בקשה ממנהלי פרוג

מצב
הנושא נעול.

בחור חושב -חשוב

משתמש פעיל
לא מבין את הדבר האבסורד הזה למה אי אפשר לעשות תחרות כמו בכל דבר למה בחברה החרדית הכל תמיד נתון בידי אופציה אחת כדוג' ועדת הרבנים לעניני תקשורת,נטפרי,ועוד מה התועלת בזה הרי זה גורם לאנשים למאוס בדבר הזה כשעושים להם כל מיני חסימות שאני יכול להבטיחכם נאמנה שיש מספיק רבנים שיתנגדו לחסימה שרירותית זו כמו שהרבה גדולים התנגדו למהלכי ועדת הרבנים-הר' אלישיב ,ר' דוד, וכו' אבל קולם אינו נשמע.
נ.ב. עיין ערך עניין קוי הניעס הגרועים ביותר שנוצרו רק עקב חסימת האפשרות מלכתחי' לשמוע חדשות כשרות ונקיות...

סופר חיובי

משתמש מקצוען
לשיטתי הרבה ממשתמשי נטפרי הגיעו מפרוג, ולא רואים בו "נזק רוחני".
כך שלא הוגן לחסום להם.
רוצים לחסום לכאלו שכן רואים נזק רוחני? אדרבה.
שיעשו שני מסלולים.
אחד חסימה כפי שהיתה עד היום,
ושני- חסימה אגרסיבית יותר.

ולעניות דעתי- כל עניין חסימת האינטרנט הגיע מבעיה של תמונות פריצות.
ובזה קשה לחסום את עצמך נגד היצר.
מבחינתי נזק רוחני זה גם לשה"ר.
ואם נלמד את הציבור שנשים לו חסימה ולא הוא יצטרך להתאמץ לא לגלוש לדיבורים אסורים,
על מה בדיוק יקבלו שכר בעוה"ב?
ומה יקרה ביום בו יוכרחו לעבור ברחוב חילוני שלא תהיה שם חסימה,
ולא ידעו איך לחסום את עצמם בעצמם???

החסימות אמורות לחסום פריצות, לא להחליט מה מהווה נזק רוחני או לא.
מי שבדרגה שזה נזק רוחני- יחסום את עצמו,
או ילך עם שאל ברחוב.
ככל שמקצינים- כך יש מהציבור שלנו שיוצאים לתרבות רעה.
תחשבו על זה.

ובכל זאת מי שמעוניין לקרוא לפרוג נזק רוחני, שיהיו שני מסלולים עם אופציה כזו.

הבעיה היא לא נזק רוחני, אלא בריונות ושרלטנות. וניסיון לכפות על מנהלי פרוג.
ואין לי מושג מאחורי הקלעים, משום מה, הכל גלוי וידוע גם מלפני הקלעים.
בהודאה הזאת יש המון טעויות!
ויש גם לא!
אבל לומר שהבעיה באינטרנט זה פריצות?
ממש ממש לא!!!!!!
והדימוי ללשון הרע ממש לא נכון!!!

לא באתי ממקום של עמדה אובייקטיבי נטו!

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
הגיע הזמן שפרוג יקימו חסימה כשרה משל עצמם.
@prog?
@חיים דיקמן?

נטפרי קמו מתוך פרוג. כלומר, הכשרונות האלו נמצאים איתנו.
הגיע הזמן לאגד אותם ולבנות איתם סינון מותאם לצרכים של אנשים נורמליים ושפויים.

ניק 8030

משתמש רשום
זה הנימוק של נטפרי
לצערי אני ממש לא בטוחה שהם לא צודקים :(

חסימות בפורום פרוג​

לאחר תקופה שהרבה דיווחו בזעזוע, על בעיות בפורום פרוג, דיווחים שכמובן נבדקו ואומתו על ידינו, פנינו לרבנים לקבל את הכרעתם. הרבנים עברו על החומר בפורום ואמרו לנו שברור שאסור לנטפרי לפתוח פורום שהוא לא מקצועי, ושמגיעים שם לפטפוטים ודברים חמורים שאין המקום להעלותם על הכתב, בנוסף שזה נהפך לרשת חברתית עם השפעות של תרבות מהרחוב.
פנינו למנהלי הפורום וגם לאחר שמנהלי הפורום שוחחו באופן ישיר עם הרבנים והציגו את עמדתם שהפורום מועיל הרבה. הרבנים נשארו בעמדתם שהתועלת לא מתירה את הנזק.
לכן, הוחלט לחסום את הפורומים הרלוונטיים באתר פרוג.
אנו מאמינים שיש הרבה אנשים שכלל לא מכירים את האתר ולא מבינים במה מדובר, אבל מי שמכיר את זה כנראה יבין היטב למה הדברים נחסמים.
בכל זאת, אנו צופים שיהיו כאלה שלא יבינו, כמו שתמיד יש בכל תחום, ומטבע הדברים יצטערו צער גדול, במיוחד כשמדובר בפורום שהוא מאוד ממכר, וכידוע מי שמכור מאבד את שיקול הדעת כי קשה לו מאוד בלעדיו. אנו מצטערים על כך ובטוחים שכגודל הצער כך תהיה גודל הברכה בשמיעת דברי חכמים.
חשוב לנו בנטפרי לדעת שהסברנו לציבור את העניין של החסימה, ושאין תחושה שסתם חוסמים דברים ללא שיקול דעת. לכן אם אתם מאלו שמבינים נשמח שתשתפו אותנו בפניות, כדי שנדע עד כמה הדברים הוסברו כראוי.
לבושתנו ולחרפתנו נציין שהרבנים התפלאו שזה היה שאלה אצלנו. חטאנו שהתמהמהנו עם הטיפול בזה עד עכשיו, ואנו מבקשים סליחה ומחילה מהציבור.

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
לא מאמינה להם.

זהו שמי!

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
כל המיזם של נטפרי צמח מפרוג.
אני זוכרת איך עניתי לסקר שפתחו פה לגבי מיזם ל'חסימה הגיונית'.
במידה וכל הסיפור עכשיו קשור לנטפרי עצמם-
מוזר שבור שצמחו ממנו, זורקים בו אבן.
כאילו שלנטפריי יש איזה שיקול של לנקום במישהו
נטפריי אמור להיות ניטרליי
הבעיה היא לא נזק רוחני, אלא בריונות ושרלטנות. וניסיון לכפות על מנהלי פרוג.
ואין לי מושג מאחורי הקלעים, משום מה, הכל גלוי וידוע גם מלפני הקלעים.
הזוי מה שכתוב פה
אם לא טוב לך את יכולה לעבור לנתיב או אתרוג או כל שאר מרעין בישין
בסוף זה שוק חופשי ואין איזה הגבלה כלשהי על אף אחד

אגב אפשר גם שיעלה מיזם חדש להקמת "נטפריי חדש" שיתן מענה גם לאלו שרוצים את אא"ר

אם כבר נטפריי מפסיד מהעניין ולא מרוויח (כמדומה שרוב המשתמשים היום מעדיפים שזה יהיה פתוח
ואם הם בכל זאת חסמו כנראה שיש דברים בגו...)

מיכל ב'

כתבת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי

בחור חושב -חשוב

משתמש פעיל
כאילו שלנטפריי יש איזה שיקול של לנקום במישהו
נטפריי אמור להיות ניטרליי

הזוי מה שכתוב פה
אם לא טוב לך את יכולה לעבור לנתיב או אתרוג או כל שאר מרעין בישין
בסוף זה שוק חופשי ואין איזה הגבלה כלשהי על אף אחד

אגב אפשר גם שיעלה מיזם חדש להקמת "נטפריי חדש" שיתן מענה גם לאלו שרוצים את אא"ר

אם כבר נטפריי מפסיד מהעניין ולא מרוויח (כמדומה שרוב המשתמשים היום מעדיפים שזה יהיה פתוח
ואם הם בכל זאת חסמו כנראה שיש דברים בגו...)
תגיד לי מה בדיוק וועדת הרבנים מרוויחה מלחסום, התשובה היא שהיא לא, אבל אעפ''כ זה לא סותר את זה שהם עושים זאת בצורה שרירותית ושמא מצדקות יתרה [על חשבון הציבור] דבר שמאפיין את הדור שלנו...
ולגבי הטענה שישנם חלופות אחרות כדוג' אתרוג וכו' אי''ז נכון כיון שהחלופות גרועות בהרבה על צד השלילה...

מושיק פ

משתמש סופר מקצוען
אני הייתי מציע למנהל פרוג היקר ר' חיים שליט"א,
לתועלת הכלל
הרי כולנו עדים שאתר פרוג הוא תועלתי מאוד, וגם ממש מסייע שלא יצטרכו לרעות במקום זרים. והטענות הם מיזעריות. ובדרך כלל זה מחמת משתמשים מסויימים המעתיקים תוכן לא ראוי ממקורות זרים ואין להם את החוש היהודי להבחין בין דבר הראוי לכתיבה ברה"ר, ללא ראוי, כמו כן סגנון התגובות שלהם הם רחוביים ולא מתאימים לפורום נקי זה.
א"כ בכדי שלא נגיע לחסימות נטפרי, שאין חולק שהם עומדים על המשמר לטובת כולנו.
אנא, הנהלת פרוג היקרה,
ראשית תחסמו ותסננו את המשתמשים המזילים את הפורום הן בתוכן רדוד והן בלשון רחובית.
שנית לדאוג שיהיו משגיחים על תוכן סביב השעון, כל אחד אפי' לזמן מועט של חצאי שעות אך סביב השעון. אני מאמין שימצאו מתנדבים לכך.
וכמובן בתיאום מלא עם נטפרי ולקו שהם מובילים.
וה' ישרה שכינתו בתוכינו ונראה ברכה בעמלינו
אנשים מדברים פה מבורות מוחלטת
כל מי שמסתובב בפרוג למעלה משבועיים וחצי יודע שההנהלה עושה פה עבודה שבשום פורום אחר לא תראו
לכל פורום יש מנהל ייעודי ולפעמים גם כמה מנהלים ולפורום אא"ר יש את @הכלבויניק שפעיל כמעט לאורך כל היממה ואחראי על צנזור ומחיקת תכנים לא ראויים.
גם אני לפעמים נתקלתי בהתנהלות הזאת כשהופנתה כלפי אבל קיבלתי את זה בהבנה תוך ידיעה ברורה שרק ככה יהיה אפשר לשמור על צורה נקיה ופתיחה מוחלטת בכל הסינונים.
ולכן אני יכול להבין את התסכול של המנהלים פה שהשקיעו ומשקיעים הון רב ומאמצים כדי שהפורום יוכל לתפקד בצורה ראויה ונאותה ובמחי החלטה שנויה במחלוקת ככל שתהיה מורידים את פועלם לתמיון
ולא - אין לי קשר לאף אחד מהם!

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
תגיד לי מה בדיוק וועדת הרבנים מרוויחה מלחסום, התשובה היא שהיא לא, אבל אעפ''כ זה לא סותר את זה שהם עושים זאת בצורה שרירותית ושמא מצדקות יתרה [על חשבון הציבור] דבר שמאפיין את הדור שלנו...
ולגבי הטענה שישנם חלופות אחרות כדוג' אתרוג וכו' אי''ז נכון כיון שהחלופות גרועות בהרבה על צד השלילה...
אם כבר אמור להיות להם אינטרס לא לחסום
כי זה מבריח להם משתמשים
מה שמוביל אותי למסקנה
שלמרות כל הזעם(ואני בתוכם)
אולי אפשר כן לנסות לחשוב שיש היגיון במה שעשו

עד לרקיע

משתמש צעיר
זה הנימוק של נטפרי
לצערי אני ממש לא בטוחה שהם לא צודקים :(

חסימות בפורום פרוג​

לאחר תקופה שהרבה דיווחו בזעזוע, על בעיות בפורום פרוג, דיווחים שכמובן נבדקו ואומתו על ידינו, פנינו לרבנים לקבל את הכרעתם. הרבנים עברו על החומר בפורום ואמרו לנו שברור שאסור לנטפרי לפתוח פורום שהוא לא מקצועי, ושמגיעים שם לפטפוטים ודברים חמורים שאין המקום להעלותם על הכתב, בנוסף שזה נהפך לרשת חברתית עם השפעות של תרבות מהרחוב.
פנינו למנהלי הפורום וגם לאחר שמנהלי הפורום שוחחו באופן ישיר עם הרבנים והציגו את עמדתם שהפורום מועיל הרבה. הרבנים נשארו בעמדתם שהתועלת לא מתירה את הנזק.
לכן, הוחלט לחסום את הפורומים הרלוונטיים באתר פרוג.
אנו מאמינים שיש הרבה אנשים שכלל לא מכירים את האתר ולא מבינים במה מדובר, אבל מי שמכיר את זה כנראה יבין היטב למה הדברים נחסמים.
בכל זאת, אנו צופים שיהיו כאלה שלא יבינו, כמו שתמיד יש בכל תחום, ומטבע הדברים יצטערו צער גדול, במיוחד כשמדובר בפורום שהוא מאוד ממכר, וכידוע מי שמכור מאבד את שיקול הדעת כי קשה לו מאוד בלעדיו. אנו מצטערים על כך ובטוחים שכגודל הצער כך תהיה גודל הברכה בשמיעת דברי חכמים.
חשוב לנו בנטפרי לדעת שהסברנו לציבור את העניין של החסימה, ושאין תחושה שסתם חוסמים דברים ללא שיקול דעת. לכן אם אתם מאלו שמבינים נשמח שתשתפו אותנו בפניות, כדי שנדע עד כמה הדברים הוסברו כראוי.
לבושתנו ולחרפתנו נציין שהרבנים התפלאו שזה היה שאלה אצלנו. חטאנו שהתמהמהנו עם הטיפול בזה עד עכשיו, ואנו מבקשים סליחה ומחילה מהציבור.
משתמש חדש

בחור חושב -חשוב

משתמש פעיל
אם כבר אמור להיות להם אינטרס לא לחסום
כי זה מבריח להם משתמשים
מה שמוביל אותי למסקנה
שלמרות כל הזעם(ואני בתוכם)
אולי אפשר כן לנסות לחשוב שיש היגיון במה שעשו
לא הבנתי מה בדיוק התכוונת במה שכתבת הרי ע''ז בדיוק עניתי?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה