מרפסת 50 מטר מוסיפה למחיר כמה מאות אלפים.נשמע מחיר הזוי.
מרפסת 50 מטר מוסיפה למחיר כמה מאות אלפים.נשמע מחיר הזוי.
האם לדעתך המחיר שנתיב מבקשים בפרוייקט החדש ריאליים ?כלום דירה רגילה
עם מרפסת גדול באזור ה50 מטר
הטענות הם בנוסף על הטענות על המדינה.מסכים עם זה, חוץ מה"טענות", שלדעתי הם על המדינה שלא משווקת מספיק דירות.
אם הוא מקבל אז זה ריאליהאם לדעתך המחיר שנתיב מבקשים בפרוייקט החדש ריאליים ?
אתה מתכוון לומר שהוא בעצם זה שקובע מה המחיר הריאלי של בית שמש...אם הוא מקבל אז זה ריאלי
בינתיים בימים האחרונים אני רואה הרבה אנשים מחוץ למשרד שלהם
זה ריאלי בגלל כשל שוק..אם הוא מקבל אז זה ריאלי
כמה לדעתך הוא מכר כבר ?אם הוא מקבל אז זה ריאלי
מתי הזוכים במחיר למשתכן צריכים לבחור ולחתום חוזה על דירה?בינתיים בימים האחרונים אני רואה הרבה אנשים מחוץ למשרד שלהם
עסקה מספר 3 היא של נתיב בד'4 2.484 לדירת 3 חדרים! גם אם זו דירה עם חצר ענקית, זה מחיר ממש הזוי!
אבל תכלס רק דירה אחת של 3 חדרים מדווח ברשות המיסים.נשמע מחיר הזוי.
כנראה מכרו תותים לאיזה אמריקאי תמים,
לא נראה לי שזוג צעיר ישראלי יקנה בכזה מחיר.
מכיר כמה אנשים רציניים, שהיו שם ויצאו ואמרו שהוא מגזים וזה לא ריאלי.אם הוא מקבל אז זה ריאלי
יודע לומר לי מה המחירים כעת ?מכיר כמה אנשים רציניים, שהיו שם ויצאו ואמרו שהוא מגזים וזה לא ריאלי.
מה גם שאני יודע שאדון שמחה בעצמו אמר למישהו שהמחירים ירדו!!!
לא זוכר.יודע לומר לי מה המחירים כעת ?
אבל תכלס רק דירה אחת של 3 חדרים מדווח ברשות המיסים.
מוסמך ? מדבר מידיעה ?מה גם שאני יודע שאדון שמחה בעצמו אמר למישהו שהמחירים ירדו!!!
אין לי שום קשר לקבלן אבל באמת אם אתה לא רוצה אל תקנה אף אחד לא מחייב אותך.מכיר כמה אנשים רציניים, שהיו שם ויצאו ואמרו שהוא מגזים וזה לא ריאלי.
זה יכול לקחת גם 9 חודשים???יש כאלו שסגורים ולוקח זמן עד החוזה
וגם אחרי החוזה והדיווח לרשות המסים לוקח עד שזה עולה למידע נדלן
בא נעשה סדר.זה יכול לקחת גם 9 חודשים???
ונגיד שהוא הצליח למכור עוד 2 דירות, עדיין בקצב הזה בעז"ה הקבלנים יפשטו את הרגל, וישאירו את המגרש לרפי הופמן ואברהם סלונים.
צפה בקובץ המצורף 1457606
בדקתי לפי המחיר בפרסומת של הנדסת התודעהבא נעשה סדר.
המודעה הנ"ל של נתיב היא על ד'4 ולא על ד'5 ומדובר על דירות 3 חד' גדולות 93 מטר. (עדיין יקר בטירוף)
בדקתי ברשות המיסים את העסקאות הרלוונטיות (לפי גוש וחלקה) מהשנה האחרונה ומצאתי 4 דירות כאלו שאכן נמכרו במחירים שבין 2.1 ל2.48 מיליון.
אין לי מושג כמה דירות כאלו היו לו וכמה עוד נותרו לו, אבל כמדומני שהפרוייקט שלו בד'4 לא כ"כ גדול, כך שיתכן שזו הצלחה לא רעה בכלל.
מצ"ב צילום מסך
צפה בקובץ המצורף 1457617
ותכלס הוא הצליח להשחיל שידווח ברשות המיסים רק דירה אחת.2,290,000!!!
כנראה מכרו תותים לאיזה אמריקאי תמים,
רק דירה אחת אכן נמכרה מעל 2.29 במחיר הזוי ומופרע לחלוטין, אבל יש לו לפחות עוד 3 דירות שנמכרו במחירים מעט נמוכים יותר, אבל עדיין גבוהים מאד.בדקתי לפי המחיר בפרסומת של הנדסת התודעה
ותכלס הוא הצליח להשחיל שידווח ברשות המיסים רק דירה אחת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: