ואז כל הבגדים יגלשו מהמדף? או שלא הבנתי את כוונתך?למה לא תתקיני עוד מדף? נשמע לי יותר פשוט מלתלות סלסלאות...
ואז כל הבגדים יגלשו מהמדף? או שלא הבנתי את כוונתך?למה לא תתקיני עוד מדף? נשמע לי יותר פשוט מלתלות סלסלאות...
לקפל. מיד. תוך כדי הורדה מהחבל.
מה זה?
אני מורידה כביסה בעינים עצומות באמצע הלילה, באמצע ארוחת ערב של הילדים, באמצע ארוחת צהרים, באמצע. תמיד באמצע משהו.
וכל מי שעובר ברחוב רואה אותי ואת החדר, אני ממהרת להוריד ולסגור מהר את החלון פן יבולע לי...
ואני שונאת לשים בגדים נקיים על המיטה. עם כל הכבוד למיטה הנקיה שלי - הבגדים שיצאו הרגע מהמכונה, נקיים יותר..
לא מתאים לכל אחת כמובןלקפל. מיד. תוך כדי הורדה מהחבל.
מה זה?
אני מורידה כביסה בעינים עצומות באמצע הלילה, באמצע ארוחת ערב של הילדים, באמצע ארוחת צהרים, באמצע. תמיד באמצע משהו.
וכל מי שעובר ברחוב רואה אותי ואת החדר, אני ממהרת להוריד ולסגור מהר את החלון פן יבולע לי...
ואני שונאת לשים בגדים נקיים על המיטה. עם כל הכבוד למיטה הנקיה שלי - הבגדים שיצאו הרגע מהמכונה, נקיים יותר..
ואז כל הבגדים יגלשו מהמדף? או שלא הבנתי את כוונתך?
לקפל. מיד. תוך כדי הורדה מהחבל.
מה זה?
בא'נה, כשהילדים עולים על הטריקים הללו - הם עדיין ממשיכים?אוי, נזכרתי ברעיון מופלא לייצור סדר לאמהות לקטנטנים.
כשהיו לי רק שניים, הייתי משחקת איתם מחבואים. בזמן שהתחבאו, עברתי מחדר לחדר, מחפשת בדרמטיות את הנחבאים החמודים, ותוך כדי משלחת את הבלגן מסביב למקומו... הרווחתי ילדים מרוצים ובית מסודר, שני ציפורים במכה!
חההה חזק4. לא להכניס הביתה חלזונות, זה רק מגביר את הבלגן.
במקרה הטוב.סוד הקסם היפני הוא:
תזרקו, תזרקו, תזרקו, תשאירו בבית מינימום של חפצים.
רעיון נפלא.
כשמגיעים לשלב היישום מגלים....
שהוא מתאים ליפנים שיש להם ילד אחד.
יש שם עוד כמה טיפים בספר
אבל זה עיקר ה'סוד'.
פחחחח.(האופנה משתנית, המידות, הסגנון...)
חלק גדול בספר אכן עוסק ב"אמנות ההשלכה"יש שם עוד כמה טיפים בספר
אבל זה עיקר ה'סוד'.
פחחחח.
בגד שלבשת עכשיו.
עוד שנתיים יעבור מהמודה.
ועוד 15 שנה יחזור (הוכחות בשטח!)
ואז - לגבי המידות - זה יהיה טוב לבת שלך.
בקיצר.
טוב. אם אפשר לעשות חסד - זה הפתרון הכי מעולה!מחלקת לכל האחיות שלי, קחו תהנו מזה
מדף לסלסלאות.
4. לא להכניס הביתה חלזונות, זה רק מגביר את הבלגן.
חלילה.יום יבוא, והענין הזה יהיה מאחורינו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: