גם 690 לבית שמש דופק בלי שום בעיותהקו היחידי שמתפקד ומתקתק כמו שעון הוא 350 ועוד קווים במסלול אשדוד - בני ברק
כל השאר זוועה
גם 690 לבית שמש דופק בלי שום בעיותהקו היחידי שמתפקד ומתקתק כמו שעון הוא 350 ועוד קווים במסלול אשדוד - בני ברק
כל השאר זוועה
וואו מעניין מה משותף בינהם??גם 690 לבית שמש דופק בלי שום בעיות
ומי שירצה דוך כל רבי עקיבא?
גאוני!!!ומי שירצה דוך כל הסלון בבית?
בבית שמש?בבית שמש כל קו 20 דק הבדל
המשותף בהם ובעוד קווים שהם בכלל לא אמורים להיכנס לתוך העיר!!וואו מעניין מה משותף בינהם??
יהיה מאוד מאוד מעצבן ביום שישי ובמוצש להסחב עם עגלות ומזוודות וילדים ישנים כל הדרך מקוקה קולה לרבי עקיבא!המשותף בהם ובעוד קווים שהם בכלל לא אמורים להיכנס לתוך העיר!!
וגם אם הם כבר כן נכנסים זה צריך להיות בתדירות נמוכה מאד!
כל אוטובוס מחוץ לעיר שנכנס ומתקתק ואינו משרת את תושבי העיר, פוקק את העיר וגורם שגם אטובוס עירוני שכבר כן מגיע משתרך אחר שורת אוטובוסים ין עירוניים שכל תחנה שלהם זה פריקת תא מיטען ועוד... ושלא לדבר על המקום שהםפיזית לוקחים מהכביש....
אז שיעשו קווים יעודיים לשישי/ מוצ"ש.יהיה מאוד מאוד מעצבן ביום שישי ובמוצש להסחב עם עגלות ומזוודות וילדים ישנים כל הדרך מקוקה קולה לרבי עקיבא!
א"א לעשות את זה לאנשים
זה ממש סיבוב!!!דווקא בקו 8 אני נוסעת הרבה פעמים
אני עולה ברמב"ם מימון ומגיע למרכז רימונים ממש במהירות
לא ככ קשה (אם כי בהחלט מסורבל יותר)יהיה מאוד מאוד מעצבן ביום שישי ובמוצש להסחב עם עגלות ומזוודות וילדים ישנים כל הדרך מקוקה קולה לרבי עקיבא!
א"א לעשות את זה לאנשים
במיוחד שבעל הבית הוא הקובע (ככה בכל אופן בעיר מתוקנת)א"א לעשות את זה לאנשים
הפתרון שהצגתי נותן מענה בדיוק לבני ברקים והאלעדים כאחדצריך להעיף את כל האוטובוסים והקווים שמגיעים מחוץ לעיר,
מתחנת בן גוריון יש יציאה לתוך רבי עקיבאמדוע אין קו אוטובוס שעובר מהרכבת לתוך העיר ישיר מבן גוריון
נכון, ואפשר וצריך להוסיף את תחנות השומראאל"ט קו 380 לא עוצר ברח השומר אלא רק בתחנה בז'בוטינסקי,
האלעדים לא צריכים את הקו הזה כ"כ, שכן בר"ע יש להם את 280 ובהשומר את 180. הם כן צריכים את זה בז'בוטינסקי ולאורך כביש גהה.ולמי שנוסע לאלעד - קו עם נסיעות פנימיות יציק מאד...
אכן אבל כדי להגיע לתוך העיר חייבים להיכנס לר עקיבא על חסרונותיו,מתחנת בן גוריון יש יציאה לתוך רבי עקיבא
אם כבר, מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור של קו 613 בני ברק-נתניה?? כלל פעם שאני עוברת ברחוב השומר אני רואה אותו לפחות!! פעם אחת על הציר בשני הכיוונים... כמה אנשים כבר נוסעים לנתניה??וואו מעניין מה משותף בינהם??
בחופש נוסעים לחוף צאנז הרבהאם כבר, מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור של קו 613 בני ברק-נתניה?? כלל פעם שאני עוברת ברחוב השומר אני רואה אותו לפחות!! פעם אחת על הציר בשני הכיוונים... כמה אנשים כבר נוסעים לנתניה??
הסיכויים שיהיה עליו מקום לעלות בבני ברק הם אפסבנוגע לכותרת האשכול, {מר״ע גן ורשא לאהרונוביץ׳}
בביה״ז יהיה קו מיוחד במסלול הנ״ל 850 של אפיקים!
מידע שימושי - קו חדש מבני ברק לשרתון בבין הזמנים
שהחינו - קו חדש מבני ברק לשרתון בבין הזמנים מספר הקו 850 חברת אפיקים מסלול הקו בבני ברק: ז'בוטינסקי-אהרונוביץ-רבי עקיבא 47 נסיעות יומיות לכל כיוון מ 7:30 בבוקר עד 19:00 מבני ברק לשרתון ומ 9:15 עד 20:45 משרתון לבני ברקwww.prog.co.il
בחופש מבינה.. (גם, הלואי שהיה 161 לשרתון שהוא חוף הרבה יותר פופולארי בתדירות הזו)בחופש נוסעים לחוף צאנז הרבה
ביום יום באמת לא ברור 613, 350 ועוד כמה מחבריהם...
והכי - אוטובוסים לעמנואל בתדירות שלא מביישת את כל קווי בני ברק - ירושלים.
וקומה שניה של כביש בשביל רבבות בעלי הרכבים הפרטייםהפתרון של בני ברק הוא הפיכת הרחובות הראשיים לנת"צ בלבד.
לאוקומה שניה של כביש בשביל רבבות בעלי הרכבים הפרטיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: