מה עוד אתה רוצה?כל הטוענים שחכמת נשים זה בלעדי רק לנשים
מי אמר שהבעלים של אותם נשים לא יושבים וצופים בפורומים הסגורים?
אף אחד לא מחייב אותך כלום תעשה מה שאתה רוצה,מה עוד אתה רוצה?
אולי צריך בכלל להעמיד רב קבוע בבתי ישראל שיוודא שהכל מתנהל כנדרש.
לא ממש תואם את התורה הרעיון לפור לכל בנא שלא יחטא ולכבול את ידיו.
כל אחד עם זכות הבחירה שלו, ויחד עם הסייגים שיש להוסיף. אדם אחראי רק לעצמו.
ולכל אלו שכותבים זמי שרוצה שיעבור וזכותם של מי שרוצה לעשות מה שבא לו.
תתקדמו. זה משפטים שלא מתאימים לתקופה. אפחד לא יענה לך ככה שתתלונן על חנות מסוימת או על קופח.
מי שיש לו כח והשפעה והוא עוסק בצרכי ציבור. מחויב להם. פשוט מאוד.
מחויב להם, אבל הרבה יותר לאנשים שאכפת להם ורוצים שהחסימה הזו אכן תהיה הרמטית. משכך אין תלונה על עצם החסימה, אלא על השרירותיות, ולכן נטפרי חייבים להגיע להסדר עם כל אותם המעונינים להמשיך להשתתף בפורומים.מי שיש לו כח והשפעה והוא עוסק בצרכי ציבור. מחויב להם. פשוט מאוד.
אכן אין אפשרות לומר לאדם שמחפש חסימה ראויה ומצא רק את נטפרי לעבור, מה גם שבאמת זה כמעט מחויב המציאות, לכן נדרש מנטפרי לטפל בבעיה ולא מהמשתמשים.ולכל אלו שכותבים זמי שרוצה שיעבור וזכותם של מי שרוצה לעשות מה שבא לו.
לא מבין למה להסתבך הטיעון הוא פשוט -לא חיב להיות אינטרס כלכלי אלא יכול לנבוע משאר אינטרסים וזה שלייקתי לך על ההודעה שלך לגבי וועדת הרבנים בס''ה התכוונתי שיכול להיות גם מניע כלכלי.שוב,בחור חושב
תסביר לי בפשטות
אם אתה מסכים שגופים כאלה כולם הם כלכלים (ולייקת לי על הוועדה לעניני תקשורת מה שאומר שאתה מסכים איתי
ששם זה עניין כלכלי)
איך תסביר את החסימה פה?
לי יש רק שתי אפשריות שצצות לי בראש
א.שנטפריי רוצה מפרוג יותר כסף על סינון האתר שלהם
ב.שבאמת הם הגיעו למסקנה שצריך לסנן את האתר
בין כך ובין כך השאלה ששאלתי לעיל קשה לי מה קרה שבדיוק אתמול הם הגיעו להבנה
שיש בעיה בפרוג?
אחרי שאא"ר קיים כבר שנים
משתמע כאילו זה סוגיא מורכבת כל כך שהיה צריך לשבת על זה כמה שנים כדי להגיע למסקנה
(או שמא הם ראו איזה הדרדרות בזמן האחרון???)
וצ"ע
הם קודמים - כי בשביל זה נוצר נטפרי.אז זאת השאלה - למה ברור לך שאפשר לשנות מדניות ביום בהיר - כי אלו שרוצים חסימה הרמטית , קודמים?
אולי יום אחד הם יחליטו שמספיק מייל כי יש על זה ביקוש מאנשים יראים שרוצים עוד הרמטיות?
הציבור זה לא אומר עמך... זה אומר קהל המשתמשים, זה אומר רוב האנשים שלהם זה מיועד וכו וכו.
וגילוי נאות, לי יש חסימה אחרת, כי פחות התחברתי לרעיון שהחלטה שלי לחסום את האינטרנט שלי מתקבלת בנטפרי כהבנה של בקשת שליטה וחינוך....
אבל עדיין אני חושבת שכדאי שכל אחד ידע את תפקדיו ואת מקומו
כה הייתה תגובתם של נטפרי לאחר ששלחתי להם את המשפט הנ"ל מצורף
מדובר על לקוחות שלהם בסך הכל. וגם יש ענין כלכלי שלא יעברו למתחרים.נטפרי לא הולכים להתרגש מעצומות
נטפרי אף פעם לא מתרגשת מאיומים שיעזבו אותם.מדובר על לקוחות שלהם בסך הכל. וגם יש ענין כלכלי שלא יעברו למתחרים.
לא נראה לך מעניין שנטפרי לא טרחו לעדכן מיהם הרבנים שהורו כך?דעתך לגיטימית ביותר, ודברייך מלאי טעם.
דעתם של רבני נטפרי אחרת.
וכל אחד יבחר את הסינון המתאים לערכיו ולדעותיו.
דעות משתנות..ולא יכול להיות שדברים משתנים? שמסקנות משתנות ואמורות להשתנות?
אם נהיה במקום שכאילו 'אין חרטות' אז מה הועלנו ומה עשינו בכלל בכל מה שעשינו?
נטפרי זה לא רב ולא דעת תורה וזה בסדר גמור לעבור סינון במידה ומרגישים צורך ויש גב של דעת תורה בכל מה שעושים.
הרבנים לא צריכים להתיעץרבנים לא צריכים להתיעץ עם הציבור האם הציבור חושב שהפסק שלהם נכון!!!
בשביל זה הם פוסקים!
זה שפרוג נהייתה ממקצועית לסוג של רשת חברתית חרדית זה טומן בחובו גם בעיות
במיוחד ב"איש את רעהו" שמדי פעם נשתרבב שם בלהבלהבלה רדוד או לא מתאים לשיח ציבורי
ואף על פי שפרוג מסירים כשזה נהיה רדוד עדיין יש מקום לשיפור
לדעתי לחסום הכל זה טעות!
במיוחד את הפרומים של הנשים שהוא סוג של עזרת נשים מוגנת
(תשעה קבין שיחה נטלו הנשים ועדיף שזה יעשה בפרום שמור)
לא חושב שהרבנים יודעים את כל התמונה וההשלכות
כן יש מקום לשיפור ותיקון
בתקווה שחסימה היא רק פתח למשא ומתן והגעה להבנות
מדובר כנראה בתאוות שלטון וכוח, כמו שביבי לא מרוויח כלום מלהיות ראש ממשלה. (ושאף אחד לא יאמר שיש לו עכשיו כבוד נוסף מזה)תגיד לי מה בדיוק וועדת הרבנים מרוויחה מלחסום, התשובה היא שהיא לא, אבל אעפ''כ זה לא סותר את זה שהם עושים זאת בצורה שרירותית ושמא מצדקות יתרה [על חשבון הציבור] דבר שמאפיין את הדור שלנו...
ולגבי הטענה שישנם חלופות אחרות כדוג' אתרוג וכו' אי''ז נכון כיון שהחלופות גרועות בהרבה על צד השלילה...
לא לגיטימי בשם הרוחניות לשנות גישה!!!!אם כך אז יש בהחלט רווח, טענתי היתה שאם אין רווח אז השיקול הוא רוחני, וגם אם הוא לא מוצדק בעיני אחרים הוא לגיטימי.
זה טיעון חזק.דעות משתנות..
אבל כשעשינו את המנוי בנטפרי זה לא היה על דעת שיכולים לחסום בשינוי גישה
הרי יש עוד סינונים
נטפרי נותנים שירות בתשלום ולא בחינם -כך שגם אם דעותיהם משתנות הם צריכים לידע על השינוי שהולך לקרות
כמו בכל נותני שירות אחרים !!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: