נכון אני אתמול דיברתי איתו הוא רוצה די יקר האם יש פרויקטים יותר זולים ומענינים?כל הפרויקט בבלעדיות אצלו!
אני כפי שבדקתי אין יותר זול.
אבל אולי בכל זאת לא יודע
נכון אני אתמול דיברתי איתו הוא רוצה די יקר האם יש פרויקטים יותר זולים ומענינים?כל הפרויקט בבלעדיות אצלו!
אני כפי שבדקתי אין יותר זול.
אבל אולי בכל זאת לא יודע
לא מה שידוע לי.נכון אני אתמול דיברתי איתו הוא רוצה די יקר האם יש פרויקטים יותר זולים ומענינים?
יש קבוצה לפרויקט של אחים אום הפנימי לא על שד' האמוראים ?למי שרוצה פרטים באישי
{נ.ב. אני לא מוכר שם.}
שישים לייק!
כמיטב ידיעתייש עוד מישהו שמוכר חוץ מיגאל נכסים שמח לשמוע
חסום לי צאט
הוא בעצמו מוכר פרויקטים יורת זולים כמו וולפסון ב4 שממש קרוב לשם. דבר איתו.נכון אני אתמול דיברתי איתו הוא רוצה די יקר האם יש פרויקטים יותר זולים ומענינים?
אתה מתכוון לפרויקט מגן שהוא משווק?הוא בעצמו מוכר פרויקטים יורת זולים כמו וולפסון ב4 שממש קרוב לשם. דבר איתו.
גם, וגם וולפסון. ועוד.אתה מתכוון לפרויקט מגן שהוא משווק?
הייתי אצלו אתמול הוא משווק ברמה ד' רק מגן וקאראט ויש לו גם בנווה שמיר דירות יפות עם בריכות אבל זה לא כל כך הציבור שלנוגם, וגם וולפסון. ועוד.
כך אמר לי.
הייתי אצלו אתמול הוא משווק ברמה ד' רק מגן וקאראט ויש לו גם בנווה שמיר דירות יפות עם בריכות אבל זה לא כל כך הציבור שלנו
אני כנראה הולך לקנות דירה בקאראט מחירים יחסית בסדר ודירות יפות
ברורהוא לוקח תיווך?
מה המחירים של דירות בקראט עכשיו?הייתי אצלו אתמול הוא משווק ברמה ד' רק מגן וקאראט ויש לו גם בנווה שמיר דירות יפות עם בריכות אבל זה לא כל כך הציבור שלנו
אני כנראה הולך לקנות דירה בקאראט מחירים יחסית בסדר ודירות יפות
בין 20 ל-26 חודש. תלוי באלו בנינים.מה המחירים של דירות בקראט עכשיו?
ומה הצפי לאכלוס שהם אומרים?
מה כ"כ ברור?ברור
בהרבה מקומותמה כ"כ ברור?
באיזה עוד פרויקט המשווק הרשמי של הפרויקט לוקח תיווך?
?עם בריכות
נראה לי רב כהנא.איזה רחוב זה הפרוייקט קאראט בבניינים למטה ?
נא לצרף את chavalieberman &gmail.comGoogle Hangouts: Anmelden
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: