ת
תלמוד בבליאיזה רחוב זה הפרוייקט קאראט בבניינים למטה ?
תלמוד בבליאיזה רחוב זה הפרוייקט קאראט בבניינים למטה ?
נדמה לי שדווקא רב כהנאת
תלמוד בבלי
אני מדברת על בנין 13 למשל וגם אלו שלידו הם רחוב תלמוד בבלי ככה בכל אופן אמרו לי ביגאל נכסים..נדמה לי שדווקא רב כהנא
אבל לא בטוח
אני מדברת על בנין 13 למשל וגם אלו שלידו הם רחוב תלמוד בבלי ככה בכל אופן אמרו לי ביגאל נכסים..
לאיפה אתם רוצים להצטרף לקבומת מייל או וואטצפ?גם אני ניסיתי אשמח שגם אותי SHLOIMY02 @....
לאיפה אתם רוצים להצטרף לקבומת מייל או וואטצפ?
מה המספרים של הבנינים ברחוב הרב כהנא?
איך אפשר ליצור איתך קשר?אני קניתי ב"ה ב10
צפה בקובץ המצורף 1345257
ככל שהבנתי מהעוסקים שם בבניה, בערך 10 חודשים.מישהו יודע מה צפי האכלוס המשוער לבנינים שעל שדרות האמוראים?
בתקווה...ככל שהבנתי מהעוסקים שם בבניה, בערך 10 חודשים.
יש איכלוס שכל הבנינים ביחד או שדרות האמוראים קודם?ככל שהבנתי מהעוסקים שם בבניה, בערך 10 חודשים.
כשרכשתי בהאמוראים אמרו לי שזה יאוכלס לפני רב כהנאיש איכלוס שכל הבנינים ביחד או שדרות האמוראים קודם?
אני קניתי ברב כהנא
באפשרותך לדון בנושאים מסוג זה בקבוצת הרוכשים שיש בצ'אט מייל.יש איכלוס שכל הבנינים ביחד או שדרות האמוראים קודם?
אני קניתי ברב כהנא
מסתבר מאד ששדרות האמוראים קודם, גם בגלל מצב הבניה וגם בגלל ששם לא נדרש פיתוח סביבתי כמעט.יש איכלוס שכל הבנינים ביחד או שדרות האמוראים קודם?
אני קניתי ברב כהנא
איפה אבל כולם למה יש שמה כזה קצת..באפשרותך לדון בנושאים מסוג זה בקבוצת הרוכשים שיש בצ'אט מייל.
לא בטוח אבל מבחינה מוסרית.מסתבר מאד ששדרות האמוראים קודם, גם בגלל מצב הבניה וגם בגלל ששם לא נדרש פיתוח סביבתי כמעט.
לא הבנתי.לא בטוח אבל מבחינה מוסרית.
שאולי הם ירצו לחכות כדי שכל הפרויקט יכנסו ביחדלא הבנתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: