ואחד מחכה לקנות במרכז בתקווה שיזכה במחיר למשתכן.כמה זוגות צעירים אתה מכיר שקנו השנה במרכז?
טוב, אז לכם כנראה באמת אין בעיה של דיורמתוך 5 בני דודים שהתחתנו בשנתיים האחרונות, ארבע קנו במרכז, ואחד מחכה לקנות במרכז בתקווה שיזכה במחיר למשתכן.
אני לא יודע מה המשכנתא שלהם, אבל שלי זה קרוב למיליון משכנתא והלוואות, אז זה לא שאין בעיית דיור אבל סדר העדיפויות שונה ממה שניסו להציג פה.טוב, אז לכם כנראה באמת אין בעיה של דיור
אני מכיר הרבה שיש להם
ומה היה עוזר לך עוד שכונה חרדית בעיר חילונית במרכז?אני לא יודע מה המשכנתא שלהם, אבל שלי זה קרוב למיליון משכנתא והלוואות
לי כבר יש דירה אבל זה מה שהציבור יקנה,ומה היה עוזר לך עוד שכונה חרדית בעיר חילונית במרכז?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: