תח"צ בני ברקים? חשבתם פעם איך להגיע בתח"צ מגן ורשא למרכז רימונים?

המליונרית

משתמש מקצוען
למה קווים בתדירות של 8 דקות?
איפה בארץ יש תדירות כזאת?
בבית שמש כל קו 20 דק הבדל

ברבור1

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
וואו מעניין מה משותף בינהם??
המשותף בהם ובעוד קווים שהם בכלל לא אמורים להיכנס לתוך העיר!!
וגם אם הם כבר כן נכנסים זה צריך להיות בתדירות נמוכה מאד!
כל אוטובוס מחוץ לעיר שנכנס ומתקתק ואינו משרת את תושבי העיר, פוקק את העיר וגורם שגם אטובוס עירוני שכבר כן מגיע משתרך אחר שורת אוטובוסים ין עירוניים שכל תחנה שלהם זה פריקת תא מיטען ועוד... ושלא לדבר על המקום שהםפיזית לוקחים מהכביש....

י.ז.

משתמש מקצוען
המשותף בהם ובעוד קווים שהם בכלל לא אמורים להיכנס לתוך העיר!!
וגם אם הם כבר כן נכנסים זה צריך להיות בתדירות נמוכה מאד!
כל אוטובוס מחוץ לעיר שנכנס ומתקתק ואינו משרת את תושבי העיר, פוקק את העיר וגורם שגם אטובוס עירוני שכבר כן מגיע משתרך אחר שורת אוטובוסים ין עירוניים שכל תחנה שלהם זה פריקת תא מיטען ועוד... ושלא לדבר על המקום שהםפיזית לוקחים מהכביש....
יהיה מאוד מאוד מעצבן ביום שישי ובמוצש להסחב עם עגלות ומזוודות וילדים ישנים כל הדרך מקוקה קולה לרבי עקיבא!
א"א לעשות את זה לאנשים

!!!shany

משתמש רשום
דווקא בקו 8 אני נוסעת הרבה פעמים
אני עולה ברמב"ם מימון ומגיע למרכז רימונים ממש במהירות
זה ממש סיבוב!!!
זה לא לענין צריך לעשות עם זה משהו!!! ולא מדברת רק על גן ורשא גם מדובק מריך ללכת את כל הדרך זה 45 דקות הליכה !!!

ברבור1

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
יהיה מאוד מאוד מעצבן ביום שישי ובמוצש להסחב עם עגלות ומזוודות וילדים ישנים כל הדרך מקוקה קולה לרבי עקיבא!
א"א לעשות את זה לאנשים
לא ככ קשה (אם כי בהחלט מסורבל יותר)
אנשים ירדו בקוקה קולה ובתחנה צמודה למקום יהיו להם בתדירות צפופה מאד אוטובוס לכל שכונה בעיר....
זה אמנם יגרור הערכות עם כל הזוודות והעגלות) אבל תושבי בני ברק, כן אלו שמשלמים את הארנונה בעיר ולא מגיעים להתארח..
לא יכולים לצאת מהבית שלא לדבר על להיגרר באטובוס עירוני ביום שישי , כיון שיש אורח שלא משלם ארנונה שצריך להגיעבנוחות המקסימלית להוריו או לשמחה בעיר....
זה קורה ם במודיעין עילית (שם נכנסים רק אוטובוסים של ב"ב וירושלים, וכל השאר יורדים במסוף,) ובכל עיר שפויה....

שלא לדבר על בני ברק, עיר ישנה וצפופה עם תשתיות רקובות שאמורה משום מה להתחשב בכל האורחים שמגיעים בתדירות גבוה או נמוכה על חשבונם של תושבי העיר, שהרבה מהם נעזרים באוטובוסים וכלם סובלי מפקקים לאורך כל שעות היממה,..
וכמו שכתבת:
א"א לעשות את זה לאנשים
במיוחד שבעל הבית הוא הקובע (ככה בכל אופן בעיר מתוקנת)

שלא לדבר בכלל על החוויה הכללית של אנשים שנוסעים מחוץ לעיר בבני ברק בשישי או מוצש שבכל מקרה זו לא חוויה מומלצת

ספרא רבא

משתמש פעיל
צריך להעיף את כל האוטובוסים והקווים שמגיעים מחוץ לעיר,
הפתרון שהצגתי נותן מענה בדיוק לבני ברקים והאלעדים כאחד
מדוע אין קו אוטובוס שעובר מהרכבת לתוך העיר ישיר מבן גוריון
מתחנת בן גוריון יש יציאה לתוך רבי עקיבא
אאל"ט קו 380 לא עוצר ברח השומר אלא רק בתחנה בז'בוטינסקי,
נכון, ואפשר וצריך להוסיף את תחנות השומר
ולמי שנוסע לאלעד - קו עם נסיעות פנימיות יציק מאד...
האלעדים לא צריכים את הקו הזה כ"כ, שכן בר"ע יש להם את 280 ובהשומר את 180. הם כן צריכים את זה בז'בוטינסקי ולאורך כביש גהה.
אלו שכן צריכים מתוך ב"ב, יעדיפו קו עם תדירות גבוהה ונסיעות פנימיות, מאשר קו שלא קיים בכלל באמצע השבוע.

ברבור1

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
מתחנת בן גוריון יש יציאה לתוך רבי עקיבא
אכן אבל כדי להגיע לתוך העיר חייבים להיכנס לר עקיבא על חסרונותיו,
אך אם היה קן שמגיע דרך בן גוריון ונכנס ברחוב ירושלים/יהודה הנשיא הוא היה חוסך המון לתושבי השכונות הפנימיות....

גיפט

משתמש מקצוען
וואו מעניין מה משותף בינהם??
אם כבר, מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור של קו 613 בני ברק-נתניה?? כלל פעם שאני עוברת ברחוב השומר אני רואה אותו לפחות!! פעם אחת על הציר בשני הכיוונים... כמה אנשים כבר נוסעים לנתניה??

YAEL20

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אם כבר, מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור של קו 613 בני ברק-נתניה?? כלל פעם שאני עוברת ברחוב השומר אני רואה אותו לפחות!! פעם אחת על הציר בשני הכיוונים... כמה אנשים כבר נוסעים לנתניה??
בחופש נוסעים לחוף צאנז הרבה
ביום יום באמת לא ברור 613, 350 ועוד כמה מחבריהם...
והכי - אוטובוסים לעמנואל בתדירות שלא מביישת את כל קווי בני ברק - ירושלים.

גיפט

משתמש מקצוען
בנושא האשכול- מסכימה מאד!! מאד!
לדעתי נצרך בטרוף! קו שיסע את כל רבי עקיבא הלוך-חזור. מדובר בעמוד השדרה של העיר, אפשר להגיע ממנו לכל רחוב כמעט בעיר בכמה דק' וגם בתוך רבי עקיבא שכיום האפשרות היחידה ללכת שם בקניות היא פשוט להיסחב בחום ברגל...
תארו לכם כמה כיף ללכת לקניות בר"ע, לעלות על אוטובוס בהתחלה בלי לחכות, לנסוע עד איפה שצריכים ואז לעלות שוב עד החנות הבאה... תענוג!
כמו"כ קו שיסע את רחוב כהנמן מבלי להיכנס למעיני הישועה (עיכוב של 5-15 דק..)יש רק קו 18 פעם בחצי שעה...

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
בנוגע לכותרת האשכול, {מר״ע גן ורשא לאהרונוביץ׳}
בביה״ז יהיה קו מיוחד במסלול הנ״ל 850 של אפיקים!
הסיכויים שיהיה עליו מקום לעלות בבני ברק הם אפס
לשני הכיוונים

גיפט

משתמש מקצוען
בחופש נוסעים לחוף צאנז הרבה
ביום יום באמת לא ברור 613, 350 ועוד כמה מחבריהם...
והכי - אוטובוסים לעמנואל בתדירות שלא מביישת את כל קווי בני ברק - ירושלים.
בחופש מבינה.. (גם, הלואי שהיה 161 לשרתון שהוא חוף הרבה יותר פופולארי בתדירות הזו)
וממש מסכימה לגבי עמנואל! הזיה!

קצרה

משתמש מקצוען
הפתרון של בני ברק הוא הפיכת הרחובות הראשיים לנת"צ בלבד.

כל הרעיונות של מסופים לאוטובוסים ואז אוטובוסים פנימיים -
יהפכו את התחבורה הציבורית לזוועה כפולה ומכופלת-
גם לאכול את הדגים המלוחים ולנסוע שעות בתוך העיר וגם להיות מגורשים מהעיר - ולחכות פעמיים לאוטובוס.

כנ"ל כל הרעיונות של אוטובוסים מהירים מהשכונות אל הצירים
שום מהיר לא יהיה אם הרחובות הראשיים לא יהיו נת"צים .

קצרה

משתמש מקצוען
וקומה שניה של כביש בשביל רבבות בעלי הרכבים הפרטיים
לא
חניה בחניון שפירים.. ותח"צ משם.
או מסלול מתפתל דרך רחובות צדדיים.

אין מקום לרכבים פרטיים ברחובות הראשיים בעיר שרחובותיה הראשיים צרים כל כך. ומלאים פניות .
אוטובוס אחד חוסך עשרות רכבים פרטיים ויסע פשוט מהר ויעיל שאף אחד כבר לא יצטרך רכב כדי להתנייד בבני ברק.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה