הייתי בכנס, ממש נהניתי, מעניין אותי למה הוא לא דיבר על תיק מנוהל, האם זה לא רלוונטי לציבור החרדי או משהו כזה? מישהו יודע?
ממתיניםההקלטה והוידיאו יהיה מוכן בעזרת ה' ביום חמישי (אחרי שבועות).
?ממתינים
!אחרי שבועות
תיק מנוהל מיועד בדרך כלל למי שלא רוצה להתעסק עם שוק ההון ולא למי שבא לכנס שמטרתו היא להבין בעצמוהייתי בכנס, ממש נהניתי, מעניין אותי למה הוא לא דיבר על תיק מנוהל, האם זה לא רלוונטי לציבור החרדי או משהו כזה? מישהו יודע?
ממתינים בקוצר רוח ....ההקלטה והוידיאו יהיה מוכן בעזרת ה' ביום חמישי (אחרי שבועות).
עדיין ממתיניםממתינים בקוצר רוח ....
הגיעעדיין ממתינים
אין לי מנוי פרימיום. איך ניתן לרכוש ?ניתן לרכוש את הקורס + מצגת + שמע ב100ש''ח בפרטי
אפשר ליצור קשר בטלפון 0556765948אין לי מנוי פרימיום. איך ניתן לרכוש ?
והאם מדובר שם על השקעה פסיבית או אקטיבית ?
אבנר סטפק פתח ניק מידיעה .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: