יוסייוסייוס
משתמש מקצוען
כשלמגיב יש אינטרס בקיום החברה, אז האמינות שלו היא מוגבלת.אני מעדיף בן אדם נגוע ואיכפתי מאשר משמיץ זול. וסליחה על הטון הכוונה לא עליך באופן אישי.
כשלמגיב יש אינטרס בקיום החברה, אז האמינות שלו היא מוגבלת.אני מעדיף בן אדם נגוע ואיכפתי מאשר משמיץ זול. וסליחה על הטון הכוונה לא עליך באופן אישי.
ולרכלן אין שום אמינות.כשלמגיב יש אינטרס בקיום החברה, אז האמינות שלו היא מוגבלת.
!למרות כל הרינונים שיוצאים עליו
?ומידע מוצק מהרשות לניירות ערך
???ומידע מוצק מהרשות לניירות ערך
תודה על הפסיקה ההלכתית החדה. שאלת מישהו?מחייב כל אחד ואחד לעשות ככל יכולתו לעצור אותו זה מצווה מהתורה "לא תעמוד על דם רעך"
או ייתכן ולא היה שום ריוח וכל הכסף שקיבלת הוא מאלו שמסנגרים פה בלי סוף כדי שגם הם יקבלו את הכסף של מי שלא יקרא את האשכול הזה.כן, יש. אני ישבתי במשרדים שעות, קראתי חומרים, עשיתי שיעורי בית, וכשמצאתי השקעה שמצאה חן בעיני השקעתי. הרווח היה 100% לאחר 5 שנים, מה שאומר 20% לשנה. קיבלתי שכר על הדרישה, וקיבלתי על הפרישה. וזו החכמה והקושי בכל השקעה. [יתה אפשרות להמשיך, באמת לא יודע מה יצא איתה].
נכון, מדובר בלונה פארק, ומי שיש לו אומץ - הולך על זה. רק מי שיודע להפסיד - יכול להרויח, מי שרוצה להשקיע ברוגע - שלא ישקיע שם, בשום אופן [וגם לא כ"כ ירויח]. מי ששם לב, זו ההתנהלות העסקית של היו"ר כמה כמה עשרות שנים. יש לו את האומץ, הוא אוהב את האתגר, ומוכן להפסיד כדי להרויח מנגד מליונים. תשאלו את וורן באפט כמה הוא הפסיד בשביל להרויח.
ואם כבר דברו, סקייסיבר בשנים הראשונות, כשהפרסום היה פיצי ובקושי שמעו על זה, המשקיעים הרויחו 400%. אחרי הרווח הזה היה פרסום גדול [סוף סוף רווח כזה אנשים לא משאירים בסוד...] ומי שהצטרף בגל השני אכן לא כל כך הרויח כי המוצר הגיע יחסית לרויה שלו.
סליחה, אבל סיפור סקיי סייבר זה קלאסי למכונת האבסורד של בסדנו. וזה שכתבת שהמשקיעים הרוויחו 400 אחוז זו הנורה האדומה והבעיה.כן, יש. אני ישבתי במשרדים שעות, קראתי חומרים, עשיתי שיעורי בית, וכשמצאתי השקעה שמצאה חן בעיני השקעתי. הרווח היה 100% לאחר 5 שנים, מה שאומר 20% לשנה. קיבלתי שכר על הדרישה, וקיבלתי על הפרישה. וזו החכמה והקושי בכל השקעה. [יתה אפשרות להמשיך, באמת לא יודע מה יצא איתה].
נכון, מדובר בלונה פארק, ומי שיש לו אומץ - הולך על זה. רק מי שיודע להפסיד - יכול להרויח, מי שרוצה להשקיע ברוגע - שלא ישקיע שם, בשום אופן [וגם לא כ"כ ירויח]. מי ששם לב, זו ההתנהלות העסקית של היו"ר כמה כמה עשרות שנים. יש לו את האומץ, הוא אוהב את האתגר, ומוכן להפסיד כדי להרויח מנגד מליונים. תשאלו את וורן באפט כמה הוא הפסיד בשביל להרויח.
ואם כבר דברו, סקייסיבר בשנים הראשונות, כשהפרסום היה פיצי ובקושי שמעו על זה, המשקיעים הרויחו 400%. אחרי הרווח הזה היה פרסום גדול [סוף סוף רווח כזה אנשים לא משאירים בסוד...] ומי שהצטרף בגל השני אכן לא כל כך הרויח כי המוצר הגיע יחסית לרויה שלו.
לא אוכל לכלוא לשוני על ההפרחות באויר שכל אוחז מקלדת כותב, לא הייתי משקיע שם אם לא הייתי מכיר מקרוב את הגדלות כפשוטו של היהודי שיושב בראש, ואת הכוונות האמיתיות שלו, שברור לכל שכל אחד שהיה יושב במקומו, גם המצטדקים הכי גדולים כאן, היה עושה טעויות הרבה יותר גרועות... ובינינו, כל אחד יודע שכשבית המשפט או העיתונות רוצים להתלבש על מישהו, אפשר מכל מעשה קטן לייצר כותרת מפוצצת שנשמעת כאילו מה היה.
תוך כדי ראיתי מה כתבו פה מקודם - מי שמשקיע כסף בגלל גודל הכיפה או הצדיקות של מי שהוא משקיע אצלו, עדיין שבוי בקונספציה שיש בעולם כסף בקלות. אם לא תתאמץ ותבדוק ותטרח - לא תרויח אף פעם. בהחלט אפשר לקבל ברכה מצדיקים ולהתעשר - אבל לא להשקיע אצלם כסף בתקווה שיתפח....
לענ"ד לא.@מקצועי בלבד
לענ''ד כדאי לנעול את האשכול
צריך לשאול את @איצ'ה קו המידעיש למישהו את המספר האישי של
ר' איצ'ה דז'אלובסקי?
גם אני חושב כך.למכור סטארטפ לאברכים זה פשע!!
בהנחה ולא היו הטעיות, אתה צודק.גם אני חושב כך.
אבל אם הוא מכר כנראה הוא לא חשב כך
וכל עוד שהוא באמת מכר זכויות בסטרטאפ אמיתי וזה מותר חוקית
אין מה להלין עליו.
אני לא ממש מבין,כן, לקראת הסוף הוא מדבר על הקשיים של חברות להלוואת חברתיות כמו טריא, BTB
זה שבטריא יש קשיים כבר נכתב בפורום.
הוא אומר משהו על הפניקס לא שמעתי שהוא מזכיר אקסלנס.
יש כאן עיקרון אחד שאנשים חייבים להבין.בהנחה ולא היו הטעיות, אתה צודק.
אבל מותר להזהיר מפני הסטארטפים הבאים???
לא מחייב בכלל.שאם זה מושקע זה בדרך כלל יותר נזיל
צריך לשאול את @איצ'ה קו המידע
אם הוא רוצה לשתף אנשים במספר האישי שלו?
ראיתי שיש ל @איצ'ה קו המידע מנוי פרימיום חדשיש למישהו את המספר האישי של
ר' איצ'ה דז'אלובסקי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: