זה ברור שהחסימה באופן גורף היא שרירותית ובעייתית, אבל היא לגיטימית כרגע בגלל הצורך.זה כן בעיה..
הם צריכים לדעת למצוא אלנטרנטיבה ולא לחסום באופן גורף
יש אנשים שזה ממש שימושי ועזר להם גם אני נעזרתי לא פעם באא"ר
מאמין שיבואו להסדר תוך זמן קצר.
זה ברור שהחסימה באופן גורף היא שרירותית ובעייתית, אבל היא לגיטימית כרגע בגלל הצורך.זה כן בעיה..
הם צריכים לדעת למצוא אלנטרנטיבה ולא לחסום באופן גורף
יש אנשים שזה ממש שימושי ועזר להם גם אני נעזרתי לא פעם באא"ר
העניין הוא פשוט וועדת הרבנים לכל המכיר את המצב מדובר בגוף מושחת שמרבית הרבנים התנגדו לו, וחסם וחוסם אע''פ שאין לו שום אינטרס רווחי לעשות זאת אבל כיוון שהם גדלו בסביבת חינוך מסוימת רוצים לכפות דעתם על הציבור,אשמח אם תחדד את הדימיון בין השניים
זו לא בעייה אבל זה ניצול כח לרעה.זו לא בעיה של נטפרי
כן,אבל תסכים איתיכל דבר קורה בנקודת זמן מסוימת..
אם אין אינטרס רווחי למה זה גוף מושחת????העניין הוא פשוט וועדת הרבנים לכל המכיר את המצב מדובר בגוף מושחת שמרבית הרבנים התנגדו לו, וחסם וחוסם אע''פ שאין לו שום אינטרס רווחי לעשות זאת אבל כיוון שהם גדלו בסביבת חינוך מסוימת רוצים לכפות דעתם על הציבור,
עם זה אפשר להסכים.זו לא בעייה אבל זה ניצול כח לרעה.
לך תסביר לאדם שבאמת באמת מאמין שהוא עושה משהו טוב.מושחתות אינה בהכרח עניין כלכלי אלא ניצול כח לרעה.
לאו בהכרח...לך תסביר לאדם שבאמת באמת מאמין שהוא עושה משהו טוב.
ברור שיש אינטרסאם אין אינטרס רווחי למה זה גוף מושחת????
אם כך אז יש בהחלט רווח, טענתי היתה שאם אין רווח אז השיקול הוא רוחני, וגם אם הוא לא מוצדק בעיני אחרים הוא לגיטימי.ברור שיש אינטרס
ברגע שאתה שולט באנשים
אתה יכול להשפיע עליהם הרבה יותר
דרך העיתון דרך התקשורת ודרך עוד שלל דברים
זה שזה נפרץ אצל חלק מהציבור לא אומר שעדיין הם לא שולטים
ובלי קשר לעובדה שהם מרוויחים מצינתוקים ועוד שלל דברים...
הייחודיות שלהם זה בדיוק זה שהם נקיים וכשרים וכו' וזה מה שנותן להם את הליגטמצייה
לשלוט
אם לא היה להם את הסינונים האלה
אז לא היה להם לגיטמצייה
ולכן זה עניין כלכלי לכל דבר ועניין
או לכתוב פרוגרס:אם הבעיה היא התכתבות נשים וגברים למה אי אפשר לעשות ,כלל- שאי אפשר לפנות אלא בתואר זכר וכן שלא יהיה ניקים עם שמות של נשים.
זה יהיה סיוט...או לכתוב פרוגרס:
את/ה חושב/ת וכן על זו הדרך...
זהו בדיוק העניין צריך לשמוע מגוון דעות ולא להצטמצם לדעה אחת במיוחד כשאתה כופה את דעתך על הציבור או על לפחות חלק מהציבור.אם כך אז יש בהחלט רווח, טענתי היתה שאם אין רווח אז השיקול הוא רוחני, וגם אם הוא לא מוצדק בעיני אחרים הוא לגיטימי.
אני איתך בדעה, אבל זו בהחלט טענה שאינה משכנעת אנשים שמשוכנעים שהאמת איתם.זהו בדיוק העניין צריך לשמוע מגוון דעות ולא להצטמצם לדעה אחת במיוחד כשאתה כופה את דעתך על הציבור או על לפחות חלק מהציבור.
שוב,בחור חושבזהו בדיוק העניין צריך לשמוע מגוון דעות ולא להצטמצם לדעה אחת במיוחד כשאתה כופה את דעתך על הציבור או על לפחות חלק מהציבור.
מחירי הדלק, אתה יודע, הריבית עלתה... צריך להתפרנס מאפשהו, לא??שוב,בחור חושב
תסביר לי בפשטות
אם אתה מסכים שגופים כאלה כולם הם כלכלים (ולייקת לי על הוועדה לעניני תקשורת מה שאומר שאתה מסכים איתי
ששם זה עניין כלכלי)
איך תסביר את החסימה פה?
לי יש רק שתי אפשריות שצצות לי בראש
א.שנטפריי רוצה מפרוג יותר כסף על סינון האתר שלהם
ב.שבאמת הם הגיעו למסקנה שצריך לסנן את האתר
בין כך ובין כך השאלה ששאלתי לעיל קשה לי מה קרה שבדיוק אתמול הם הגיעו להבנה
שיש בעיה בפרוג?
אחרי שאא"ר קיים כבר שנים
משתמע כאילו זה סוגיא מורכבת כל כך שהיה צריך לשבת על זה כמה שנים כדי להגיע למסקנה
(או שמא הם ראו איזה הדרדרות בזמן האחרון???)
וצ"ע
כתבתי כבר שכנראה רק לאחרונה הם הצליחו לפתח חסימה חלקית, ולכן ברגע והגיעו הרגבה תלונות הם השתמשו בהמה קרה שנזזכרו אתמול
קשקוש - אין קשר בין הרבנים של הפלאפונים לרבנים של החסימות, שווה בדיקה!!!העניין הוא פשוט וועדת הרבנים לכל המכיר את המצב מדובר בגוף מושחת שמרבית הרבנים התנגדו לו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: